Cvičení přes prázdniny

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cvičení přes prázdniny  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Cvičení přes prázdniny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Trongix

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 5:30 pm    Předmět: Cvičení přes prázdniny Odpovědět s citátem

Dobrý den , chtěl bych od vás pár rad. Připravuji si trénink a suplementaci na prázdniny tak se chci s vámi poradit jestli to myslím správně nebo jestli tam jsou chyby. Možná to sem nepatří ale nevěděl jsem kam to dát když je to od každého něco :D :)

Měřím 186 cm, vážím 109 kg a můj rekord na benchpress je 95 na jedno opakování. Chtěl bych přes prázdniny makat na sobě dostat ze sebe aspoň část tuku (30% teď). a nabrat svaly. Můj plán je takový že bych chodil obden 2x do posilovny. Pro příklad uvedu Po: 2x , UT: 1x ST: 2x ČT: 1x , PA: 2x NE: 1x :) Cvičím už rok a něco a tak už mám nějaké základy v technice a v ostatních věcech . Již jsem tento systém zkoušel , sice to bylo namáhavé ale výsledky byli ohromují, bohužel jen v růstu svalů ale moc jsem toho neshodit (váha). Suplementaci bych zvolil Kreatin BCAA HMB a jako první a hlavní Hydroxycut Hardocre od firmy muscletech :) A taky bych chtěl slyšet váš názor na tohle , protože bych chtěl dostat ze sebe tuk a zároveň nabrat svaly a mám na to dva měsíce tak bych chtěl dělat pomalu oboje :). Potom bych si dával po treninku sacharid a pak protein , a na noc noční protein s homogenizovaným tvarohem. Další otázkou je co se stane když budu přijímat moc bílkovin neboli proteinu. Doufám že mi někdo z vás poradí na jakoukolik otázku a popřípadě poradí i nějaké ty suplmenety , kromě toho termogeního spalovače protože s ním jsem byl nejvíce spokojen a jiný bych už nechtěl děkuji moc. Ještě přiložím zmiňovaný trenink :)

http://prntscr.com/192g3l
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 5:40 pm    Předmět: Re: Cvičení přes prázdniny Odpovědět s citátem

blbě, blbě, blbě

napred si vic precti

trening mas podle me nahouby
nenapsal jsi kolik ti je, ale rekl bych ze to kvantum doplnku je k nicemu
o mnoho lepsi praci by ti udelal dobre sestaveny jidelnicek
Trongix

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je mi 18 let , a prosím mohl by jsi říct co je přesně špatně a proč ? Jinak s jídelníčkem počítám , 2500 kalorii za den ( Rýže , kuře , proteinové palačinky, celozrné pečivo )

Naposledy upravil Trongix dne ne červen 09, 2013 6:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napiš jak vypadá tréning, ale dle mě 2x denně do posilovny po roce cvičení celkem nanic, na začátku tělo reaguje dobře, aniž bys ho musel nějak extrémně ničit dvoufázovým tréningem. Sacharidy po tréningu nedávej, jestli chceš hubnout a na konec tréningu si hoď nějakou aerobku.

edit: jo máš tu rozpis, kardio na začátku nemá co dělat, osobně bych asi edával 3 série na bicák, ale budiž, nějaký předloktí dle mě na nic, naroste Ti z tahání vah na mrtvole, shybech, posiluj úchop spíš, 10 opakování u všeho je blbost, základní cviky - míň opakování, izolovaný víc, přítahy činky k bradě je cvik na ramena - měl by být... Obecně je ten tréning šílenej, koukni se do sekce začátečníci a tam je někde na začátku článek od cizopasníka, jak by to mělo vypadat

Naposledy upravil Wojtkingson dne ne červen 09, 2013 6:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Trongix

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rok a půl a trénink máš v odkazu vyfocený :) Právě že já se strašně rychle regeneruji takže třeba ráno cvičím a večer jsem zase plný síly. Ale kdybych měl 2X za den v posilce tak bych si mohl po tom prvním dát sacharid abych regeneroval rychleji a večer jen protein ? :) Jinak každý den plánuji hodinu a rotopedu :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trongix napsal:
Je mi 18 let , a prosím mohl by jsi říct co je přesně špatně a proč ? Jinak s jídelníčkem počítám , 2500 kalorii za den ( R í že , kuře , proteinové palačinky, celozrné pečivo )

na kalorie se nemuzes spolehat, kazdy vydej je jiny
nereknu ti co vsechno, precti si clanek
lepsi je trening celeho tela, pripadne AB
a i s tim, ze cvicis rok...tvoje vykony moc neodpovidaji
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trongix napsal:
rok a půl a trénink máš v odkazu vyfocený :) Právě že já se strašně rychle regeneruji takže třeba ráno cvičím a večer jsem zase plný síly. Ale kdybych měl 2X za den v posilce tak bych si mohl po tom prvním dát sacharid abych regeneroval rychleji a večer jen protein ? :) Jinak každý den plánuji hodinu a rotopedu :)

rotoped máš ale na začátku, tj blbost a nedivím se, že regeneruješ rychle, když tam máš tak nízký váhy, max na bnech 95 a cvičíš s 22,5kg?
Trongix

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kardio tedy na konci ? :) Ty váhy neberte vážně , jsou to staré čísla , ale na benchpress jezdím 60 kg x 10 opakování x 4 série :) Jestli moje výkony odpovídají nebo neodpovídají by si musel znát všechny informace. Měl jsem zraněné rameno takže jsem nemohl vůbec cvičit ;) A když už říkáš špatně měl by jsi dokázat říct kde jsou ty chyby protože je třeba nepoznám a ještě si to zhorším :) Váhy jezdím tak 70 % maxima :)
ntz

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

^^ tuhle tvoji hlasku znam na vlastni kuzi*, nicmene on kazdej fakt funguje jinak ;)

*ps tim myslim ze v mem pripade to beru a mas asi pravdu, ale urcite ne porad ;)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak proč se tu ptáš, když tu nesdělíš všechny informace a pak říkáš, že bych musel vědět všechny informace? (ber to jako řečnickou otázku, odpověď na to neočekávám)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:
Peter Ustinov napsal:

^^ tuhle tvoji hlasku znam na vlastni kuzi*, nicmene on kazdej fakt funguje jinak ;)

*ps tim myslim ze v mem pripade to beru a mas asi pravdu, ale urcite ne porad ;)

pri 110 kilech dat na bench 95 po roce cviceni???
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trongix napsal:
Kardio tedy na konci ? :) Ty váhy neberte vážně , jsou to staré čísla , ale na benchpress jezdím 60 kg x 10 opakování x 4 série :) Jestli moje výkony odpovídají nebo neodpovídají by si musel znát všechny informace. Měl jsem zraněné rameno takže jsem nemohl vůbec cvičit ;) A když už říkáš špatně měl by jsi dokázat říct kde jsou ty chyby protože je třeba nepoznám a ještě si to zhorším :) Váhy jezdím tak 70 % maxima :)

zranene rameno budiz, ale co dalsi cviky? shyby?
kliky? drepy?
misto cviceni 2x denne projed poradne cele telo
mit na zapesti 2 cviky je hovadina podle me
misto toho se zamer na jidelnicek, mas 30% tuku a to je sakra moc

a precti si ten odkaz, tam je vysvetleno co delas blbe
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ntz napsal:
Peter Ustinov napsal:

Na tom není nic divnýho, zvlášť pokud má problém s ramenem
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Peter Ustinov napsal:
ntz napsal:
Peter Ustinov napsal:

Na tom není nic divnýho, zvlášť pokud má problém s ramenem

ok, beru,a le co dal?
ty vahy co jsou v tom trneingu, to by dala 12 leta dorostenka a ne metrakovy chlap
Trongix

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Váhy co jsou na tom treninku jsou staré a řekni mi prosím jak jsem mohl nějak postoupit když jsem měl 7 měsíců rameno v hajzlu a nemohl jsem nic dělat ? Už neřeště to rameno a zaměřte se prosím na mé otázky a chyby ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cvičení přes prázdniny Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: