| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
madball

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
Takovej blbej dotaz. Proč přivazovat naloženou velkou činku a ne jenom kotouče? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
Vetsi rozsah pohybu a nebude to plandat mezi stehny.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
Rozsah pohybu bude stejnej, když to provlíkneš otvorem na osu. Navíc rozsah můžeš zvětšit tím, když si stoupneš třeba na 2 lavičky nebo nějaký boxy apod. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
Jasne  , to zas neni takovy problem, spis mi jde o ten "setup" toho upevneni.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
Já jen, že tohle mně prostě přijde jako pakárna, když belt squaty se dělají s klasickýma opaskama na závaží a kotoučema, KB a problém bych ani neviděl v jč. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
a proc chces vubec delat tenhle cvik? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
Neni zde stres na pater. Napadlo me jeste proste koupit poradne retezy, karabiny, necim obmotat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 9:06 pm Předmět: |
|
|
a nebo rovnou koupit hexagon/trap bar a mas mrtvolodrep v jednom _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 9:12 pm Předmět: |
|
|
Ikdyž jsem si teď uvědomil, že s tím opaskem na závaží ti může ta váha táhnout páteř do lordózy, ale s tou velkou činku by to asi tak být nemělo, takže v tomhle to asi bude lepší. Obvzlášť, když s tím má člověk problém.
Já, co jsem teď neměl nic těžšího na zádech od konce roku a necvičím ani pořdáně mrtvoly, jsem si naměřil o cca 3-4cm na výšku víc a to už opravdu nerostu. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
splendid

|
Zaslal: po červen 10, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | a nebo rovnou koupit hexagon/trap bar a mas mrtvolodrep v jednom |
Mas s hextrap barem nejaky zkusenost ?
Popravde ja v posledni dobe na nej koukam a uvazoval jsem ho i koupit nebo udelat (spis udelat, tady u nas jsem ho nevidel nikde k sehnani ) libil jsem me jeden kde jsis volil i sirku uchopu ten byl uz vymakanej.a pokud by to dalo 2 ruzne partie do jedne serie chtel bych videt co by to semnou delalo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |