|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Crewe

|
Zaslal: út červen 04, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Po dlouhý době díl Game of Thrones, který mě opravdu bavil a na konec jsem koukal jen s otevřenou pusou (mluvím o s03e09). |
Jsem v 8. dílu a s otevřenou pusou se dívám, tak od 3. dílu - Když to vezmu se srovnáním s druhou sérií.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út červen 04, 2013 2:16 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Jo GoT je vic plny zvratu a prekvapeni. Jinak jsem zvedavy jak skonci Dextr, kdo to sleduje? Jo a muze mi nekdo rict co lidi vidi na Upiri deniky?! |
"Geje"
Na dextra se teším. A sleduju ho (čekám a čekám na 8. řadu).
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út červen 04, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
A stahujes to nebo jde to i online? Ja skoncil na konci 4. serie a mam v planu se k tomu vratit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út červen 04, 2013 3:01 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | A stahujes to nebo jde to i online? Ja skoncil na konci 4. serie a mam v planu se k tomu vratit. |
Veskery serialy jsi stahuju. Koukam na ne ve Full HD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pete_GSG
|
Zaslal: út červen 04, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
Za sebe můžu vřele doporučit Ripper street, je to kriminálka zasazená do ulic Londýna 19. stol. z doby průmyslové revoluce - časově se to odehrává krátce po řádění proslulého Jacka Rozparovače.
Venku je první série po osmi dílech, každý má jednu hodinu. Produkce BBC je zárukou kvality.
Super postavy, zápletky a hlavně skvělá výprava a duch doby.
Pokud máte rádi Sherlocka Holmese, Scotland Yard, Londýn apod. určitě si nenechte ujít.
http://www.csfd.cz/film/314995-ripper-street/
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po červen 10, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
GAME OF THRONES FINALE SPOIL : Teda já jsem tak zklamanej z finále, vůbec se tam neobjevily události z konce knížky. Nechápu proč je schovali až na další sérii, tolik jsem se těšil a takovej pěknej konec to mohl být.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 10, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
Tak už to nechceli hrotiť a predsa ešte zopárpeciek nechať a na ďalšiu, Red Wedinng nerozdýchali všetci heh, inak aj tak pekný záver, vôbec scénky s Dany som si celú sériu púšťal viackrát. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ego
|
Zaslal: po červen 10, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
události z konce knížky? třetí knížka bude rozdělená na dvě série, tudíž skončili nějakej kousek za půlkou a příští rok plynule navážou.
SPOIL: jinak finále mě teda taky trochu zklamalo, i když sem čtenář, doufal sem že sem dokážou napasovat nějakej, aspoň maličkej cliffhanger. takhle jenom prozradili dvě (možná víc) věci který stejně nikomu k ničemu nejsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po červen 10, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
| ego napsal: | události z konce knížky? třetí knížka bude rozdělená na dvě série, tudíž skončili nějakej kousek za půlkou a příští rok plynule navážou.
SPOIL: jinak finále mě teda taky trochu zklamalo, i když sem čtenář, doufal sem že sem dokážou napasovat nějakej, aspoň maličkej cliffhanger. takhle jenom prozradili dvě (možná víc) věci který stejně nikomu k ničemu nejsou. |
Mno já jsem to četl půl roku zpátky, takže jsem z toho ledacos zapomněl, ale nemyslim si, že by toho tam bylo víc jak na 2-3 epizody max. Předpokládal jsem, že třetí knížka má být celá série, takže jestli je to takto rozdělené na dvě, tak je to v pořádku :) Řikal jsem si, že toho vypustili docela dost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: út červen 11, 2013 7:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út červen 11, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
Zdravím. Chtěl bych se začít dívat na Spartacuse. Jenže jsem zmatenej z toho značení sérií. - Potom, co jsem četl, tak je tam i nějaká série, která vůbec nenavazuje. Série jsou 4?
Mohl by mi někdo říct, jak jdou všechny série po sobě? - Nikde to nemůžu najít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 11, 2013 9:31 am Předmět: |
|
|
1, 2, 3
prequel gods of arena - inak najlepší:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červen 11, 2013 9:50 am Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | Zdravím. Chtěl bych se začít dívat na Spartacuse. Jenže jsem zmatenej z toho značení sérií. - Potom, co jsem četl, tak je tam i nějaká série, která vůbec nenavazuje. Série jsou 4?
Mohl by mi někdo říct, jak jdou všechny série po sobě? - Nikde to nemůžu najít. |
JJ po natoceni 1.serie prisly o hlavni postavu, tak udelal 2. serii bez ni, kde se vraci do minulosti. 3. serie uz yzse tesne navazuje na 1. ale s jinym manikem jako hlavni postava, a dale to pokracuje 4. serii.
Klidne koukej 1 2 3 4 , zadnej zmatek to nedela.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|