|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morraw
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 10:24 am Předmět: Příjem sacharidů a vlnění během posílování |
|
|
Ahoj, je mi 24,180cm/85kg. Je to asi měsíc co jsem docvičil svůj plán a chtěl jsem zkusit vlny. Po týdnu jsem si ale řek, že ještě nemám dostatek svalové hmoty a tak by nebylo moc co rýsovat. Jako další plán mám program Body Beast. Vlny mi ukázaly jak je to vlastně s příjmem živin a chtěl bych zkusit během tohoto programu vlnit a tedy při tom zároveň pomalu hubnout.
Samozřejmě ne klascikou jednu vlnu 50-500, ale střídat dvě,tři vlny. Načetl jsem, že na budování svalů je třeba 2g bílkovin na 1kg váhy. Jak je to ale se sacharidy nevim a žádám vás o radu. Jaké množství sacharidu bych měl přijmout během tohoto náročného programu (cvičení 6x týdně,1,2 partie, celé tělo). Předtím, když jsem cvičil tak jsem zvedl svou váhu o 10kg, ale zároven mi take ztloustlo břicho. Velký příjem sacharidu? Proto bych chtěl vědět jak zakomponovat vlny abych zrychlil metabolismus a podnítil ho k pomálemu hubnuti. Pokud to tedy není totální blbost :)
A ještě jedna otázka ke cvičení břicha. Poslední 4 měsíce jsem vždy po cvičení cvičil 11 cviků na celé břicho, ale nemám pocit, že by mi šly vidět více břišní svaly. Je mi jasné, že nepujdou vidět pořádně dokud se nevyrýsuju, ale za tu dobu jsem čekal, že pujdou vidět trochu i přes ten tuk. Mám 18% tuku. Takže jestli je to normální a trvá to delší dobu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ntz
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
ma to cizo v pospisu: s pouzitim malych vam rostou male svaly, za pouziti velkych vah rostou velke svaly ..
nohy ze sedu delej s kotoucem nad hlavou tak, ze budes v servce pri 8mem az 10tem opakovani zvracet krev .. z visu proste delej serky s dotykem spickama az tyce (to ze ze zacatku budes delat serky po 3-4 opak neva) .. potom ti bricho zacne mutovat ..
nejsi-li vyvhrtlik jako ja, na kterem je vsechno videt, tak Ti bricho 4 serky sedu lehu "na pohodu" po 15ti fakt nevyrysujou ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | ma to cizo v pospisu: s pouzitim malych vam rostou male svaly, za pouziti velkych vah rostou velke svaly ..
nohy ze sedu delej s kotoucem nad hlavou tak, ze budes v servce pri 8mem az 10tem opakovani zvracet krev .. z visu proste delej serky s dotykem spickama az tyce (to ze ze zacatku budes delat serky po 3-4 opak neva) .. potom ti bricho zacne mutovat ..
nejsi-li vyvhrtlik jako ja, na kterem je vsechno videt, tak Ti bricho 4 serky sedu lehu "na pohodu" po 15ti fakt nevyrysujou .. |
pokud chces vystouple kostky, tak je treba vazne delat mene pakovani
ale pri 18% tuku videt nepujde nic
jako prvni ti navrhuju jist 6x denne, aby se ti zrychlil metabolismus, pak probrat co a kdy jist
dietu bych si nechal nakonec
co se tyce treningu, tak dve partie na trening je podle meho malo
radsi bych dal aspon pulku tela jeden den, a druhou druhy a pak volno _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 12:39 pm Předmět: |
|
|
jo sorry, ma to petr ustinov v podpisu ..
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 12:48 pm Předmět: |
|
|
Hlavní roli při adaptaci metabolismu hrají buňky, hormony, enzymy atd., nikoliv frekvence jídel za den. Adaptace metabolismu závisí hlavně na množství kalorií/makroživin a fyzické aktivitě. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Morraw
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 2:01 pm Předmět: |
|
|
Co se týče těch cviků na břicho tak jsem jel podle P90X a jiných a cviky jsem průběžně měl. Normálně dělají opakování 20-25. Co by jste doporučili za cviky vy a předpokládám, že z nějakou záteží abych ji udělal méně.
Co se týče toho jídla tak jím 5x denně. Vzhledem k tomu, že vlnící dieta je založená hlavně na tom příjmu sacharidů, tak jsem to chtěl zakomponovat i během cvičení. vzít jako základ 400g denně a hýbat s tím třeba 350-400-450. Jestli by to k něčemu bylo. Váha by se asi těžko hlídal, když bych zároveň i nabíral svaly, ale teoreticky by se měla váha pomalu snižovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dismembered
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
Téměř určitě to bude moc cukrů a budeš nabírat, ale to si vyzkoušej. Osobně bych s tvýma proporcema nešel nad 300 cukrů.
|
|
| nahoru |
|
 |
cesnek67
(ban)

|
Zaslal: po červen 10, 2013 9:22 am Předmět: Strava |
|
|
Ohledně tvého přijmu sacharidů, naprosto špatně, při prijmu složitých cukrů bude telo veškerou energii spotřebovávat k premene sacharidu na jednoduchy cukr, takto unaveny organizmus bude jen tezko podávat velké vykony v posilovně. Nejlepší je zjednodušovat tělu vstrebávání zivin. Cili prijímat nejlépe jednoduché cukry, Není od věci každý den vypít 1 láhev cocacoly, podle nekterych studiich je i dobrá na kosti, díky své vyjímecné fosforečné kyselině, která pomáhá strebat vitamín D který podporuje ukladaní vapníku v kostech.
Jíst by se mělo tak nějak všechno, aby zaludek nemel se strebaním problémy, energii ušetřenou při trávení pak využijete v posilovně. energie ve formě tuku se navíc velice dobře ukládá do svalů. objem poroste, občas by sis mohl jít taky zabehat pro nejakou výdrz a hlavne Dři, a bude to fajn ;) _________________ Kulturistika je můj život!
NEsnáším ty dlouhé chvilky
když nemůžu do posilky
tvrdě cvičím zvedám tlaky
a proteiny dlabu taky
Neberu bobule jím tuňáka
nechci přijít o kule
a taky čůráka
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po červen 10, 2013 10:14 am Předmět: Re: Strava |
|
|
| cesnek67 napsal: | Ohledně tvého přijmu sacharidů, naprosto špatně, při prijmu složitých cukrů bude telo veškerou energii spotřebovávat k premene sacharidu na jednoduchy cukr, takto unaveny organizmus bude jen tezko podávat velké vykony v posilovně. Nejlepší je zjednodušovat tělu vstrebávání zivin. Cili prijímat nejlépe jednoduché cukry, Není od věci každý den vypít 1 láhev cocacoly, podle nekterych studiich je i dobrá na kosti, díky své vyjímecné fosforečné kyselině, která pomáhá strebat vitamín D který podporuje ukladaní vapníku v kostech.
Jíst by se mělo tak nějak všechno, aby zaludek nemel se strebaním problémy, energii ušetřenou při trávení pak využijete v posilovně. energie ve formě tuku se navíc velice dobře ukládá do svalů. objem poroste, občas by sis mohl jít taky zabehat pro nejakou výdrz a hlavne Dři, a bude to fajn ;) |
Tak to mě dostalo: jíst jednoduché cukry a pít 1l CocaColy v dietě jen piš dál, já se bavím
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po červen 10, 2013 12:46 pm Předmět: Re: Strava |
|
|
| shooter napsal: |
Tak to mě dostalo: jíst jednoduché cukry a pít 1l CocaColy v dietě jen piš dál, já se bavím |
: ( me to teda k smichu moc nepripada
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|