|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Imdrunk
|
Zaslal: po červen 03, 2013 12:01 pm Předmět: Uchování svalů |
|
|
Ahoj lidi,
stal se mi průšvih. Zlomil jsem si ruku a minimálně na měsíc jsem tím pádem ze hry. Nemůžu zatím trénovat nic, počkám asi tak dva týdny a pak bych začal lehce břicho a nohy. Ale nevíte někdo co bych měl dělat abych minimalizoval ztráty tak těžce nahoněný svalový hmoty? Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: po červen 03, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
Alespoň občas se najíst a hlavně se nestresovat utkvělou představou "ztráty tak těžce nahoněný svalový hmoty". _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 03, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
A proc bys ty svaly ztracel? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Imdrunk
|
Zaslal: po červen 03, 2013 12:39 pm Předmět: |
|
|
Nevím, všichni v blízkým okolí mě stresujou že svaly půjdu pryč bez tréninku  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po červen 03, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
Hele s tím už nic nedá dělat. Prostě úraz je úraz. Chce to klid a normální stravu.
Prostě ber to tak že lepší je uplně se uzdravit než zkoušet nějaky blbosti a ještě víc si ublížit.
Noco, na příšti Olimpii musí počítat bez tebe
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: po červen 03, 2013 2:10 pm Předmět: |
|
|
I tak se snaz dodrzovat stravu. Jinak svalova pamet funguje dobre, tak se neboj. Pujde to pak rychle zpatky a zas tak moc nezhodis. Take se snaz aspon o nejaky pohyb. Nevim jestli si taky blazen jak ja, protoze ja drepoval se sadrou na ruce:D
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po červen 03, 2013 2:11 pm Předmět: |
|
|
akorat nesmis moc *onit .. to zere svaly desne rychle ;) [[seriously]]
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út červen 04, 2013 7:39 am Předmět: Re: Uchování svalů |
|
|
| Imdrunk napsal: | Ahoj lidi,
stal se mi průšvih. Zlomil jsem si ruku a minimálně na měsíc jsem tím pádem ze hry. Nemůžu zatím trénovat nic, počkám asi tak dva týdny a pak bych začal lehce břicho a nohy. Ale nevíte někdo co bych měl dělat abych minimalizoval ztráty tak těžce nahoněný svalový hmoty? Díky moc |
Vykasli se na trenink, radsi si odpocin. Uz jen kvuli dotazu predpokladam, ze jsi celkem mladas, takze forma se vrati hodne rychle.
Pokud budes s tou dokurvenou rukou blaznit v posilovne, nakladat si kotouce atd. nemusel bys tomu zrovna prospet. Podle mne lepsi si treba 2 tydny pockat nez riskovat, ze se dokurvis a budes mit problemy buhvi jak dlouho....
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: út červen 04, 2013 11:46 pm Předmět: |
|
|
O nejakej objem urcite prijdes, to nema smysl rikat, ze ne. Tim spis jestli jsi ektomorf. Ale kdyz se das dohromady a pak zase zacnes, tak svalova pamet opravdu umi fungovat prekvapive rychle a brzo se vratis zpet. Casto pauza i kdyz nucena pomuze a jeste se o trochu zlepsis. Treba ja na sobe poznam i nekolik HODIN kdyz nejim, nepiju, ze jsou ty svaly takovy chciplejsi potom. Nebo kdyz 2-3 dny necvicim, taky je to hned znat. Je to uchylny, ale poznam to proste  Kdysi jsem to taky moc prozival, ale nema vubec smysl se tim trapit, to bys nemohl vubec nic  Za chvilku jsi zpet.
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: st červen 05, 2013 7:02 am Předmět: |
|
|
| m1ro napsal: | O nejakej objem urcite prijdes, to nema smysl rikat, ze ne. Tim spis jestli jsi ektomorf. Ale kdyz se das dohromady a pak zase zacnes, tak svalova pamet opravdu umi fungovat prekvapive rychle a brzo se vratis zpet. Casto pauza i kdyz nucena pomuze a jeste se o trochu zlepsis. Treba ja na sobe poznam i nekolik HODIN kdyz nejim, nepiju, ze jsou ty svaly takovy chciplejsi potom. Nebo kdyz 2-3 dny necvicim, taky je to hned znat. Je to uchylny, ale poznam to proste Kdysi jsem to taky moc prozival, ale nema vubec smysl se tim trapit, to bys nemohl vubec nic Za chvilku jsi zpet. |
Áno, je to úchylný...
Mesiac nieje tak dlhá doba. O niečo málo možno prídeš, ale keď nemáš špeciálne pozorovacie schopnosti ako m1ro, tak to prežiješ. Stačí že budeš cez pauzu normálne jesť a za chvílu budeš potom zase tam kde si bol (tipujem tak 2 týždne).
|
|
| nahoru |
|
 |
GameR
|
Zaslal: st červen 12, 2013 9:47 pm Předmět: |
|
|
Nechci zakladat nove tema tak to vlozim sem. Jak to máte s létem se stravou a treningem mě osobně to do posky moc netahne když je veku parno??
|
|
| nahoru |
|
 |
Imdrunk
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 5:54 am Předmět: |
|
|
| GameR napsal: | | Nechci zakladat nove tema tak to vlozim sem. Jak to máte s létem se stravou a treningem mě osobně to do posky moc netahne když je veku parno?? | pokud te to nebavi tak necvic kdyz se clovek k treninku musi premlouvat tak to nema cenu
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 5:56 am Předmět: |
|
|
Mě to naopak v létě baví víc, ptz v posilce nejsou ty zimní pumpovači bicáků a je tam volnějc :) (už asi pumpujou jen v šatnách na koupálku ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 6:24 am Předmět: |
|
|
Venku je vedro, no a? I kdyby, tak když už jdu do fitka tak tam nejdu proto abych se cítil pohodlně, jdu tam proto abych si tam zacvičil, případně se totálně rozsekal  nehledě na denní dobu. To já si pamatuji jak ještě před rokem jsem si jen tak šel zaběhat v -20
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|