Zaslal: út červen 04, 2013 7:19 pm Předmět: trénink doma ???
čaute je mi 18 chci začít posilovat doma ..neznate nějaky treninkový plán na cvičení doma ....doma mám bench součástí te lavice je část na posilování nohou plus ze stran na ruky a ještě mam jednoručky ... jak často a o kolik mam zvyšovát zátěž jak často a jake cviky mám začít ... děkuju za odpoveď
Zaslal: st červen 05, 2013 10:49 am Předmět: Re: trénink doma ???
ondrejjj napsal:
čaute je mi 18 chci začít posilovat doma ..neznate nějaky treninkový plán na cvičení doma ....doma mám bench součástí te lavice je část na posilování nohou plus ze stran na ruky a ještě mam jednoručky ... jak často a o kolik mam zvyšovát zátěž jak často a jake cviky mám začít ... děkuju za odpoveď
na tvem miste bych zacal tim, ze bych dospele (je Ti 18, ze) prosel forum a pripichla temata kde je vsechno popsano a pripadne polozil konkretni dotaz ..
Zaslal: st červen 05, 2013 12:12 pm Předmět: Re: trénink doma ???
ondrejjj napsal:
To je ako prísť do krčmi a povedať barmanovi chcem piť, z takej otázky nemôžeš čakať, že barman bude vedieť sám od seba, že čo chceš piť, koľko chceš piť, koľko máš peňazí pri sebe, či len pivo alebo aj niečo tvrdšieho...
Zaslal: st červen 05, 2013 12:17 pm Předmět: Re: trénink doma ???
kpt.TM napsal:
ondrejjj napsal:
To je ako prísť do krčmi a povedať barmanovi chcem piť, z takej otázky nemôžeš čakať, že barman bude vedieť sám od seba, že čo chceš piť, koľko chceš piť, koľko máš peňazí pri sebe, či len pivo alebo aj niečo tvrdšieho...
:D tohle byl blbej priklad ..
spravnej barman Te nachlasta a vytuni lip, nez bys to dokazal udelat sam :P
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru