|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
hej mas pravdu..blbo som sa vyjadril ale pointa je myslim jasna
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 10:24 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: |
Pekna rozpravkao celulore pravdepodobne pochadza z nejakeho dodatocneho nabudzovacieho sajrajtu co tam pridavaju (neskumal som)..to je ale uz o inom. |
Konkretne ty od Cellucoru nejsou jen ciste BCAA, ale je v nich navic jeste par veci citrulin, beta alanin a HICA , coz obykle nebyva.
Osobne ted pouzivam jak BCAAcka od Cellucoru a to hlavne pred treninkem dvojtou davku a pak ciste BCAA od Reflexu pred / po kardiu , pripadne v prubehu treninku nebo po treninku, spise tak nejak podle pocitu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
fajn, hlavne je ze ti to ako celok funguje. Tazko potom ale obvinovat ciste bcaa ze ta "nenabudzuju" len to som chcel povedat
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | fajn, hlavne je ze ti to ako celok funguje. Tazko potom ale obvinovat ciste bcaa ze ta "nenabudzuju" len to som chcel povedat |
No jasny, to jsem ani nikde snad netvrdil. Hlavni efekt BCAA pocituji v tom, ze je jednak uplne jina regenerace mezi treninky a jednak pri samotnem treninku pomohou oddalit unavu a lepe se na nich cvici. Bavime se samozrjeme o vyssich davkach, nikolik 5-10g, jak byva casto doporucovano. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
5 gramov neni ani vzorka..inak suhlas, takto napisane to sedi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 12, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: st červen 12, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-4579-bcaa-instant.html
Pozor na tuhle akci.Fakt super BCAA v instant verzi, které můžete popíjet celý den a chutnají jako džus.Pecka |
Kolik toho je vhodne denne vypit? Koupil jsem 2baleni dnes. Mam jeste aj doma-cherry. Zatim davam 3odmerky a cca500ml vody a piju to pred,pri a po treninku. Jsem vdiete,takze bude treba sitdat aj rano odmerku nebo vecer v treninkovy den? Nechci prijit ani o kapku svalove hmoty. Doted jsem si daval rano 3kapsle rano a vecer BCAA od aminostaru.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 8:57 pm Předmět: |
|
|
BCAA Instant jaká příchuť je nejchutnější?díky
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | BCAA Instant jaká příchuť je nejchutnější?díky |
Já nakoupil 3balení višeň-cherry...uplně boží chuť, že nemám ani chut zkoušet jinou
|
|
| nahoru |
|
 |
petthall

|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 9:12 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | BCAA Instant jaká příchuť je nejchutnější?díky |
Citron skvele osvezuje, pomeranc je takovy dzusovy a sladsi a cherry mi prijde hnusne chemicka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | | Bara napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-4579-bcaa-instant.html
Pozor na tuhle akci.Fakt super BCAA v instant verzi, které můžete popíjet celý den a chutnají jako džus.Pecka |
Kolik toho je vhodne denne vypit? Koupil jsem 2baleni dnes. Mam jeste aj doma-cherry. Zatim davam 3odmerky a cca500ml vody a piju to pred,pri a po treninku. Jsem vdiete,takze bude treba sitdat aj rano odmerku nebo vecer v treninkovy den? Nechci prijit ani o kapku svalove hmoty. Doted jsem si daval rano 3kapsle rano a vecer BCAA od aminostaru. |
Určitě dávej ráno hned po probuzení aspoň odměrku,před tréninkem taky a během tréninku bych dal aspoň tři odměrky do pití.Před spaním to zvaž podle toho co máš za jídlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | JrElda napsal: | | Bara napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-4579-bcaa-instant.html
Kolik toho je vhodne denne vypit? Koupil jsem 2baleni dnes. Mam jeste aj doma-cherry. Zatim davam 3odmerky a cca500ml vody a piju to pred,pri a po treninku. Jsem vdiete,takze bude treba sitdat aj rano odmerku nebo vecer v treninkovy den? Nechci prijit ani o kapku svalove hmoty. Doted jsem si daval rano 3kapsle rano a vecer BCAA od aminostaru. |
Určitě dávej ráno hned po probuzení aspoň odměrku,před tréninkem taky a během tréninku bych dal aspoň tři odměrky do pití.Před spaním to zvaž podle toho co máš za jídlo. |
Jo! A za týden to máš pryč
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 5:34 am Předmět: |
|
|
| RoboBee napsal: | | Bara napsal: | | JrElda napsal: | | Bara napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-4579-bcaa-instant.html
Určitě dávej ráno hned po probuzení aspoň odměrku,před tréninkem taky a během tréninku bych dal aspoň tři odměrky do pití.Před spaním to zvaž podle toho co máš za jídlo. |
Jo! A za týden to máš pryč |
Ale vysledky se dostavi :-D jaky mate naznr na bcaa cellulor? kdosi kdesi to chvalil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 5:40 am Předmět: |
|
|
| RoboBee napsal: | | Bara napsal: | | JrElda napsal: | | Bara napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-4579-bcaa-instant.html
Jo! A za týden to máš pryč |
Ono tě to možná zaskočí,ale výrobce je udělal k tomu aby jsi je zbaštil Počítejte jedna pixla 300g je tak na týden,max deset dní.Já ji mám na pět dní
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|