|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dellamorte
|
Zaslal: út září 11, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Drtenemu tuniakovi neverim, navyse drteny Giana co si pamatam bol vzdy blibajz...bohvie, co v tom je, snad aj plutvy. |
Veru, Giana je fakt humus. Ked uz, tak si dam raz za cas nedrteny Franz Josef.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Elwanelyn
|
Zaslal: út září 11, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
| dellamorte napsal: | | AHOLA napsal: | | Drtenemu tuniakovi neverim, navyse drteny Giana co si pamatam bol vzdy blibajz...bohvie, co v tom je, snad aj plutvy. |
Veru, Giana je fakt humus. Ked uz, tak si dam raz za cas nedrteny Franz Josef. |
Jeden z nejhorších tuňáků co jsem měl, jak chuťově, tak i tabulkově z testů.
EDIT: samozřejmě Giana, kdo ochutnal ví :) _________________ "Do what you feel in your heart to be right - for you'll be criticized anyway. You'll be damned if you do, and damned if you don't."
Naposledy upravil Elwanelyn dne st září 12, 2012 9:35 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út září 11, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Elwanelyn napsal: | | dellamorte napsal: | | AHOLA napsal: | | Drtenemu tuniakovi neverim, navyse drteny Giana co si pamatam bol vzdy blibajz...bohvie, co v tom je, snad aj plutvy. |
Veru, Giana je fakt humus. Ked uz, tak si dam raz za cas nedrteny Franz Josef. |
Jeden z nejhorších tuňáků co jsem měl, jak chuťově, tak i tabulkově z testů. |
ale no tak chlapče, který ten tuňák je dle tebe jeden z nejhorších tuňáků co jsem měl, jak chuťově, tak i tabulkově z testů?
Giana nebo Franz Josef? vyjadřuj se přesně a nezpochybnitelně, asi tě to v rodině nebo ve škole nenaučili... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
jake.daniels
|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
Mne napriklad Giana chuti. Ale nie drteny, normalne kusky v rastlinnom oleji :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 08, 2013 10:21 pm Předmět: |
|
|
Trochu se mi prejida kureci maso a oblibil jsem si opet tunaky kousky ve vlastni stave. Celkem by me zajimalo, jak je na tom tukak vzhledem ke kurecimu co do kvality. Predpokladam, ze konzervovane veci budou na kvalite trochu ztracet oproti cerstve rybe, ovsem to dnesni kureci uz do kvalitniho masa ma take celkem daleko. Nevnucujte mne zadne jine druhy mas, zajimaji me pouze kvalitne se tvarici kousky tunaka (napr. z Lidlu nebo Franc Josef) ve vlastni stave vs kureci. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 3:44 am Předmět: |
|
|
já myslim že co do kvality, pokud neberu takový ty Tesco value za 10 korun, jsou si všechny hodně podobný, rozdíl je halvně v chuti, jestli je to větší kousky apod. Chuťově asi nemá konkurenci Rio Mare, ale to bohužel ani cenově. Nejlepší bych kupoval takový kompromis kolem 25-30 korun, s tim že vyhnout se drti a spíš kousky. Drť si kupuju občas na pomazánku. Bílkovinama to vychází podobně jako kuřecí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 5:09 am Předmět: |
|
|
já kupuju nejčastěji toho Albert Quality ve vl. šťávě. Stojí u nás cca 40kč, ale je to ten, kde je pevný podíl 106g a chuťově je perfektní. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 11:16 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | já myslim že co do kvality, pokud neberu takový ty Tesco value za 10 korun, jsou si všechny hodně podobný, rozdíl je halvně v chuti, jestli je to větší kousky apod. Chuťově asi nemá konkurenci Rio Mare, ale to bohužel ani cenově. Nejlepší bych kupoval takový kompromis kolem 25-30 korun, s tim že vyhnout se drti a spíš kousky. Drť si kupuju občas na pomazánku. Bílkovinama to vychází podobně jako kuřecí. |
To ale doufam neni odpoved na moji otazku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
Mám to teraz podobné, tunika mi prestal vadiť a veľmi ho vítam oproti kuraciemu, osobne dávam tuniak z lidla Nixe, je drahší, ale rozdiel oproti riu mare minimálny, samozrejme celé kúsky, nie drtený Plus konzerva ma slúšnú gramáž 180/150. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Mám to teraz podobné, tunika mi prestal vadiť a veľmi ho vítam oproti kuraciemu, osobne dávam tuniak z lidla Nixe, je drahší, ale rozdiel oproti riu mare minimálny, samozrejme celé kúsky, nie drtený Plus konzerva ma slúšnú gramáž 180/150. |
presne tak, pokud nejake tunaky kupuji, tak jedine Nixe z Lidlu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
cesnek67
(ban)

|
Zaslal: po červen 10, 2013 9:39 am Předmět: Giana |
|
|
Já jsem s touto kvalitou spokojený, nevim co proti němu máte :O Je to jemně namleto a obsahuje většinu kvalitního masa. Doporučuiji, nejen kvůli ceně, díky níž si mohu dovolit hned dvě konzervy :) _________________ Kulturistika je můj život!
NEsnáším ty dlouhé chvilky
když nemůžu do posilky
tvrdě cvičím zvedám tlaky
a proteiny dlabu taky
Neberu bobule jím tuňáka
nechci přijít o kule
a taky čůráka
|
|
| nahoru |
|
 |
cesnek67
(ban)

|
Zaslal: po červen 10, 2013 9:43 am Předmět: |
|
|
Nejlépe chutná rozmixovaný s pomerančovým džusem mňamka + vločky a dá se to mazat na chleba _________________ Kulturistika je můj život!
NEsnáším ty dlouhé chvilky
když nemůžu do posilky
tvrdě cvičím zvedám tlaky
a proteiny dlabu taky
Neberu bobule jím tuňáka
nechci přijít o kule
a taky čůráka
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: po červen 10, 2013 11:39 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Turakam napsal: | | Mám to teraz podobné, tunika mi prestal vadiť a veľmi ho vítam oproti kuraciemu, osobne dávam tuniak z lidla Nixe, je drahší, ale rozdiel oproti riu mare minimálny, samozrejme celé kúsky, nie drtený Plus konzerva ma slúšnú gramáž 180/150. |
presne tak, pokud nejake tunaky kupuji, tak jedine Nixe z Lidlu. |
Souhlas. Nejlepší poměr kvalita/cena.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po červen 10, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
Obcas byva akcia na franc jozef 1 kus za 1.2e tusim. Naposledy som rovno kupil 50 kusov..slusna kvalita, akurat ta chilli verzia je hrozne stiplava. Nixe z liddlu su tiez fajn aj ked franc jozef mi chuti o kusok viac. Necham vytiect olej, tuniaka vykydnem do ryze, trochu korenia...voilaa druha vecera je na svete
|
|
| nahoru |
|
 |
007.tom
|
Zaslal: po červen 17, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
Jednu dobu jsem si celkem oblíbil toho Nixe z Lidlu i drceného ve slunečnicovém oleji,ale pak prostě zmizel z pultů a již jsem ho nikde neviděl.Neví někdo proč?V Dtestu dopadl na výbornou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|