AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Bara napsal:

BCAA mají téměř okamžitou účinnost a jsou určeny jako katabolizační rezistent.Proto jsou vhodné ráno ihned po probuzení,před-během a po tréninku (pokud je po tréninku PTN obsahující aminy,tak už samozřejmě samotné BCAA nedávat), a stejně tak se doporučují v obdobích delšího půstu mezi jídly.Já osobně dávám ráno 10 g,před tréninkem hodinku dám zase 10-15 g a během tréninku cca 30 g.Po tréninku ihned 2 odměrky Hydro proteinu.Ráno půl hodiny po BCAA dám Matrix odměrku do mléka a musli.To jsou veškeré mé doplňky.

Takže když dávám ráno cca 7-10g bcaa, před treninkem dávám 10g BCAA a během tréninku mám Beta BCAA Cellucor (kde teda BCAA moc není), stačí mi po tréninku hydrolyzát IsoGrow od PHP kde nějaké amina jsou (konkretne pisou 6.2g BCAA v jedne odměrce), tak už přidávat čisté BCAA nemám?

Ono záleží taky hodně na tom, co jíš během dne a kolik amin přijmeš jako komplex.A taky jak dlouhý máš trénink a jak intenzivní.Pokud makáš dlouho a ostře,pak je dobré mít BCAA i během tréninku.Po už nedávej,máš v PTN.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Davesix

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

Ono záleží taky hodně na tom, co jíš během dne a kolik amin přijmeš jako komplex.A taky jak dlouhý máš trénink a jak intenzivní.Pokud makáš dlouho a ostře,pak je dobré mít BCAA i během tréninku.Po už nedávej,máš v PTN.

Když tak koukni do mého logu, ale až tak od druhé stránky. Jsem v docela přísné dietě, ale myslím, že ty BCAA dávkuji dobře, akorát teda vynechám POtreninkovou dávku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
roxtidy

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
roxtidy napsal:
rozdil mezi BCAA prijatymi v proteinovem napoji a primo BCAA produkty (v podstate koncentraty) je pouze v tom kolik casu je potreba na jejich vstrebani. Myslite, ze tento rozdil v case vstrebani je alfou omegou vaseho uspechu-neuspechu?
Pokud ano, tak gratuluji marketingovym oddelenim vsech firem, protoze odvadeji spickovou praci

Rozhodně není třeba to hrotit a patlat se v tom jak to většina rádoby borců tady dělá,ale BCAA samotné mají svůj význam,protože jsou procesy kde potřebujeme zejména BCAA.A že se nesnesou s jinou aminokyselinou je taky stará věc.Ale určitě není třeba si hrát na chodící laborku.

souhlas, netvrdim ze nemaji samotne svuj vyznam, ale myslim, ze podobne pripravky jsou spis jen takova tresnicka na dortu, protoze kdyz neni zaklad, tak jsou prdlajs platne.
Myslim, ze kdyby vetsina lidi tady ty penize vrazila do masa/tvarohu/vajec atd tak to pro ne bude mnohem vetsi prinos. Pak at teprve resi tyto doplnky
Bara

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

roxtidy napsal:
Bara napsal:
roxtidy napsal:
rozdil mezi BCAA prijatymi v proteinovem napoji a primo BCAA produkty (v podstate koncentraty) je pouze v tom kolik casu je potreba na jejich vstrebani. Myslite, ze tento rozdil v case vstrebani je alfou omegou vaseho uspechu-neuspechu?
Pokud ano, tak gratuluji marketingovym oddelenim vsech firem, protoze odvadeji spickovou praci

Rozhodně není třeba to hrotit a patlat se v tom jak to většina rádoby borců tady dělá,ale BCAA samotné mají svůj význam,protože jsou procesy kde potřebujeme zejména BCAA.A že se nesnesou s jinou aminokyselinou je taky stará věc.Ale určitě není třeba si hrát na chodící laborku.

souhlas, netvrdim ze nemaji samotne svuj vyznam, ale myslim, ze podobne pripravky jsou spis jen takova tresnicka na dortu, protoze kdyz neni zaklad, tak jsou prdlajs platne.
Myslim, ze kdyby vetsina lidi tady ty penize vrazila do masa/tvarohu/vajec atd tak to pro ne bude mnohem vetsi prinos. Pak at teprve resi tyto doplnky

To je pravda,ale když to tak vezmeš,rozdíl mezi stravou normálního a posilujícího jedince je v tom,že se snaží jíst vysokoproteinovou stravu za účelem nabrání svalové hmoty.To vše aby z bílkovin vytvořil aminokyseliny potřebné pro to co chce.Proto je jednodušší je dodávat separátně a nemuset se přecpávat masem,které není ideálním krmivem pro člověka.Bývalý profesionál Bob Paris,zakladatel moderní kulturistiky pro vegetariány,jasně dokumentoval,že vegetarián s dostatečným přísunem aminokyselin se zcela vyrovná kolegům přejídajícím se masem.Logicky to do sebe zapadá,ale s tím rozdílem,že aminy ti nevyvalí žaludek jako přemíra jídla.Tolik teorie a já se držím někde ve středoproudu Jinak,čím tvrdší dieta je,tím víc bych tam aminy,zejména BCAA,cpal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"Ty vole" ted jsem otevrel Amino 1 prichut fruit punch... chutove se to da, jednou jsem se malem pozvracel. Ale smrdi jak uzena sunka nebo co ?!
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už více než týden užívám beta-BCAA od Cellucoru a tady jsou moje postřehy. Mám příchuť citron-limetka , která je jemně nakyslá, no jako citron.
Dávkování držím dle doporučení výrobce a sice tak, že 2 odměrky piju před a při tréninku. Chuť nápoje je hodně silná, takže se dá i dost naředit. V průběhu týdne jsem provozoval jak silové, tak kardio i silově-vytrvalostní tréninky. Nemůžu tvrdit, že cvičím nějaké zabijácké tréninky, ale hlavně u kardia se cítím o dost líp (hodina na bruslích a podobně) a druhý den taky.

Co jsem nezpozoroval je pocit nabuzení před tréninkem, toho jsem si opravdu nevšiml. V průměru vychází jedna dávka/jeden trénink asi na 20kč, což je solidní cena za lepší regeneraci a pocit z tréninku.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam takovou amaterskou otazku- jak dlouho se mohou tyto BCAA vlastne brat, kdyz maji B-alanin?
Riku

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

By mě taky zajímalo

Naposledy upravil Riku dne po únor 24, 2014 1:47 pm, celkově upraveno 1 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 6:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si konečně koupil bcačka, který jsem schopnej dávkovat 0.4g na kg TH a i přestoto obrovské dávkování necítím rozdíl
Bara

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Tak jsem si konečně koupil bcačka, který jsem schopnej dávkovat 0.4g na kg TH a i přestoto obrovské dávkování necítím rozdíl

0,4 g na kg TH není ještě taková dávka, která by tě vystřelila do oblak.Určitě po nějakém kratším čase pocítíš zlepšení, hlavně v regeneraci a antikatabolizaci.Jde taky o to jaké BCAA máš a jestli to není nějaká fligna.Doporučuji to potom ještě zvednout tak na 0,6 a hlavně dávkovat ve správnou dobu.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dávám před tréninkem a po tréninku - během tréninku, pokud to není posilovna, tak nemám možnost dávat
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

Presne tak, jak pise Bara. Zalezi jaky BCAAcka. Predpokladam, ze kdyz jsi schopnej davkovat je takovemto mnozstvi, tak to bylo ze "ctyri fitness" a to se ani nevidim, ze je nijak necitis. Kvalitni BCAAcka (chapej kvalitni surovina) pri tomhle davkovani bys uz mel citit pri treninku a hlavne na regeneraci pekne.
Sajmon8

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
DiamonD123 napsal:

Presne tak, jak pise Bara. Zalezi jaky BCAAcka. Predpokladam, ze kdyz jsi schopnej davkovat je takovemto mnozstvi, tak to bylo ze "ctyri fitness" a to se ani nevidim, ze je nijak necitis. Kvalitni BCAAcka (chapej kvalitni surovina) pri tomhle davkovani bys uz mel citit pri treninku a hlavne na regeneraci pekne.

A který jsou ty kvalitní?
seeya

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

stale ma udivuje preco niekto ocakava ze bcaa-cka by mali "nakopavat" alebo "citit pri treningu" - bcaacka su akurat neuplna lahko stravitelna "bielkovina" (ano ja viem ze su to 3 esencialne amina..). Vyhoda je ze v tomto stave sa uz dalej nemusia stiepit a obchadzaju zaludok a za par minut sa v creve priamo vstrebavaju...thats it. Pocas treningu tak ma telo dostatok materialu na "opravu" mikrotraumat a nemina energiu este aj na stiepenie z normalnych bielkovin typu maso. Telo sa moze namiesto toho venovat zvysenej anabolickej cinnosti, tym urychluje regeneraciu. Nie je to ale ziadny zazracny nakopavac, ked chces nakopnut daj si kavu. Co sa da ocakavat je mensia potreningova unava a mensia rozbitost na druhy den. Davvkovanie 30g (0.4g/Kg) pocas treningu je akurat.
Pekna rozpravkao celulore pravdepodobne pochadza z nejakeho dodatocneho nabudzovacieho sajrajtu co tam pridavaju (neskumal som)..to je ale uz o inom.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přes žaludek musí projít všechno. Tam jde o to, že téměř vůbec nejsou vychytávány jaterními buňkami, tudíž bez změny projdou rychle do krevního řečiště a jsou k dispozici svalům, kde mohou být štěpeny na energii nebo využity k anabolickým procesům.
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: