Změna k lepšímu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Změna k lepšímu?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Změna k lepšímu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
No a co ze jsi zhubl? Opravnuje te to snad k tomu jednat s lidmi jako netaktni primitiv a buran? Bez ohledu na to, co dotycna napsala, tak si nikdo nemuze dovolit mluvit s druhymi tak jako si to udelal ty. To je cela ma pointa. Vsichni jste tak moc hardcore, az je to smesne. DOtycnou lituji, ocividne se zeptala na spatnem miste. Tady se pumpuje kde co, ale mozek je to posledni, hned po lytkach...

Prober se ;) vcera tu sepsujes kluka kterej ocividne maka za to, ze si dovolil dat svuj progres do aktualek a me tu budes moralizovat? ...zamet si pred svym prahem a me nech bejt .... nemam rad tlusty lidi, ktery se sebou nic nedelaj ... ja jsem si dokazal, ze kdyz se chce tak to jde .... a to, ze jsem ji napsal, ze je tlusta prasnice ji snad nakopne k tomu, aby se sebou delala neco vic nez jen napsat do diskuze, ze hleda cloveka, kterej ji pomuze a napise to tak nestastnym zpusobem, ze to pusobi spis jako spatnej vtip
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freshman napsal:
Dnes zijeme v dobe internetu ! O posilovani a strave toho najdes milion, me to treba bavi sednu a hledam co me trapi sbiram zkusenosti pak jdu do posilky a zkusim. Tyto otazky co pokladas jsou prave ty ony ktere jsou spatne, zbytecne. Sedni a zacni studovat, musi to bavit pisou tady vsichni kluci. S tim jidlem jsem nemyslel tak ze das vsechno na pul, ale ze si nactes co jsou to bilkoviny,sacharidy, tuky jak to trochu funguje v tele, kolik by jsi mela tak asi prijmout kalorii kolik bilkovin na tvou vahu. Kdy jist co a cemu se spise vyhybat, kdyz ale shresis jednou za cas nic se nestane :) Najdi si motivaci, nekoho kdo vypada tak jak ty by jsi sama chtela, kdo by byl tvuj vzor :) Toto vsechno trva dost casu nez nastudujes sama a pochopis, jiste by ti to rekl i dobry trener, bylo by to rychlejsi a bez tvych omylu, ale zase plati ze by jsi to musela dodrzovat a pokud jak uz jsem napsal to nemas v hlave, je to vsechno pryc. Zkus si zajit do fitka sama, podivat se , pozkouset. Ohmatat si stroje a cinky v klidecku a uvidis jake z toho budes mit pocity :)

Děláš to, protože Tě to baví.. Ale přesně takoví lidé co tomu rozumí to přeci polopatě můžou říct dalšímu člověku. Taky když přijde člověk do fotka tak mu dají trenéři stohy časopisů,knih a odkazů na internet aby si nejdříve o tom všechno přečetl? No tak pak ho přece nebude potřebovat ne?:))) Pak ho začne dělat sám :D

Každého to nebaví hltat tyhle věci, protože je v životě prostě nevyužije.. nebude zkoušet jestli zrovna tohle jeho tělo přijme. Radši půjde za někým kdo tomu rozumí, pobaví se s ním o jídelníčku a o harmonogramu týdne a budou se společně snažit najít cestu právě k té pravidelnosti a životosprávě, nebo ne? Asi mám naivní představy tedy o tom, co dělá trenér..

Já jsem si zaplatila trenérku.. chodila jsem znechucená.. byla jsem unavená.. věčně zablokovaná krční pátěř.. znala jsem velkou bolest, kdy jsem nemohla ani vstát z postele.. Jenže tak se fungovat dlouho prostě nedá. Musím chodit do práce, musím se ohnout několikrát za den, musím dělat rychle..a tenhle stav mě akorát brzdil. A domnívám se,že byl přesně taky problém v tom, že jsem dělala to, na co moje tělo prostě není ještě při takové hmotě stavěné. Bylo fajn odcházet z posilovny uvolněná, chodila jsem tam zpruzelá a odcházela štastná, že jsem se přemohla.. jo je to fajn.. znám to. Ale nic sem se nedozvěděla, nic jsem se vlastně ani nenaučila..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
moby

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
DOtycnou lituji, ocividne se zeptala na spatnem miste. Tady se pumpuje kde co, ale mozek je to posledni, hned po lytkach...

Dotycnou litujes? A proc? Ano, buranstvi je jedna vec, ale litovat nekoho kdo je obezni? Proc? Lenost a hloupost je duvod k litosti? Lito mi muze byt rodiny, ktere zivitele sestreli nejakej curak ve vytunene ochcavce...lito mi muze byt maleho lachtanka, ktereho ulovi kosatka. Ale nekoho kdo si za sve problemy na 99% muze sam? PROC?

Btw, ja na ni sprostej snad nebyl :) Ale musi zacit proste mene kecat, vymyslet vymluvy, hledat trenery "zadarmo co za ni dojedou" a zacit makat :) Az se zacne ptat na to, kolik ceho muze snist nebo vypit, tak ji samozrejme pomuzu jak jen budu moct. Ale do te doby...
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A tlusta jsi, protoze neco delas proste spatne. Uz ses priznala, ze se nevzdas cokolady. Vime my tu neco o tom jestli za den nevypijes 4 litry koly? Protoze prece kofein je tak navykovy...a toho se prece nevzdas. Ale cukry v tom uz neresis. Co my vime o Tvem pohybu? Nic...

A divej se - kazdy kdo neco vi o strave a pohybu taky moc dobre vi, ze jen velmi, ale opravdu velmi, malo lidi si za svoji obezitu nemuze samo. Takze ano, predpoklad, zcela pochopitelny pro nas a tezko stravitelny pro Tebe, je, ze si za to muzes sama tim jak jsi lina a jak se stravujes. Konec pohadky :)[/quote]

Neví.. stačí se prostě jenom zeptat než tu tlachat s dělat závěry, které jsou uvařené z vody:)
Colu nepiju, nemám ráda bublinky a sladké nápoje. Pokud přijde na džus v restauraci, tak si ho ředím jedině vodou.
O pohybu? Tak se máš zeptat..

Hele, já chtěla poradit ;) nechtěla jsem soudy. Myslím, že ani mě to neopravňuje k tomu dělat si na Vás obrázek po tom co tu píšete. Takže s enebudu snižovat na úroveň, kterou jste zde nastavili ;)
Humanic145

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budto si to nastudujes,nebo za to u trenera zaplatis. Zatim tu vidim ale jen kupu vymluv.
Grimley

Buffy, precti si po sobe jeste jednou tvuj prispevek .... rozhodne nepusobi jako prispevek, kdy chce clovek poradit a pomoct...na me pusobi dost arogantne ve stylu "jsem tlusta, ani mi to nevadi, cokolady se nevzdam, mam svou pohodu a vlastne ani proto nejsem ochotna moc udelat, motivaci nemam a trener za mnou bude jezdit do Neratovic" .... pusobi to takhle jenom na me, nebo co je ?
freshman

Jasne ze trener trenuje, radi a uci. Jenze za trenerem a to je jedno z ktereho sportu je to trener, musi prvni prijit clovek ktery to chce zkusit s tim ze bude poslouchat trenera. Nebudes to delat ( nevzdam se cokolady, nebavi me to ). Dobry trener by z tebe mel chtit vymacknout maximum a v tomto sporte je to opravdu hodne o vuli a drine. Me treba jeden trener rekl: no kdybych te trenoval ja, tak ty mrtvoly proste cvicit nebudes. No a tak si je radsi jezdim sam , ale to uz je muj boj. Tezko by me mohl trenovat trener ktery mi rekne neco a ja si tam budu delat mrtvoly, to by nefungovalo. Takze jestli trenera chches a chces aby to stalo za to, priprav se na to ze musis zmenit spoustu veci, bude to bolet, bude te to srat, ale jestli to budes chtit, tak vysledky te budou motivovat dal

A nebo to bude tak ze si najdes trenera, v necem ho poslechnes ale zbytek pojedes po svem. Pokroky moc nebudou, trenerovi to bude jedno, hlavne ze ma prachy a ty casem zjistis ze to cviceni nefunguje a je to kravina a budes strhana a utrapena, presne jak popisujes.
Aby te nekdo trenoval zadarmo a svuj cas investoval do tebe, musela bys opravdu mit jine mysleni a on by musel byt veliky dobrak

Naposledy upravil freshman dne čt červen 13, 2013 8:35 pm, celkově upraveno 2 krát
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Lada78 napsal:
No a co ze jsi zhubl? Opravnuje te to snad k tomu jednat s lidmi jako netaktni primitiv a buran? Bez ohledu na to, co dotycna napsala, tak si nikdo nemuze dovolit mluvit s druhymi tak jako si to udelal ty. To je cela ma pointa. Vsichni jste tak moc hardcore, az je to smesne. DOtycnou lituji, ocividne se zeptala na spatnem miste. Tady se pumpuje kde co, ale mozek je to posledni, hned po lytkach...

Prober se ;) vcera tu sepsujes kluka kterej ocividne maka za to, ze si dovolil dat svuj progres do aktualek a me tu budes moralizovat? ...zamet si pred svym prahem a me nech bejt .... nemam rad tlusty lidi, ktery se sebou nic nedelaj ... ja jsem si dokazal, ze kdyz se chce tak to jde .... a to, ze jsem ji napsal, ze je tlusta prasnice ji snad nakopne k tomu, aby se sebou delala neco vic nez jen napsat do diskuze, ze hleda cloveka, kterej ji pomuze a napise to tak nestastnym zpusobem, ze to pusobi spis jako spatnej vtip

Rozhodně nenakopne ;) Spíše je mi líto Tebe, protože Tvé výroky a nadávky jen ukazují na to, že pokud já jsem tlustá.. tak Ty máš daleko větší problém se svým chováním a ovládáním.:) Ale chápu to, internet snese vše.. Takže v pohodě, mě tím neurazíš. Takových buranů je na světě hafo. Lidé si na ně už zvykli..
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moby napsal:
Lada78 napsal:
DOtycnou lituji, ocividne se zeptala na spatnem miste. Tady se pumpuje kde co, ale mozek je to posledni, hned po lytkach...

Dotycnou litujes? A proc? Ano, buranstvi je jedna vec, ale litovat nekoho kdo je obezni? Proc? Lenost a hloupost je duvod k litosti? Lito mi muze byt rodiny, ktere zivitele sestreli nejakej curak ve vytunene ochcavce...lito mi muze byt maleho lachtanka, ktereho ulovi kosatka. Ale nekoho kdo si za sve problemy na 99% muze sam? PROC?

Btw, ja na ni sprostej snad nebyl :) Ale musi zacit proste mene kecat, vymyslet vymluvy, hledat trenery "zadarmo co za ni dojedou" a zacit makat :) Az se zacne ptat na to, kolik ceho muze snist nebo vypit, tak ji samozrejme pomuzu jak jen budu moct. Ale do te doby...

Tak predevsim. Jak to tu zaznelo x krat. Ona ma ocividne jiny problem a to predevsim v hlave. Nevim, kolik toho vis o lidech, o jejich psychice, muzeme tomu rikat duse apod. Tohle neni o zadne kaloricke kalkulacce, tohle neni o tom byt tak hrozne hardcore, jako je to ve filmech, nasrat se, zarvat a za tri roky vypadat jak Xena. Tohle neni o tom delat si krabicky, potit se jak pica. Tohle je o tom, ze clovek ma nejaky problem, ten problem si kompenzuje jidlem, apod. Ten problem muze byt prace, rodina, ten problem muze byt cokoliv. Podle toho co dotycna pise a znovu opakuji, ze rozhodne neni hloupa a blba, takze to ze s ni nekteri mluvi jako s posledni kravou tady je vazne tragedie. Pokud chce svuj "problem" resit, musi jinde a jinak. Odstrani jednu prekazku a muze se posunout k dalsi a dalsi. To byla cela moje pointa...

Samozrejme je fajn, ze ji je tady nekdo schopny napsat i neco jinyho, nez ze je lina prasnice, ale jak rikam.
Petey

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to tak jednoduche co do toho das,to z toho ziskas. Funguje to vsade,nielen pri cinkach
moby

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:
freshman napsal:
Dnes zijeme v dobe internetu ! O posilovani a strave toho najdes milion, me to treba bavi sednu a hledam co me trapi sbiram zkusenosti pak jdu do posilky a zkusim. Tyto otazky co pokladas jsou prave ty ony ktere jsou spatne, zbytecne. Sedni a zacni studovat, musi to bavit pisou tady vsichni kluci. S tim jidlem jsem nemyslel tak ze das vsechno na pul, ale ze si nactes co jsou to bilkoviny,sacharidy, tuky jak to trochu funguje v tele, kolik by jsi mela tak asi prijmout kalorii kolik bilkovin na tvou vahu. Kdy jist co a cemu se spise vyhybat, kdyz ale shresis jednou za cas nic se nestane :) Najdi si motivaci, nekoho kdo vypada tak jak ty by jsi sama chtela, kdo by byl tvuj vzor :) Toto vsechno trva dost casu nez nastudujes sama a pochopis, jiste by ti to rekl i dobry trener, bylo by to rychlejsi a bez tvych omylu, ale zase plati ze by jsi to musela dodrzovat a pokud jak uz jsem napsal to nemas v hlave, je to vsechno pryc. Zkus si zajit do fitka sama, podivat se , pozkouset. Ohmatat si stroje a cinky v klidecku a uvidis jake z toho budes mit pocity :)

Děláš to, protože Tě to baví.. Ale přesně takoví lidé co tomu rozumí to přeci polopatě můžou říct dalšímu člověku. Taky když přijde člověk do fotka tak mu dají trenéři stohy časopisů,knih a odkazů na internet aby si nejdříve o tom všechno přečetl? No tak pak ho přece nebude potřebovat ne?:))) Pak ho začne dělat sám :D

Každého to nebaví hltat tyhle věci, protože je v životě prostě nevyužije.. nebude zkoušet jestli zrovna tohle jeho tělo přijme. Radši půjde za někým kdo tomu rozumí, pobaví se s ním o jídelníčku a o harmonogramu týdne a budou se společně snažit najít cestu právě k té pravidelnosti a životosprávě, nebo ne? Asi mám naivní představy tedy o tom, co dělá trenér..

Já jsem si zaplatila trenérku.. chodila jsem znechucená.. byla jsem unavená.. věčně zablokovaná krční pátěř.. znala jsem velkou bolest, kdy jsem nemohla ani vstát z postele.. Jenže tak se fungovat dlouho prostě nedá. Musím chodit do práce, musím se ohnout několikrát za den, musím dělat rychle..a tenhle stav mě akorát brzdil. A domnívám se,že byl přesně taky problém v tom, že jsem dělala to, na co moje tělo prostě není ještě při takové hmotě stavěné. Bylo fajn odcházet z posilovny uvolněná, chodila jsem tam zpruzelá a odcházela štastná, že jsem se přemohla.. jo je to fajn.. znám to. Ale nic sem se nedozvěděla, nic jsem se vlastně ani nenaučila..

Dobre, konec srandy, jdeme pomahat...

Vykasli se na fitko. Pokud mas az takovou obezitu, ze to az tak moc boli, tak zacni proste jen chodit. Kazdy den. Bez vyjimek. Horko, dest, zima - vsechno Ti musi byt jedno. Chod, proste chod a chod a chod. Ze zacatku 30 minut, po tydnu 60 minut, pozdeji klidne 2 hodiny. Uvidis co sneses. U te chuze spravne pohybuj rukama. Porid si kdyz tak hole na nordic walking a na YT si pohledej techniku sppravnou nordic walkingu. Bude-li se Ti takovyto trenink zdat prilis malo intenzivni, najdi si kopce nebo teren nejaky. Respektive muzes trosku pridat do kroku. U te chuze stale mysli na spravne drzeni tela - ramena tlac dozadu a dolu, vypni prsa, pohled neutralne pred sebe. Z pocatku se Ti tato poloha bude mozna zdat moc strnula a nepohodlna, ale to je tim, ze mas nejspise svaly horni poliviny tela v nerovnovaze.

Dalsi vhodny pohyb je plavani. Problem s plavanim vsak je ten, ze abys tam spalila dostatecne mnozstvi energie, tak musis opravdu plavat. A to se chce naucit spravnou techniku. Jinak Te zacne z toho "pejska" nebo pokrivenych prsou bolet za krkem a budes si krivit zada. Ale pokud by ses jen tou vodou nejak brodila nebo posilovala treba u brehu, tak proc ne. Voda dost chladi a telo musi tyto ztraty pokryvat spalovanim neceho...a to neco bude z casti jiste i tuk. Navic Te voda odlehci, cimz roztahne cely skelet a pomuze Ti to uvolnit se. Takze i ten pouhy pobyt na bazene je vhodny.

Muze byt pro zacatek? :)
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Buffy, precti si po sobe jeste jednou tvuj prispevek .... rozhodne nepusobi jako prispevek, kdy chce clovek poradit a pomoct...na me pusobi dost arogantne ve stylu "jsem tlusta, ani mi to nevadi, cokolady se nevzdam, mam svou pohodu a vlastne ani proto nejsem ochotna moc udelat, motivaci nemam a trener za mnou bude jezdit do Neratovic" .... pusobi to takhle jenom na me, nebo co je ?

A mám jako brečet nebo co? Mám se jako litovat, nebo si mám řezat žíly, že mám pneumatiku? Prosím Tebe.. Člověk musí najít cestu jak se mít rád, aby se z něj nestal kyselej pesimista. To sem zase netahej ;)

Já to napsala narovinu. Mám jako lhát abych zaujmula nějaký borce co mě bude prohánět a já mu za to s úsměvem budu platit a doma budu jíst to co jsem mu zatajila že jím?
Nejsem arogantní, jen přímá. Nebudu se tady natřásat a lhát.
A pokud se Ti zdám arogantní, moc mě to netrápí, protože Ty taky nepůsobíš jako koloušek k pomazlení. ;)
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono bude nejlepsi kdyz se budes dal litovat ze jsi tlusta a spokojis se s cokoladou a s tim, ze ti to vlastne nevadi.... protoze tad jsou beztak veskery rady zbytecny...prvne musis dojit do bodu, ze sama budes chtit vyhazet cokoladu z kredence a pocitat s tim, ze na tebe budou lidi civet, kdyz se objevis se 150kg v posilce...kdyz jsi nemela soudnost doted a projedla se ke 150 kilum, ten rok blbejch pohledu a posmevacku (jako jsem ja) uz vydrzis a za rok jim (me) zavres huby.... ALE to bys musela sama CHTIT, nikdo jinej se za tebe v posilce potit nebude, nikdo jinej za tebe drit nebude ....tot vse ;) a ne nejsem hloupej jen ti rikam pravdu takovou, jaka je ;) a vim, ze boli, ja byl taky tlustej....ale nazyvejme veci pravymi jmeny ;)

EDIT: ano a jak bylo zmineno vyse, staci zacit zezacatku vice chodit... pokud bolej kolena, tak plavat ... pri hubnuti bych se nebal zajit si obcas do sauny... a zlepsit jidelnicek....neverim, ze mas jidelnicek ze salatu a libovyho masa a dokonalej jidelnocek, kdyz tu pises o cokolade .... pokud tohle dodrzis, do mesice uvidis ubytek na vaze ;) ale chce to proste se hecnout....

Naposledy upravil Grimley dne čt červen 13, 2013 8:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Lada78 napsal:

Ty se prober a uvedom si, ze nemuzes mluvit s lidma jako se sobe rovnyma, jen protoze jsi na internetu, S lidma bys mel mluvit slusne. Pokud to nedokazes, tak radeji mlc. Doufam, ze moje slova pro zmenu nakopnou tebe, aby ses zamyslel a zacla rozlisovat co si muzes a nemuzes dovolit. Osobne radeji podam ruku tlustymu clovekovi, nez primitivovi, co mu tece protein po brade...
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
je to tak jednoduche co do toho das,to z toho ziskas. Funguje to vsade,nielen pri cinkach

Ale prosím Tebe ;)
Potila se mi snad i játra a rozhodně se to nedalo srovnat s vyváženým výsledkem.
Získala jsem jenom bolest a propocený tričko + kila ve svalech.. a tuk, o který tu jde tam zůstal.
To není tak jednoduchý jak to stojí v Tvé krásné větě. Kdyby ano, jsem twigi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Změna k lepšímu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: