|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
veeky2206
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 1:22 pm Předmět: ideální trénink pro mě? |
|
|
Zdravím, potřeboval bych poradit vhodný trénink. Je mi 15 let, ectomoprh, cvičím už nákou dobu takže techniku vzládám. Trénink bych chtěl 3x týdně, bez mrtvýho tahu. Myslím že jsem na to ještě mladej nebo si nechci ničit záda tak brzo;D Trénink by se měl vlézt do 45 minut. To je hlavní problém, teď jedu podle tréninku který se prostě do 45 min nedá stihnout, je to vždycky tak 75min. Mám koupený gainer který si dávám ráno, před tréninkem a po tréninku. Jídelníček ještě napsaný nemám, snažím se pořád něco jíst stylem "žeru co vidím", ale snažím se tam cpát hlavně ty sachry:) budu rád za každou radu a trénink. díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 1:25 pm Předmět: Re: ideální trénink pro mě? |
|
|
| veeky2206 napsal: | | Zdravím, potřeboval bych poradit vhodný trénink. Je mi 15 let, ectomoprh, cvičím už nákou dobu takže techniku vzládám. Trénink bych chtěl 3x týdně, bez mrtvýho tahu. Myslím že jsem na to ještě mladej nebo si nechci ničit záda tak brzo;D Trénink by se měl vlézt do 45 minut. To je hlavní problém, teď jedu podle tréninku který se prostě do 45 min nedá stihnout, je to vždycky tak 75min. Mám koupený gainer který si dávám ráno, před tréninkem a po tréninku. Jídelníček ještě napsaný nemám, snažím se pořád něco jíst stylem "žeru co vidím", ale snažím se tam cpát hlavně ty sachry:) budu rád za každou radu a trénink. díky |
Mám koupený gainer který si dávám ráno, před tréninkem a po tréninku. Jídelníček ještě napsaný nemám, snažím se pořád něco jíst stylem "žeru co vidím", ale snažím se tam cpát hlavně ty sachry:) budu rád za každou radu a trénink. díky
Začni s jídelníčkem ty ectomorphe...
|
|
| nahoru |
|
 |
veeky2206
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 1:34 pm Předmět: |
|
|
začnu ho s novým tréninkem..
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 3:02 pm Předmět: |
|
|
Podle mně je na záda špatnej i dřep, když se zamyslíš nad tím jaká váha na tebe (tvoje záda) působí.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
| mike scania napsal: | | Podle mně je na záda špatnej i dřep, když se zamyslíš nad tím jaká váha na tebe (tvoje záda) působí. |
je mu 15 .. at mrtvolu klidne necvici
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že v 15 letech je jídelníček "žeru, co vidím" naprosto ideální. Hlavně abys toho viděl od všeho dostatek.
Tento trénink https://forum.ronnie.cz/trenink-pro-zacatecniky-t19369.html je, myslím, velmi dobrý, jen MT nahraď třeba za přední dřep.
Nevěř tomu, že techniku zvládáš. Zvládnout techniku trvá měsíce/roky a je dobře, že ten MT zatím odkládáš. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
Super nápad nahradit MT ještě technicky obtížnějším cvikem:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Super nápad nahradit MT ještě technicky obtížnějším cvikem:) |
:D .. opravdu si nemyslim, ze je predni drep technicky obtiznejsi
ale ono je to jedno .. tu mrtvolu bys dokud rostes nemel delat .. delej mrtvolu s mensi vahou tak, abys treba delal dynamicky bez polozeni na zem treba 10 opak .. tim nic nezkasis, ale urcite se nervi s nejakou vahou ala 3-5 opak na max
|
|
| nahoru |
|
 |
veeky2206
|
Zaslal: st červen 12, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Midnight napsal: |
Tento trénink je, myslím, velmi dobrý, jen MT nahraď třeba za přední dřep.
|
Díky, zítra ho začínám. Myslíte že FB bude mít pro mě dobrý výsledky? FB mám prostě za trénink pro úplné začátečníky co akorát přišli do gymu. Dosud jsem jel rutinu 3x týdně.. jsem na to zvědavej, každopádně díky všem za rády:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červen 12, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
| veeky2206 napsal: | | Midnight napsal: |
Tento trénink je, myslím, velmi dobrý, jen MT nahraď třeba za přední dřep.
|
Díky, zítra ho začínám. Myslíte že FB bude mít pro mě dobrý výsledky? FB mám prostě za trénink pro úplné začátečníky co akorát přišli do gymu. Dosud jsem jel rutinu 3x týdně.. jsem na to zvědavej, každopádně díky všem za rády:) |
strongmani taky cvici FB a nejsou to zacatecnici
neber, ze odjedes na strojichc cvik na kazdou partii, nekdy staci treba jenom mrtvola, kliky na bradlech a mas projete cele telo
ja cvicim uz 10 let a jedu FB a porad se citim dobre _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|