čaute chtěl bych nabrat svalovou hmotu je mi 18 vážím 78kg měřím 187cm nemám přístup do posilovny doma mám jednoručky bench s čáasti na nohy + z boku na ruce. Chci se zeptat na nějekej treninkový plán+ Jak často a o kolik mam zvyšovat zatěž nebo série jak dlouho posilovat a jaké cviky předem děkuju.
Zaslal: ne červen 09, 2013 9:25 am Předmět: Re: objem
ondrejjj napsal:
čaute chtěl bych nabrat svalovou hmotu je mi 18 vážím 78kg měřím 187cm nemám přístup do posilovny doma mám jednoručky bench s čáasti na nohy + z boku na ruce. Chci se zeptat na nějekej treninkový plán+ Jak často a o kolik mam zvyšovat zatěž nebo série jak dlouho posilovat a jaké cviky předem děkuju.
tohle padlo mockrat a rika se tomu meta-Question .. prosim projdi si pripichla temata, kde by mely byt odpovedi na tve otazky a ptej se prosim spis konkretne .. takhle obecny dotaz navrhuji polozit mamce nebe tatkovi .. kdyz opravdu nebudou vedet a ty jsi procetl pripichla vlakna v prislusnych sekcich, tak se klidne ptej tady ..
když máš bench, máš vše (ne, nemyslím, že ti 1 cvik vše vyřeší) ...s velkou osou procvičíš BP, MT, dřep, úzký BP (triceps), přítahy k bradě, přítahy k břichu, biceps. zdvihy, military,... a plánů je tu vážně dost...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru