|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: út červen 04, 2013 9:34 am Předmět: |
|
|
Ty joooo, to sem netusil, ze Pain and Gain uz jede, koukam, ze je to na ulozto a vypada to koukatelne, uz stahuju... ))
Mozna bych si to mohl pustit este pred dnesni posilkou )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jo-jo

|
Zaslal: út červen 04, 2013 10:03 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Jo-jo: V cizině nebo nějakej hnusnej cam? To, že se Judson na F&F koukal doma na CAM je mi jasný. |
Hnusný CamRip ,ale slušne pozerateľné TS (momentálne najlepšia dostupná kvalita)
Pain & Gain 2013 TS XviD MP3 MiLLENiUM
viz. screen:
http://imgbox.com/g/8xME76Ked7
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 04, 2013 10:49 am Předmět: |
|
|
CAM, TS ...vůbec nestahujte, vůbec si ten film pak neužijete (i audio je většinou hrozné). Koukatelná kvalita je DVD-rip, který vyjde později, či BRRIP. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: út červen 04, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
Já na to půjdu na premíeru v ČR do kina. Do té doby to nechci vidět. Takovej film, na kterej se dlooooooooouho těším, si chci pořádně užít a ne koukat na male obrazovce s kvalitou jak sviňa..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út červen 04, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
Myslim, že než se to dostane v ČR do kin tak už budou Blu ray verze.  Ale taky bych to chtěl vidět prvně v kině, ale nevim jestli se mi bude chtít čekat srpna. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: út červen 04, 2013 11:32 am Předmět: |
|
|
Trailery na to pritom v ceskejch kinech zacali poustet uz ted - vprostred okurkovy sezony si na to nikdo nevzpomene. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út červen 04, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | CAM, TS ...vůbec nestahujte, vůbec si ten film pak neužijete (i audio je většinou hrozné). Koukatelná kvalita je DVD-rip, který vyjde později, či BRRIP. |
Mluvíš mi z duše. Když se těším na nějakej film, tak ten nějakej měsíc vydržím a pak si to užiju v max. kvalitě, s výborným zvukem. - Samozřejmě, když dotyčnej nechce jít do kina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
Pain and Gain - BULLSHIT !!!
Naivní americká kr****a, která vsadila na herecké obsazení, kvůli které se na to chce každý kouknout...
- Můj názor
|
|
| nahoru |
|
 |
amerdos

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
Star Trek, rychle a zběsile 6...celkem fajn pecky:)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
The Last Stand - Arnie nezklamal! Skvělá oddychovka
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: pá červen 21, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | The Last Stand - Arnie nezklamal! Skvělá oddychovka |
Jo souhlasím.Jinak po včerejšku doporučuju Argo a The Call s Halle Berry.Super film..
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po červen 24, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | The Last Stand - Arnie nezklamal! Skvělá oddychovka |
Vidiet ho vizualne mensieho nez ostatni vo filme je zvlastne . Fajn film. Filmom s Arniem sa ine hodnotenie snad neda dat aj ked je to uplny brak.
HLavne som sa ta chcel spytat ci si to pozeral s dabingom.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červen 24, 2013 4:58 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | | DiamonD123 napsal: | | The Last Stand - Arnie nezklamal! Skvělá oddychovka |
Vidiet ho vizualne mensieho nez ostatni vo filme je zvlastne . Fajn film. Filmom s Arniem sa ine hodnotenie snad neda dat aj ked je to uplny brak.
HLavne som sa ta chcel spytat ci si to pozeral s dabingom. |
Ne ne - v angličtině s titulky - stačí dát stránku titulky.com a tam najít příslušný film a pokud to vyloženě není nějaká novinka, tak se dá sehnat v dobré kvalitě - Snad vždy tam je napsaná verze, pro kterou ty titulky jsou a ta se dá stáhnout na torrentech.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po červen 24, 2013 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Pain and Gain - BULLSHIT !!!
Naivní americká kr****a, která vsadila na herecké obsazení, kvůli které se na to chce každý kouknout...
- Můj názor |
bohužel musím souhlasit. A to sem sdm tak tesil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|