Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crewe

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc za info. - V tom případě nebudu zas nic vmýšlet a dokoupím základní věci. (nano vapor sme brali s kámošem na půl - na zkoušku :-D )

- Kvalitní rybí tuk je asi od Optnum nutrition, co? Ten jsem vždycky bral. "zdál" se mi nejlepší. :-D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Díky moc za info. - V tom případě nebudu zas nic vmýšlet a dokoupím základní věci. (nano vapor sme brali s kámošem na půl - na zkoušku :-D )

- Kvalitní rybí tuk je asi od Optnum nutrition, co? Ten jsem vždycky bral. "zdál" se mi nejlepší. :-D

Tohle kdybys delal od zacatku, tak ses dnes uplne nekde jinde.
Crewe

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Crewe napsal:

Tohle kdybys delal od zacatku, tak ses dnes uplne nekde jinde.

To je mi jasny. Bohuzel kazdej sme nejakej. - snad jsem se v tomhle smeru poucil.
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Typl bych ze nepoucil :) ale libi se mi tvoje snaha a vytrvalost, tak jed dal
Crewe

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Typl bych ze nepoucil :) ale libi se mi tvoje snaha a vytrvalost, tak jed dal

Diky. No nevim jestli jsem se poucil :-D, ale snazim se nad tim nemyslet a jet podle pocitu.
Crewe

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.6 Vršek Dneska jsem to víceméně zkoušel, jak to stíhám. Trvalo mi to přesně hodinu. Pořádný peklo. Budu si to teď chvíli psát, abyste mi kdyžtak mohli říct, kde dělám chyby. Nechám si rád poradit. - Jak se žrádlem, tak s tréninkem.

Jídelníček -Jednu dávku vloček budu normálně nahrazovat masem s rýží a přihodím tam ještě cottage.

Snídaně: odměrka proteinu, 6bílků, 3 žloutky
trénink -
po tréninku: 10gr BCAA
hodinu po tréninku: 150gr vloček, mléko, protein
Svačina: 250gr kuřecího, hrst mandlí
25min HIIT
hodinu po: 120gr vloček s vodou a proteinem
Večeře: 250gr krutího, zelenina, hrst mandlí/vlašskejch, lžíce lněnýho oleje/kokos. oleje

TRÉNINK

Shyby 5sérií (udělal jsem vždycky max. s vlastní váhou, tak 5-6, jak jsem špekatej, tak mi nejdou cviky s vlastní váhou. Potom jsem jich dal ještě vždycky 10 s dopomocí
Tlaky jednoruček na incline lavičce 5x5 - Tenhle cvik, nevím proč, miluju.
A: Rozpažky na incline lavici 5x15
B: Přítahy jednoruček v předklonu 5x12

A: krčení ramen 4x15
B: kliky na široko 4x15 (u posledních sérií už jsem to ani nedával - zase špekatost)

A: Francouský tlak s jednoručkou v sedě 10x20
B: zdvihy velké činky ve stoji 10x15-20 (tady jsem v každý sérii vyměnil činku a jel jednou na úzko, a po 2. na úrovni ramen - Podle Grega Plitta)

Budu rád za každou radu.

Objednám si rybí tuk a multivitamín
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.6 - Myslel jsem, že po matuře bude volno jenom na cvičení. Případně udělám něco doma. Bohužel.
Jen tak pro zajímavost sem si ráno změřil vanu a 85. Tak jsem se zase uklidnil :-D - Cítil jsem se nafouklej.

snídaně: 6bílků, 3 žloutky, šunka, sýr
Před tréninkem: 2 odměrky nanovapor + 30 mg syne
TRÉNINK: Spodek
Dřepy 5x5
sumo MT 5x8
výpady 3x50
břicho (2x supérsérie po 5sériích a 15opak.)

45min po: 150gr vloček, odměrka proteinu, mléko
13:30 - 300gr brambor, 200gr kuřecího, vdolky!!!! (prej za maturitu :-D )
16:00 cottage
19:30 200gr krůtího, hrst mandlí, kotel zeleniny a bílej jogurt ( tu večeři do sebe dostat to je něco strašnýho. večer vůbec nemám hlad.)

Už se budu muset připravovat na přijímačky.
Oddo

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud to tlačíš na sílu večer tak nežer, nejde ti přece o objem ale chceš shodit.
I ten jídelák je takový nějaký divný, jak bych to viděl já:

snídaně je ok,
po tréninku 2 kusy nějakého ovoce + protein
pak si dej to kuřecí s bramborem, ale volil bych spíš rýži
a potom už nic a až budeš mít hlad tak si dej to krůtí se zeleninou, nebo ten cottage se zeleninou, a na mandle už se vykašli, pokud bys měl chvíli po večeři hlad, tak tam pošli pár těch mandlí, ale řiď se pocitem a nejez proboha protože musíš, to je kontraproduktivní
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Pokud to tlačíš na sílu večer tak nežer, nejde ti přece o objem ale chceš shodit.
I ten jídelák je takový nějaký divný, jak bych to viděl já:

snídaně je ok,
po tréninku 2 kusy nějakého ovoce + protein - tohle nemám moc v oblibě. Dříve jsem to tak jel, ale po přečtení pár článků, i rad občas od lidí jsem se na to vysral. Ty vločky bych nerad měnil. (nemám po nich chuť na sračky).
pak si dej to kuřecí s bramborem, ale volil bych spíš rýži
a potom už nic a až budeš mít hlad tak si dej to krůtí se zeleninou, nebo ten cottage se zeleninou, a na mandle už se vykašli, pokud bys měl chvíli po večeři hlad, tak tam pošli pár těch mandlí, ale řiď se pocitem a nejez proboha protože musíš, to je kontraproduktivní

OK. Díky. No chci shodit, ale jsem na minimu kcal. - Zase je pravda, že s energií ani sílou problém není. Jen chvilku po vločkách jsem trošku utlumenej.
Oddo

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fér, já ti rozhodně nehodlám nic nutit. Je pravda, že každé tělo funguje jinak a každý má svoje chutě a potřeby. Chci ti poradit, co zabírá na 100% mně. Jez +-3 jídla denně, snídaně, oběd, večeře (ty trénuješ ráno tak oběd a dvě večeře), a další jídlo zařazuj dle pocitu, až budeš mít hlad. Pokud si dáš s každým jídlem místo přílohy zeleninu (je asi milion druhů, to se ti nemůže přejíst), tak budeš mít super trávení a to sádlo půjde chtě nechtě dolů. Jediné jídlo, které by bylo sacharidové je pak to potréninkové, kde jsou ty sacharidy potřeba. Když budeš tohle dodržovat, tak zhubneš, pokud třeba po týdnu nebude úbytek ani 0,1kg, tak máš moc toho ostatního takže např. ubrat tuky, ono někdy i drobná redukce udělá moc. Všechno to záleží od toho jak moc za ten den makáš, spálíš. Tak snad sem ti aspoň trochu poradil, kdyby tě napadlo něco dalšího, klidně napiš ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
To je fér, já ti rozhodně nehodlám nic nutit. Je pravda, že každé tělo funguje jinak a každý má svoje chutě a potřeby. Chci ti poradit, co zabírá na 100% mně. Jez +-3 jídla denně, snídaně, oběd, večeře (ty trénuješ ráno tak oběd a dvě večeře), a další jídlo zařazuj dle pocitu, až budeš mít hlad. Pokud si dáš s každým jídlem místo přílohy zeleninu (je asi milion druhů, to se ti nemůže přejíst), tak budeš mít super trávení a to sádlo půjde chtě nechtě dolů. Jediné jídlo, které by bylo sacharidové je pak to potréninkové, kde jsou ty sacharidy potřeba. Když budeš tohle dodržovat, tak zhubneš, pokud třeba po týdnu nebude úbytek ani 0,1kg, tak máš moc toho ostatního takže např. ubrat tuky, ono někdy i drobná redukce udělá moc. Všechno to záleží od toho jak moc za ten den makáš, spálíš. Tak snad sem ti aspoň trochu poradil, kdyby tě napadlo něco dalšího, klidně napiš ;-)

Díky za rady. Když mě něco napadne určitě se zmíním tady v logu, nebo PM. - To, jak jsi to napsal, začnu praktikovat. Sacharidy nemám moc rád (jen po tréninku, jelikož mám neskutečnej hlad). A před tréninkem je nesnesu.
Oddo

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Oddo napsal:

Díky za rady. Když mě něco napadne určitě se zmíním tady v logu, nebo PM. - To, jak jsi to napsal, začnu praktikovat. Sacharidy nemám moc rád (jen po tréninku, jelikož mám neskutečnej hlad). A před tréninkem je nesnesu.

Ono někdo je "sacharidový typ" a bez sachrů mu pak klesá rychle síla a když si dá na snídani moře sachrů je v pohodě a cítí se dobře. To třeba není můj případ, já když si dám na snídani vločky sem unavený, a i když dávám sachry jen po tréninku a jinak zeleninu tak mi síla zůstává. Hold každý se musí najít :)
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9.6 Zejtra přijímačky (ani jsem se na ně nepodíval, takže tam jedu zbytečně)
Ráno přes břicho: 85 (jen tak pro zajímavost: Když si sednu, přes spodní břicho naměřím rovnej metr )
Váha: 90.6 (Tu váhu nechápu a ani to řešit nebudu)

Snídaně: 5bílků, 3 žloutky
Před tréninkem: proteinak, nano vapor, 30mg syne.
TRÉNINK: (spodek)
Čelní dřepy 10s X 5op. -
Sumo MT 5x8
A: MT s nataženýma nohama 3x8
B: předkopy 3x20

Břicho (3x SS po 15opak.)
45min po tréninku odměrka proteinu
za dalších 30min 300gr kuřecího, 100gr kuskusu a zelenina
Odpoledne na airsoft. A potom už jen tuky + bílk.
Crewe

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.6 - Byl jsem si zasázet loterii na VŠE (nakonec jsem ty přijímačky úspěšně udělal, ale stejnak mě nevezmou, jelikož zbytek Einsteinů bude mít kotel bodů) Po příjezdu domů: trénink (předloktí, břicho, HIIT na rotopedu) - masakr na předloktí jsem objevil žíly, který jsem u sebe viděl poprvé :-D)

11.6
Ráno na lačno: 30min rotoped (60% tep.)
10:00 (hodinu po kardiu) - 120gr vloček, 300ml mléka, odměrka proteinu
12:00 - 200gr hovězí zadní + zelenina
13:15 trénink Vršek (tyhle tréninky jsou neskutečný peklo Po tom nevím ani jak se jmenuju a na kardio se mi moc nechce) - Ani nevím, jestli po tom tréninku to k něčemu je.
Do tý hodiny to všechno stihnu jen když jdu sám. Když jdu s kámošem, tak je to vždy o 10min delší)

Shyby 5x10
Incline bench 5x5
A: Rozpažky incline
B: přítahy v. č v předklonu
Krčení ramen 4x12
SS: tricák/bicák (5x20 - zdvihy EZety na úzko X 5x20 stahování kladky) (5x20 stroj na bic. X 5x20 lano

- po tréninku většinou tak 3-5min strečink

15:45 (hodina po tréninku) - 120gr vločky, odměrka proteinu, lžička ar. másla
17:00 - kuřecí + zelenina + lžíce lněnýho oleje.
- Když bude hlad, tak ještě cottage a mandle.

Jídelák budu víceméně držet furt takhle. A k takovýmu týdennímu plánu si sem něco napíšu.

úterý - vršek + kardio 30min po tréninku (L.I.)
středa - spodek
pátek- vršek
neděle- spodek
Sobota - volno (airsoft)
čtvrtek - kardio většinou nějaký delší (třeba 90min po snídani: L.I.) + odpoledne HIIT
Pondělí - kardio na lačno (1.f.) + HIIT (2.f.)

- když půjdu na spodek ráno, tak odpoledne ještě budu dávat delší kardio. Když odpoledne, tak nechám jednu fázi.

Byl bych rád, když byste mi řekli vaše názory. - Jsem docela teď poslední dobou magor z toho kardia. Sám nemůžu posoudit, co na mě funguje, jelikož jsem furt špekoun.
Oddo

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pokud dáš 5 sérií po 10 shybech tak zas taková bída to být nemůže, to by nějaký obtloustlý cvičenec určitě nedal

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: