|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 10, 2013 10:00 am Předmět: |
|
|
Promiň. Forma je velmi solidní a odpovídá 3 letému tvrdému tréninku. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po červen 10, 2013 11:28 am Předmět: |
|
|
No alespoň je vidět že ví co jsou to dřepy a cvičí je (teda podle obrázku). Horší kdyby jezdil jenom bic zdvih apod. . Chce to ještě hodně makat no...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: po červen 10, 2013 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po červen 10, 2013 12:10 pm Předmět: . |
|
|
progress cca 2 roky.. Sice dost tuku, ale snad je tam i více svalů.. 20 Kg nahoru.. Nyní mám 89 Kg.
_________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: po červen 10, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po červen 10, 2013 12:16 pm Předmět: |
|
|
| cesnek67 napsal: | | Frozz. napsal: | - Vytvoření účtu: 05.06.2013
- Zaspamovaný forum
- "Posilovna je můj život", "Matička příroda mi nadělila", "Alkohol: často", "tvrdě makám třetím rokem"
- Rádoby vtipné fotky (superkompenzace? Opravdu?) s formou 17-letého geeka (no offence)
=
|
nevím o jaký typ trola se jedná? Posilování mě opravdu zajímá a chci se zlepšovat. pokud mi nechces zkomentovat postavu, nepis sem to, co sem nepatrí |
Nevíš?Já asi jo.Typ trola,který trpí obrovskou přemírou sebedůvěry a vidění sebe sama jako mnohem lepšího než je realita.Upřímně a trochu tvrdě řečeno,jsi děsnej.Vypadáš na to,že cvičíš tak max tři měsíce,ale ne tři roky a ještě čekáš pochvalu za fotky kde si jako líbáš svůj obří biceps?To je asi blbá sranda,ne?A že v jiných tématech plácáš hovadiny je taky fakt,ketrým toho trola jen podtrhuješ.Takže změň přístup,slez ze svého vysněného podstavce vyrobeného z pochval maminky a babičky, a začni jinak.Potom se dočkáš rozumných reakcí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po červen 10, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
Č174: Už seš chlap, ale na to jak máš široký ramena, tak jsou dost slabý. Ruce vem čert ale masitější ramena by tu postavu vyšvihly uplně na jinej level. Kozy dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po červen 10, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Č174: Už seš chlap, ale na to jak máš široký ramena, tak jsou dost slabý. Ruce vem čert ale masitější ramena by tu postavu vyšvihly uplně na jinej level. Kozy dobrý. |
Jari: Díky, na ramenách v poslední době makám fest, ale o moc lepsi asi nebudou mám dlouhé ruce. Na prsa cvičim uplné minimum.. Vždycky me tu krev z tech ramen stáhnou aspon mi to tak přijde.. Jinak mám kratší a širší trup nevím zda by ještě širší ramena nevypadali už moc komicky.. Spíš bych ted chtěl hmotu kterou mám pomalu zkvalitnovat.. nic drastickeho. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po červen 10, 2013 12:49 pm Předmět: |
|
|
Na svou vejsku mas sirokou kostru, sice to trva obalit dyl, nez u nejakyho tintitka, ale v konecnym vysledku je to lepsi. Bud rad, svaly se daj nafouknout, kosti ne. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
cesnek67
(ban)

|
Zaslal: po červen 10, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
Jo docela to máš dobrý, ale taky nezapomen na fotku dolních partií ;) _________________ Kulturistika je můj život!
NEsnáším ty dlouhé chvilky
když nemůžu do posilky
tvrdě cvičím zvedám tlaky
a proteiny dlabu taky
Neberu bobule jím tuňáka
nechci přijít o kule
a taky čůráka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|