Změna k lepšímu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Změna k lepšímu?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Změna k lepšímu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
badevil

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nahodou nekoho takovyho zrovna hledam pro svou trenerskou "reklamu", ale tohle by me nepresvedcilo ani za nic teda...

Narovinu po vsech tech klientech si rikam, ze kdyz nekdo nema vuli na to aby parkrat tydne cvicil a trochu si hlidal co zere, tak jak ti lidi meli dost vule na to dokazat v zivote neco jinyho? Diky bohu za sport a za to, co to cloveka nauci..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Motivací moc nemám,nejsou tak silné o to těžší to je a ráda se mám i takhle velká.

Ušetří všem čas a vyser se na to. Tohle absolutně nemá smysl. Ta nejzákladnejší věc k tomuhle je motivace a silná vůle. Když píšeš že nemás motivaci a nevzdáš se ani čokolády, tak zůstan tlustá když se i tlustá máš ráda.
Opravdu si nedokážu představit někoho, kdo by do tebe vzhledem k tvému postoji investoval čas.
freshman

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to nemas v hlave ze to chces, tak je to prohrane.
Mozna by bylo lepsi jit na liposukci, to by na chvili pomoct no a za nejaky cas opakovat
Nebo, zkus ubirat postupne z toho jidla a zacni cvicit, necvic na plno ale nech to volne plynout. Uz parkrat se mi osvedcilo jit na to v klidu, dodrzovat jiste zasady a pravidla, ale moc to nehrotit, dovolit si dobre jidlo, kdyz je ta spravna chvile, klidne pivo, ale najit nejakou tu cestu aby ses moc netrapila ale presto to fungovalo. Ja nemam treba soutezni ambice, cvicim jen proto ze me to bavi, tak proc mit pod 10 % tuku :), dulezita je pravidelnost ve cviceni. Kazdopadne musis proste chtit to delat, jinak ti bude trener k nicemu. No a treba te to chytne.........
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem moc ráda za ty komentáře :) Je vidět, že asi minimum z Vás někdy potkalo jak píšete tlustého člověka.

Proč by se měl člověk vzdávat něčeho co má rád? Psala jsem, že jím tabulku čokolády denně?:) Psala jsem, že jím hnusy a doma se cpu bůčkem? A asi jsem úplně mimo, ale psala jsem, že to má být zadarmo?

Děláte svou práci jenom ve fitku? Nebo když vidíte člověka co se třese při chůzi a dotva dýchá, nabídnete pomoc a řeknete mu at se zastaví. Všichni čekáte přesně jenom na ty lidi co k Vám přijdou sami. A kdo k Vám přijde sám? Přijde člověk, co se změnit chce..o to lehčí je to pro Vás. Přijde k Vám 150 kilová ženská nebo chlap a bude prosit o pomoc? Budete si vůbec vědět rady, nebo si jí hodinu budete vychutnávat jaks e tam potí jako prase..a třeba ji bude tak trapně, že si řekne jdu do toho dál.. Kolik takovejch? Kdo stojí o takový ponižování?

Proč nejsou fitka plná přesně takhle obézních lidí?

Je jasné, že je motivace důležitá, ale už jenom to, že prostě nekoho hledám je krok. A že napíšu pravdu? To hned každého odradí, protože Vám nepůjdu na ruku? Není to podle předpisů a vy nejste nadřazení. Proč mám psát jak moc to chci a proč to chci.. Proč mám psát, že změním vše, když nikdo nevíte co by byla potřeba změnit?

Mám se na to vykašlat? Myslíte si, že každý člověk musí být nadšený do toho co chce, když vidí jakou práci to dá? Já si tím nechci kazit naládu.
Asi by se měli lidé přestat škatulkovat a házet do tabulek:)

No.. ale jsem ráda, že vím jak se tedy k tomuto staví trenéři,fandím Vám. Ono koukat na menší těla je jistě lepší.. :))
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reci o "prasnici" jsou ukazaka ryziho buranstvi a debilkovstvi!

Pisatelka, byt jeji pohnutky nechape nikdo z nas, projevila nadprumernou inteligenci v tom popsat aktualni stav. Zadne lhani si do kapsy, zadne plane sliby. Proste je to tak, jak to je. Ale jak tu zaznelo, tohle neni v zadnem pripade problem tela ale problem hlavy, tam to vsechno zacina i konci...
Dismembered

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Správně. Tělo nemůže za to, že hlavě nevadí když je tělo obézní a že hlava nemá zájem něco obětovat výměnou za zdraví. Problém není v tělu.
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:
Mám se na to vykašlat?

Delej si co chces, ale nikdy nedostanes nazpatek vic, nez sama do toho vlozis (rozumej obetujes). Kdyz nebudes nic menit, nic se nezmeni. Jednoducha matematika. Je to smutne, ale je to tak. Jsi svepravna a ocividne inteligentni, byt lehce rozpolcena, bytost. Obeznich lidi v posilovne vidim hodne, na druhou stranu ty stroje jsou casto koncipovane na subtilnejsi cvicence, takze na/do spousty z nich se ani nevejdou a posilovat s vlastni vahou a jeste bez trenera je pro ne spise likvidacni a demotivacni.

PS: Potit se jako vrata od chliva proste k poradnemu treningu patri..by ti tu kluci mohli vypravet :D
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freshman napsal:
Jak to nemas v hlave ze to chces, tak je to prohrane.
Mozna by bylo lepsi jit na liposukci, to by na chvili pomoct no a za nejaky cas opakovat
Nebo, zkus ubirat postupne z toho jidla a zacni cvicit, necvic na plno ale nech to volne plynout. Uz parkrat se mi osvedcilo jit na to v klidu, dodrzovat jiste zasady a pravidla, ale moc to nehrotit, dovolit si dobre jidlo, kdyz je ta spravna chvile, klidne pivo, ale najit nejakou tu cestu aby ses moc netrapila ale presto to fungovalo. Ja nemam treba soutezni ambice, cvicim jen proto ze me to bavi, tak proc mit pod 10 % tuku :), dulezita je pravidelnost ve cviceni. Kazdopadne musis proste chtit to delat, jinak ti bude trener k nicemu. No a treba te to chytne.........

Díky, ale liposukce by mi fakt nepomohla:))) Já vím že to chci.. ale nebudu tady mazat všem med kolem pusy, že jsem nadšenec do činek a upocených triček.
Aha, mám si místo dvou kaiserek ke snídani dát jenom jednu, místo bílého jogurtu nebo nápoje si dát půlku.. místo oběda složeného ze 120g masa a 60g těstovin si mám dát také půlku, stejně jako z odpolední svačiny a večeře?:) A žít mám jak? Fungovat a soustředit se mám pak z čeho? Ze vzduchu ? :)) Já ti nevím no.. ani ten nejčerstvější vzduch mě nenasytí.
Člověk prostě nemusí mít rád sport, ale tak jako je nutnost někdy dělat práci co nás nebaví, tak je hold nutností tam ten pohyb dát.
No.. a třeba to právě neumím propojit. Směny, pohyb, jaký pohyb atd..
Jak mám vlastně chtít něco co neznám?:)) A dělat to tam kde se necítím dobře?
Dismembered

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud je to, co jsi napsala v posledním příspěvku, tvůj jídelníček, tak jsi velice podvyživená a energeticky hluboko pod úrovní bazálního metabolizmu. Jinými slovy - jíš příliš málo, proto tloustneš.
moby

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:
Jsem moc ráda za ty komentáře :) Je vidět, že asi minimum z Vás někdy potkalo jak píšete tlustého člověka.

Proč by se měl člověk vzdávat něčeho co má rád? Psala jsem, že jím tabulku čokolády denně?:) Psala jsem, že jím hnusy a doma se cpu bůčkem? A asi jsem úplně mimo, ale psala jsem, že to má být zadarmo?

Děláte svou práci jenom ve fitku? Nebo když vidíte člověka co se třese při chůzi a dotva dýchá, nabídnete pomoc a řeknete mu at se zastaví. Všichni čekáte přesně jenom na ty lidi co k Vám přijdou sami. A kdo k Vám přijde sám? Přijde člověk, co se změnit chce..o to lehčí je to pro Vás. Přijde k Vám 150 kilová ženská nebo chlap a bude prosit o pomoc? Budete si vůbec vědět rady, nebo si jí hodinu budete vychutnávat jaks e tam potí jako prase..a třeba ji bude tak trapně, že si řekne jdu do toho dál.. Kolik takovejch? Kdo stojí o takový ponižování?

Proč nejsou fitka plná přesně takhle obézních lidí?

Je jasné, že je motivace důležitá, ale už jenom to, že prostě nekoho hledám je krok. A že napíšu pravdu? To hned každého odradí, protože Vám nepůjdu na ruku? Není to podle předpisů a vy nejste nadřazení. Proč mám psát jak moc to chci a proč to chci.. Proč mám psát, že změním vše, když nikdo nevíte co by byla potřeba změnit?

Mám se na to vykašlat? Myslíte si, že každý člověk musí být nadšený do toho co chce, když vidí jakou práci to dá? Já si tím nechci kazit naládu.
Asi by se měli lidé přestat škatulkovat a házet do tabulek:)

No.. ale jsem ráda, že vím jak se tedy k tomuto staví trenéři,fandím Vám. Ono koukat na menší těla je jistě lepší.. :))

Jo vono je to jeste navic arogantni, protivne a urazilo se to A jeste snad to, ze je tlusta hodi na trenery! Vinik se vzdycky najde, ze?

Hele, ja Ti neco povim - ja si prosel peknym ocistcem nez jsem shodil nejakych 40 kilo sadla. Trvalo mi to roky! Stale resim problemy, ktere na me ma naprosto SILENA zivotosprava z dob davno minulych zanechala. A vis co Ti reknu? Ze na svete je jediny clovek, ktery za to mohl. Jen jeden clovek mohl za muj stav! A ten clovek jsem byl ja sam a nikdo jiny! Zadni treneri, zadni vyrobci cokolady, zadna televize, zadne pocitacove hry - jen ja sam. A jen ja sam se z toho dostal. Pritelkyne mi byla oporou, ale motivaci jsem hledal sam v sobe, bolest jsem snasel sam, pot si z cela utiral taky sam. Takze jedna rada od byvaleho vepre - prestan kecat a zacni makat! :P

Btw, nesmim sem psat vecer, jsem jeste nasranejsi nez rano
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tlusta prasnice jsem ji nazval protoze ocividne je.... ja v 18ti byl taky tlusty prase.... ale mel jsem odhodlani, motivaci, snahu s tim neco delat

Napsat do diskuze ze s tim chci neco delat, ale neudelam pro to vlastne nic, krom toho, ze to napisu do diskuze pro me neni zadnej extra velkej krok pro to, ze uz nechci bejt 150kg "jinak prostorove resenej clovek", abych nahodou nekoho nepohorsil, ze se nekdo dokazal projist ke 150kg .... hubnul jsem z 97kg na 69kg .... jde to, ale musi se chtit vic, nez jen napsat do diskuze, ze jsem linej, chutna mi cokolada a nemam motivaci a cekat, ze se snad nekdo najde kdo do me bude venovat svuj cas .....
freshman

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes zijeme v dobe internetu ! O posilovani a strave toho najdes milion, me to treba bavi sednu a hledam co me trapi sbiram zkusenosti pak jdu do posilky a zkusim. Tyto otazky co pokladas jsou prave ty ony ktere jsou spatne, zbytecne. Sedni a zacni studovat, musi to bavit pisou tady vsichni kluci. S tim jidlem jsem nemyslel tak ze das vsechno na pul, ale ze si nactes co jsou to bilkoviny,sacharidy, tuky jak to trochu funguje v tele, kolik by jsi mela tak asi prijmout kalorii kolik bilkovin na tvou vahu. Kdy jist co a cemu se spise vyhybat, kdyz ale shresis jednou za cas nic se nestane :) Najdi si motivaci, nekoho kdo vypada tak jak ty by jsi sama chtela, kdo by byl tvuj vzor :) Toto vsechno trva dost casu nez nastudujes sama a pochopis, jiste by ti to rekl i dobry trener, bylo by to rychlejsi a bez tvych omylu, ale zase plati ze by jsi to musela dodrzovat a pokud jak uz jsem napsal to nemas v hlave, je to vsechno pryc. Zkus si zajit do fitka sama, podivat se , pozkouset. Ohmatat si stroje a cinky v klidecku a uvidis jake z toho budes mit pocity :)
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dismembered napsal:
Pokud je to, co jsi napsala v posledním příspěvku, tvůj jídelníček, tak jsi velice podvyživená a energeticky hluboko pod úrovní bazálního metabolizmu. Jinými slovy - jíš příliš málo, proto tloustneš.

No podle zdejších se asi cpu od rána do večera:) Proto jsem jak balon.
Ono to člověka vyčerpává, když víte, že bůček nesnášíte a vždycky dáte přednost pořádně libovému masu s bohatým zel.salátem před jakoukoliv omáčkou a stejně tomu nikdo neuvěří.

To bohužel člověka vyčerpá.. Jako kdyby byl v neustálém stresu a koloběhu, kdy vlastně dokazuje ostatním, že za tím vším není hora jídla..

Já nevím jestli jím, nebo nejím málo.. Dle jídelníčku co mám bych měla jíst takhle správně..
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a co ze jsi zhubl? Opravnuje te to snad k tomu jednat s lidmi jako netaktni primitiv a buran? Bez ohledu na to, co dotycna napsala, tak si nikdo nemuze dovolit mluvit s druhymi tak jako si to udelal ty. To je cela ma pointa. Vsichni jste tak moc hardcore, az je to smesne. DOtycnou lituji, ocividne se zeptala na spatnem miste. Tady se pumpuje kde co, ale mozek je to posledni, hned po lytkach...
moby

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:

Já nevím jestli jím, nebo nejím málo.. Dle jídelníčku co mám bych měla jíst takhle správně..

Tak si o tom neco nacti. Kalkulacek je na netu pokokot. Jestli chces, tak tu mas dve uplne nejzakladnejsi:

http://www.health-calc.com/diet/energy-expenditure-advanced To mas na orientacni vypocet energie, kterou vydas a bazalu.

http://www.kaloricketabulky.cz/ todle bys mela jako zkusena dietarka davno znat.

A tlusta jsi, protoze neco delas proste spatne. Uz ses priznala, ze se nevzdas cokolady. Vime my tu neco o tom jestli za den nevypijes 4 litry koly? Protoze prece kofein je tak navykovy...a toho se prece nevzdas. Ale cukry v tom uz neresis. Co my vime o Tvem pohybu? Nic...

A divej se - kazdy kdo neco vi o strave a pohybu taky moc dobre vi, ze jen velmi, ale opravdu velmi, malo lidi si za svoji obezitu nemuze samo. Takze ano, predpoklad, zcela pochopitelny pro nas a tezko stravitelny pro Tebe, je, ze si za to muzes sama tim jak jsi lina a jak se stravujes. Konec pohadky :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Změna k lepšímu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: