PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 433, 434, 435 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
eSko napsal:
Draper musel s proteiny začínat někde v 90. letech, kdy byla chuťově příjemnější i smažená podrážka promáčených bot, než vanilkový protein.
Nevíš o čem mluvíš a pochybuju, že jsi někdy ochutnal originál Laktofit z pytlíku. Pokud ano, nemůžeš ho označit jako smaženou podrážku promáčených bot, protože byl dobrý.

Bylo to samozřejmě myšleno s nadsázkou. Svůj první proteiňák jsem ochutnal už někdy v 7 letech a pokud si dobře vzpomínám, tak to bylo snad Penco a jeho vanilka. Taťka si ho občas dával po cvičení, tak mi dal vždycky srknout. První srknutí mi jasně naznačilo, kvůli čemu tam do toho fitka hlavně budu chodit. Ale když to vezmeš kolem a kolem, tak v té době určitě nebylo tak hodně chuťově vyladěných suplementů, protože nebyla taková konkurence. Dneska je takový výběr, že když ti něco nejede, tak nemáš důvod to pít, protože ten samý výrobek má dalších X firem, které to ochutí lépe. Nebo máš jiný názor? Já takový pamětník jako ty, vzhledem k věku, nejsem.
jachym

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smik napsal:
to Jachym: jenomže se na to podle mě díváš pořád špatně. Kolik stojí kilo kuřecích prsou?
140 Kč? Tím pádem 10dkg je za 14Kč. Takže za 14kaček máš maso a to je pořád víc než šunka nebo tlačenka.

jasně to byl jen příklad, ale zas ber v potaz to, že tady to máš prostě už hotový výrobek, maso si cestou z obchodu na rohlík nedáš :D Samozřejmě je to výhodnější, myslel jsem to spíš jako srovnání kvality a ceny obecně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Esko, když to napíšeš takhle, tak s tebou souhlasím. Asi jsem starej na ty nadsázky nebo co.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Knox

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 4:41 pm    Předmět: chuť Odpovědět s citátem

chuťově nejlepší proteiny co jsem měl byly Combat Powder od Musclepharm a Syntha 6
roxtidy

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 7:43 pm    Předmět: Re: Cellulor Odpovědět s citátem

roxtidy napsal:
Draper napsal:
roxtidy napsal:
Ahoj,zaznamenal jsem trochu takovy boom ohledne tohoto proteinu, tedy CELLULOR Cor-Performance Whey . Pominu-li chut, tak v cem by mel byt tak moc dobry? obsahuje izolat, ale i koncentrat (pomer neuveden)...to obsahuje i spousta jinych/levnejsich proteinu...nad kvalitou vstupnich surovin lze prakticky spekulovat u kazdeho.
Muze mi toto nekdo vice zasveceny vysvetlit? diky

Koncentrat / izolat - 50/50

Nechci tvrdit, ze to neni pravda, ale at hledam jak hledam, tak nikde (ani na strankach vyrobce) bohuzel informace o tomto pomeru neni. Kde jsi k tomu tedy prisel? :-)
Jinak pokud by byl pomer 50/50, tak si myslim, ze by vysledny protein mel mit vyssi obsah bilkovin nez "jen" 73% a daleko mene sachru (vzdyt v nezavislem testu SVÚ Olomouc mel 11g sachru! /100g prasku).
Z toho mi vychazi, ze v proteinu nejen ze prevazuje koncentrat, ale navic je koncentrat i izolat zpracovan celkem podprumerne.

a tady je odpoved primo z Cellucoru, kde jsem se ptal na pomer WPI a WPC:

"Unfortunately, it is a manufacturer policy that we can not release the exact ratio. I can inform you that it is a greater percent of the isolate of the concentrate.
I am sincerely sorry that I am not able to give you an exact answer."

Cili necht si kazdy podle teto odpovedi udela o tom obrazek jak uzna za vhodne. Za me velky palec dolu, at se jdou s takovou politikou vycpat.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo uplne presne co hraje konkurenci ti nevyzvani no.
Jinak co rikate na hydrolyzovane proteiny od MPV nebo PHP ?
Luster

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Jinak co rikate na hydrolyzovane proteiny od MPV nebo PHP ?

s IsoGrow od PHP velka spokojenost, nejlepsi stravitenost ze vsech proteinu, co sem vubec kdy mel (vcetne hydra 32), neni to samozrejme takova chutovka jako combat, cellucor, sytha apod., ale ucel splni perfektne a kdyz se vychyta pomer redeni s vodou, tak se da docilit fakt dobry chuti btw, mel sem ho v obdobi, kdy sem zrovna dost sral na jidelnicek a vetsinu bilkovin rpave cerpal z tohodle proteinu a i tak sem se dokazal silove zlepsovat, dobre regenerovat a forma byla taky slusna, takze muzu i do urcity miry rict, ze funguje
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To rad slysim, tedka mam Optimum Nutrition Whey Gold... klasika nic preslazeneho a pak skorici Cellucor na zkousku.
A co ten hovezi protein MUSCLEMEDS CARNIVOR ?! Docela me laka predstava hovezi cokolada
Davesix

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem s IsoGrow od PHP maximálně spokojenej. Na chuť si kupuji jiné proteiny. Není chuťově špatnej, ale docela nevýraznej. Jak píše Luster, chce to méně vody.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna dneska sme na Fb k fotce jednoho shopu kde byl vyfocenej carnivor psla jak do sebe může někdo rvát kolagen v představě že mu z toho něco naroste nebo že to bude krom výživy kloubů k něčemu dobrý. Reakce od eshopu bylo arogantní chování a když sem se zeptal jestli je na etikete ubec aminkysel. spektrum jako že vim že tam u carnivoru neni a prč asi tam není :)) Nebyl mi napsán jediný rozumný argument a opět jsem se dočkal jen urážek a arogantního chování od správce fb stránky eshopu. Nakonec byli moje komentáře dokonce vymazány. Domyslete si proč....
Ragu

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dle mě kvůli mizerné gramatice.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ragu napsal:
Dle mě kvůli mizerné gramatice.

Ne na to jsem si dával pozor ;) ..ale píšu rychle,tak si na to jinak pozor nedávám a myslím že to vážně nebyl důvod proč to smazali...tak neřeš pi.ovinky
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze je tento protein k nicemu? Kdybych mohl zkusim nejaky od Reflexu, ale to je cenove vyssi liga
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Takze je tento protein k nicemu? Kdybych mohl zkusim nejaky od Reflexu, ale to je cenove vyssi liga

Myslim že uděláš líp jakymkoliv lepšim syrovátkovym proteinem je jich dost,ja bych zkusil třeba scitec,extrifit,smartlabs...je jich dost,nejlepší je asi reflex ale cenově jinde
Davesix

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V září plánuju koupit první věc od Reflexu v životě a to One Stop Xtreme. Tak jsem zvědavej

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 433, 434, 435 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: