|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Davesix

|
Zaslal: st červen 12, 2013 8:10 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Když už jsi zminil to WPC 80 boruvku, je tu někdo kdo měl boruvku i čoko-kokos ? Zajimal by mě nazor, co je lepší. Kamoš co si na mé doporučení poridil tu boruvku si za chvili stěžoval že se jí prepil a že si měl koupit radši ten kokos. Jaký je váš názor? |
Také jsem měl oboje a ta borůvka je fakt hodně luxusní. Jelikož jsem ale milovník kokosu, tak jsem pak zůstal nějakou dobu u čoko/kokos
|
|
| nahoru |
|
 |
marthass
|
Zaslal: st červen 12, 2013 9:29 am Předmět: |
|
|
Dobrý den,
zajímal by mě Váš názor na protejny typu matrix
(Matrix 5 - pefekt čokoláda v nabídce za 1099)
(PhD Nutrition Pharma je prý taky matrix) - je ok? I chuťově?
Prý obsahují ty matrix nějakou neodovolenou látku v EU?
atd.?
Případně který byste volili raději z vícesložek?
Professional WPC 80 od Extrifitu
nebo tučnější MuscleTech Phase8
Do teď jsem měl Aminostar CFM 80 a to je hnus fialovej co se chuti týče.
Děkuji moc
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st červen 12, 2013 9:36 am Předmět: |
|
|
Zkus MusclePharm Combat Powder
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: st červen 12, 2013 11:36 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Study napsal: | | Když už jsi zminil to WPC 80 boruvku, je tu někdo kdo měl boruvku i čoko-kokos ? Zajimal by mě nazor, co je lepší. Kamoš co si na mé doporučení poridil tu boruvku si za chvili stěžoval že se jí prepil a že si měl koupit radši ten kokos. Jaký je váš názor? |
Také jsem měl oboje a ta borůvka je fakt hodně luxusní. Jelikož jsem ale milovník kokosu, tak jsem pak zůstal nějakou dobu u čoko/kokos |
Borůvka? TOP chuť od Extrifitu, s mlékem je to p*rno pro chuťové pohárky!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 12, 2013 11:47 am Předmět: |
|
|
| marthass napsal: | Dobrý den,
atd.?
Děkuji moc |
Jak už tady padlo víckrát, tak Matrix byl zpočátku koncipován jako protein podobný mateřskému mléku a lehce stravitelný pro lidský organismus, spolu s max. využitím.Je středně rychlý, tzn. postavitelný mezi středoproud a vhodný pro většinu cvičenců.Je vhodné a doporučené ho kombinovat s mlékem a je výborný do kombinací např. s muesli atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: st červen 12, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
| marthass napsal: | Dobrý den,
atd.?
Děkuji moc |
porovnam-li chutove Matrix a Combat, tak je o neco lepsi Combat. Mam coko/burakove maslo a fakt luxus, lepsi jsem za 10 let nemel.
Co se slozeni tyka, tak take vitezi Combat, jelikoz je uveden jake typy syrovatky obsahuje (u Matrixu jsme nenasel). . Lze i dohledat jejich podil. Obsahuje koncentrat, izolat a hlavne i hydrolizat + mic. kasein + albumin = to z nej dela velice univerzalni protein
Tedy chut a vice info o slozeni je pro me duvod proc preferovat tento produkt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st červen 12, 2013 12:02 pm Předmět: |
|
|
| roxtidy napsal: | | marthass napsal: | Dobrý den,
atd.?
Děkuji moc |
porovnam-li chutove Matrix a Combat, tak je o neco lepsi Combat. Mam coko/burakove maslo a fakt luxus, lepsi jsem za 10 let nemel.
Co se slozeni tyka, tak take vitezi Combat, jelikoz je uveden jake typy syrovatky obsahuje (u Matrixu jsme nenasel). . Lze i dohledat jejich podil. Obsahuje koncentrat, izolat a hlavne i hydrolizat + mic. kasein + albumin = to z nej dela velice univerzalni protein
Tedy chut a vice info o slozeni je pro me duvod proc preferovat tento produkt. |
No a nakonec stejně většina lidí šáhne po Matrixu, protože jejich finanční situace je ne moc příznivá...
Já jsem se taky rozhodoval přesně mezi těmito proteiny a vzal jsem Combat kvůli chuti, abych si ráno s vločkama na něčem pošmákl. Jinak bych se docela zamyslel co si vezmu cena/gram.
1800g - 1100Kč
2270g - 1100Kč
Nějaké odchylky kolem 100Kč tam na různých eshopech budou, ale to nehraje žádnou roli.
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: st červen 12, 2013 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | roxtidy napsal: | | marthass napsal: | Dobrý den,
atd.?
Děkuji moc |
Tedy chut a vice info o slozeni je pro me duvod proc preferovat tento produkt. |
No a nakonec stejně většina lidí šáhne po Matrixu, protože jejich finanční situace je ne moc příznivá...
Já jsem se taky rozhodoval přesně mezi těmito proteiny a vzal jsem Combat kvůli chuti, abych si ráno s vločkama na něčem pošmákl. Jinak bych se docela zamyslel co si vezmu cena/gram.
1800g - 1100Kč
2270g - 1100Kč
Nějaké odchylky kolem 100Kč tam na různých eshopech budou, ale to nehraje žádnou roli. |
Combat se da v klidu sehnat za 899,- >>> v stejne gramazi jako Matrix by stal o 60kc vic coz neni nic a navic vam to vynahradi chuti ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 12, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
| roxtidy napsal: | | Spam napsal: | | roxtidy napsal: | | marthass napsal: | Dobrý den,
atd.?
Děkuji moc |
1800g - 1100Kč
2270g - 1100Kč
Nějaké odchylky kolem 100Kč tam na různých eshopech budou, ale to nehraje žádnou roli. |
Combat se da v klidu sehnat za 899,- >>> v stejne gramazi jako Matrix by stal o 60kc vic coz neni nic a navic vam to vynahradi chuti ;-) |
A Matrix se dá taky sehnat za 899 a navíc chuť má super
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: st červen 12, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
a to se budu hadat :-))) ja mel na mysli cenu trvalou a na beznem eshopu v CR bez nutnosti toho vzit metrak :-) nejake jednorazove akce jednou za uherak neberu, ale ani v nich jsem ho dlouho za tuto cenu nevidel :-)
Naposledy upravil roxtidy dne st červen 12, 2013 12:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červen 12, 2013 12:55 pm Předmět: |
|
|
Prosím nepoužívejte QUOTE v bezprostředních odpovědí, děkuji:).
...myslím tím toto tlačítko:  :)
...mnohem přehlednější je použít toto:
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 12, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
| roxtidy napsal: | | a to se budu hadat :-))) ja mel na mysli cenu trvalou a na beznem eshopu v CR bez nutnosti toho vzit metrak :-) nejake jednorazove akce jednou za uherak neberu, ale ani v nich jsem ho dlouho za tuto cenu nevidel :-) |
To pak asi jo.Já ho mám prostě rád a používám ho ráno do muesli s mlékem.Pravda,že Combat jsem neměl.
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: st červen 12, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
jinak ja nerekl, ze Matrix je spatnej. to vubec ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 12, 2013 2:14 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem mluvil s Pavlem Provázkem a Survival přijde brzy s novým super proteinem a protein tyčky s obsahem 41% jsou již hotové ve třech příchutích a budou v e-shopu.Na nejbližší akci chystáme ochutnávku
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: st červen 12, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem si koupil o pár stran zpět zmiňovaný Phase 8 - mléčná čokoláda a musím potvrdit, že chutná fakt svěle. Zatím jsem zkoušel jen s vodou, ale myslím, že s mlékem by to už bylo moc  Složením to špička není, ale pokud je někdo normální člověk jako já, co nechce na prkna, tak není co řešit. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|