|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nocomply
|
Zaslal: st červen 05, 2013 11:43 am Předmět: Objemový A,B Split 4x Týdně |
|
|
Ahoj chtěl bych od vás poradit.
Až docvičim Korte což je za dva týdny tak chci ject tento fullbody A,B split.
Ale nevím kolik cviku na velke a male partie dat jestli dva nebo tri a taky kolik serii abych se zbytecne nepretrenoval, proste aby to rostlo.
A:
Prsa, Záda, Ramena, Břicho
B:
Nohy, Ruce
myslíte, že mám dělat na nohy, prsa a záda 3 cviky po 4 seriich takze 12 serii a nebo je to hodne?
Já osobe si myslim ze by stacilo na prsa, zada, stehna 2 cviky po 4 seriich
Co myslíte?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ntz
|
Zaslal: st červen 05, 2013 12:21 pm Předmět: |
|
|
@@@neodpovidam na Tvuj dotaz pac kultuuristice nerozumim ale:
- jen abys jednoruckama pocvicil prsa, tak bys mel delat tlaky na lavici z kopce, dokopce a rovne - to jsou hned 3 cvilky
- abys poradne procvicil bricho (spodni, bocni, 6pack), tak bys mel delat minimalne 3 cviky zase :)
- etc
klidne bych na Tvem miste delal 4 cviky po trech seriich
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: st červen 05, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | @@@neodpovidam na Tvuj dotaz pac kultuuristice nerozumim ale:
- jen abys jednoruckama pocvicil prsa, tak bys mel delat tlaky na lavici z kopce, dokopce a rovne - to jsou hned 3 cvilky
- abys poradne procvicil bricho (spodni, bocni, 6pack), tak bys mel delat minimalne 3 cviky zase :)
- etc
klidne bych na Tvem miste delal 4 cviky po trech seriich |
tak to promiň, doufám že sem tě nějak špatně nepochopil, ale to je nesmysl 3x tlaky v jednom tréninku, 3 cviky na břicho taky nejsou nutný _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červen 05, 2013 3:50 pm Předmět: Re: Objemový A,B Split 4x Týdně |
|
|
| nocomply napsal: | Ahoj chtěl bych od vás poradit.
Až docvičim Korte což je za dva týdny tak chci ject tento fullbody A,B split.
Ale nevím kolik cviku na velke a male partie dat jestli dva nebo tri a taky kolik serii abych se zbytecne nepretrenoval, proste aby to rostlo.
A:
Prsa, Záda, Ramena, Břicho
B:
Nohy, Ruce
myslíte, že mám dělat na nohy, prsa a záda 3 cviky po 4 seriich takze 12 serii a nebo je to hodne?
Já osobe si myslim ze by stacilo na prsa, zada, stehna 2 cviky po 4 seriich
Co myslíte? |
http://www.freimen.cz/clanky/trenink/kulturisticky-tezko-lehky-split.html
proc vymyslet vymyslene? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: st červen 05, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | | ntz napsal: | @@@neodpovidam na Tvuj dotaz pac kultuuristice nerozumim ale:
- etc
klidne bych na Tvem miste delal 4 cviky po trech seriich |
tak to promiň, doufám že sem tě nějak špatně nepochopil, ale to je nesmysl 3x tlaky v jednom tréninku, 3 cviky na břicho taky nejsou nutný |
no to teda nesmysl neni :D .. je naprosto standardni, ze jedes v jednom treningu tlaky na rovne, z kopce a dokopce lavicce ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|