Zaslal: út červen 04, 2013 12:28 pm Předmět: neprustrelna vesta // vesta se zavazim
ahoj,
ted jsem hledal celkem aktivne neco takoveho - idealne modifikovatelne o vaze min 10 kg .. neprustrelne vesty co jsem videl jsou pomerne lehke (cca 5-7 kg) ..
nemate nejakej tip na vyrobce nebo produkt, kterej by byl urcen pro trening, bylo by to ve forme vesty (jak ma jarda dzegr) a melo by to cca 10-12kg ?
jj - potapecske opasky se zavazim uz jsem videl ;)
Jmenuje se to zátěžová vesta. Když si to zadáš do googlu tak ti to nějaké na prodej najde. Já jsem taky zkoušel kdysi používat bojovou vestu a do těch míst jak se dávají pláty jsem strkal kotouče :-)) Je to sice o něco pohodlnější než si věšet kotouč kolem pasu při shybech např. Vyloženě nepraktické to nebylo.
Má to i své výhody když hraješ airsoft. Stačí ti jedna vesta do posilky i na hraní :-) Ty co jsem kdysi s jednotkou nosil já měly skoro 30 kilo.
Ale pokud jen an fittness tak určitě raději zátěžovou vestu přímo k tomu určenou.
jj, taky mam neprustrelnou vestu .. nejakou ruskou, ale ona ma jen 8kg (bez narameniku) a ramena jsou napevno .. idealni je ramena na stahovaci pasek, abys ji mohl posunout niz na teziste ..
idealni by pro me byl 10kg zaklad + 10kg modifikovatelne ..
@frozz (ad.pm) :: nejake vesty uz mi prosly rukama .. presne vim co chci .. idealni je vesta, co ma ramena na pasky a stahovatelna kolem pasu .. vsechno co ma ramena napevno (a nejhure ze zpevneneho materialu) je na prd ..
prave ta ramena na nastavitelny pasky dovolujou tu zatez "poslat podle vysky niz" .. jsem pomerne vysokej a vetsina vest mi dela to, ze mam tu zatez *nad tezistem ..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru