Změna k lepšímu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Změna k lepšímu?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Změna k lepšímu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sorry,ale mozem sa len smiat ludi ako ty som uz par zazil...ale na druhu stranu,uz sa nicomu nedivim
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Ono bude nejlepsi kdyz se budes dal litovat ze jsi tlusta a spokojis se s cokoladou a s tim, ze ti to vlastne nevadi.... protoze tad jsou beztak veskery rady zbytecny...prvne musis dojit do bodu, ze sama budes chtit vyhazet cokoladu z kredence a pocitat s tim, ze na tebe budou lidi civet, kdyz se objevis se 150kg v posilce...kdyz jsi nemela soudnost doted a projedla se ke 150 kilum, ten rok blbejch pohledu a posmevacku (jako jsem ja) uz vydrzis a za rok jim (me) zavres huby.... ALE to bys musela sama CHTIT, nikdo jinej se za tebe v posilce potit nebude, nikdo jinej za tebe drit nebude ....tot vse ;) a ne nejsem hloupej jen ti rikam pravdu takovou, jaka je ;) a vim, ze boli, ja byl taky tlustej....ale nazyvejme veci pravymi jmeny ;)

EDIT: ano a jak bylo zmineno vyse, staci zacit zezacatku vice chodit... pokud bolej kolena, tak plavat ... pri hubnuti bych se nebal zajit si obcas do sauny... a zlepsit jidelnicek....neverim, ze mas jidelnicek ze salatu a libovyho masa a dokonalej jidelnocek, kdyz tu pises o cokolade .... pokud tohle dodrzis, do mesice uvidis ubytek na vaze ;) ale chce to proste se hecnout....

Ty tvoje věty jsou tak roztomilé:))) Odpouštím Ti Tvé primitivní a vulgární chování;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
Grimley napsal:
Lada78 napsal:
No a co ze jsi zhubl? Opravnuje te to snad k tomu jednat s lidmi jako netaktni primitiv a buran? Bez ohledu na to, co dotycna napsala, tak si nikdo nemuze dovolit mluvit s druhymi tak jako si to udelal ty. To je cela ma pointa. Vsichni jste tak moc hardcore, az je to smesne. DOtycnou lituji, ocividne se zeptala na spatnem miste. Tady se pumpuje kde co, ale mozek je to posledni, hned po lytkach...

Prober se ;) vcera tu sepsujes kluka kterej ocividne maka za to, ze si dovolil dat svuj progres do aktualek a me tu budes moralizovat? ...zamet si pred svym prahem a me nech bejt .... nemam rad tlusty lidi, ktery se sebou nic nedelaj ... ja jsem si dokazal, ze kdyz se chce tak to jde .... a to, ze jsem ji napsal, ze je tlusta prasnice ji snad nakopne k tomu, aby se sebou delala neco vic nez jen napsat do diskuze, ze hleda cloveka, kterej ji pomuze a napise to tak nestastnym zpusobem, ze to pusobi spis jako spatnej vtip

Ty se prober a uvedom si, ze nemuzes mluvit s lidma jako se sobe rovnyma, jen protoze jsi na internetu, S lidma bys mel mluvit slusne. Pokud to nedokazes, tak radeji mlc. Doufam, ze moje slova pro zmenu nakopnou tebe, aby ses zamyslel a zacla rozlisovat co si muzes a nemuzes dovolit. Osobne radeji podam ruku tlustymu clovekovi, nez primitivovi, co mu tece protein po brade...

Ja se slusnosti nemam problem... to, ze jsem nekomu na diskuznim foru napsal "tlusta prasnice" a napsal co a jak by mel zmenit, neznamena ze to myslim zle... cloveka to musi nakoupnout a jestli je vlastne spokojena s tim jak vypada, tak je potreba ji nazvat tak skarede, aby ji to dokopalo ten zadek zvednout...

A ne opravdu nejsem zadnej pumpovac bicaku a proteinak momentalne uz ani nepiju :))

Pro slecnu (pani) bod za to, ze se ozvala, ale minus deset bodu za to, jak k tomu pristupuje.... howgh
moby

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:
Petey napsal:
je to tak jednoduche co do toho das,to z toho ziskas. Funguje to vsade,nielen pri cinkach

Ale prosím Tebe ;)
Potila se mi snad i játra a rozhodně se to nedalo srovnat s vyváženým výsledkem.
Získala jsem jenom bolest a propocený tričko + kila ve svalech.. a tuk, o který tu jde tam zůstal.
To není tak jednoduchý jak to stojí v Tvé krásné větě. Kdyby ano, jsem twigi

Prestan se vazat na fitko! Fitko NENI misto na HUBNUTI! To je mytus! Mytus! Mytus! Mytus! Musis se hybat po troskach, pomalu, ale kazdy den. Porad! A silne pochybuju, jestli sis odtama odnesla nejake "kila svalu" :)

Chuze, bazen, maximalne kolo. To je to co Te zajima tedka ve Tvem stavu. Cinky res az budes mit BMI tesne nad normalem / v nadvaze. Morbidni bezitu, ve ktere se nejspise nachazis, zadne cinky nevyresi!
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moby napsal:
BuffyyCZ napsal:
Petey napsal:
je to tak jednoduche co do toho das,to z toho ziskas. Funguje to vsade,nielen pri cinkach

Ale prosím Tebe ;)
Potila se mi snad i játra a rozhodně se to nedalo srovnat s vyváženým výsledkem.
Získala jsem jenom bolest a propocený tričko + kila ve svalech.. a tuk, o který tu jde tam zůstal.

Prestan se vazat na fitko! Fitko NENI misto na HUBNUTI! To je mytus! Mytus! Mytus! Mytus! Musis se hybat po troskach, pomalu, ale kazdy den. Porad! A silne pochybuju, jestli sis odtama odnesla nejake "kila svalu" :)

Chuze, bazen, maximalne kolo. To je to co Te zajima tedka ve Tvem stavu. Cinky res az budes mit BMI tesne nad normalem / v nadvaze. Morbidni bezitu, ve ktere se nejspise nachazis, zadne cinky nevyresi!

A jsme opět u toho.. to je přece nemožné aby měla svaly a tuk dolů nešel.. to určitě:)
Hele.. to je jak u blbečků na dvorečku. Byl jsi tam semnou? Dělal si mi bodystat před a 3 měsíce po?
Jsou fakt úžasné ty vaše soudy...
moby

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:
moby napsal:
BuffyyCZ napsal:
Petey napsal:

Ale prosím Tebe ;)

A jsme opět u toho.. to je přece nemožné aby měla svaly a tuk dolů nešel.. to určitě:)
Hele.. to je jak u blbečků na dvorečku. Byl jsi tam semnou? Dělal si mi bodystat před a 3 měsíce po?

Lamu hul. Dobre, jsem ten spatny :) A vis co Ti reknu jako prani na dobrou noc? Ja ty sva kila uz shodil :P

Hodne stesti v zivote, s timhle pristupem a ve stavu v jakem se asi nachazis ho budes potrebovat hodne :)
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacatkem tejdne tu radili trollove .... nejsi dalsi? ...protoze tohle uz vazne neni sranda a jestli to myslis vazne, tak nemas problem jen s tim, ze jsi tlusta....mas problem s tim, ze budes nejspis jeste vic ... co po nas vlastne chces? ... rady si neberes k srdci a delas tu z nas primitivy a voly.... s takovym jednanim se vrat asi k telce a cokolade...nebo co :/
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moby napsal:
BuffyyCZ napsal:
moby napsal:
BuffyyCZ napsal:
Petey napsal:

Ale prosím Tebe ;)

Lamu hul. Dobre, jsem ten spatny :) A vis co Ti reknu jako prani na dobrou noc? Ja ty sva kila uz shodil :P

Hodne stesti v zivote, s timhle pristupem a ve stavu v jakem se asi nachazis ho budes potrebovat hodne :)

Nemyslím si, ale děkuji.. Hezké nadcházející dny..
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Zacatkem tejdne tu radili trollove .... nejsi dalsi? ...protoze tohle uz vazne neni sranda a jestli to myslis vazne, tak nemas problem jen s tim, ze jsi tlusta....mas problem s tim, ze budes nejspis jeste vic ... co po nas vlastne chces? ... rady si neberes k srdci a delas tu z nas primitivy a voly.... s takovym jednanim se vrat asi k telce a cokolade...nebo co :/

Po Tobě nic, nejsi na to dostatečně zralý ;) Kdyby jsi totiž takhle jednal s člověkem co za Tebou přijde, že chce pomoc. Otočil by se na podpatku, protože nadávat si může nechat kdekoliv a ještě zadarmo:)

Děláš ze sebe primitiva sám..
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:
Grimley napsal:

Po Tobě nic, nejsi na to dostatečně zralý ;) Kdyby jsi totiž takhle jednal s člověkem co za Tebou přijde, že chce pomoct. Otočil by se na podpatku, protože nadávat si může nechat kdekoliv a ještě zadarmo:)

Kdyz za mnou nekdo prijde a potrebuje poradit, poradim mu, pripadne doporucim zdroje kde si dohleda dalsi info .... ale ty jsi sem neprisla pro rady vid?:) ty jsi sem prisla jen ukazat jak je ten svet strasne nespravedlivej, protoze ty mas dokonalej jidelnicek, zkousis sportovat, ale proste nemuzes shodit a jakykoliv rady jsou lichy .... prestan se zabejvat tim, kdo se k tobe jak chova, za zivot jeste poznas spousty lidi, co se k tobe budou chovat jak hulvati... zejtra ma bejt zrovna pekne, sbal si do batuzku vodu a nejaky jabko a vyraz se na dve hodky projit ...za prvy nebudes mit chut na cokoladu..resp nebudes k ji mit pristup.... projdes se... spalis energii a vyplavis endorfiny..... howgh tecka amen domluvil jsem a hodne stesti ;)
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
BuffyyCZ napsal:
Grimley napsal:

Po Tobě nic, nejsi na to dostatečně zralý ;) Kdyby jsi totiž takhle jednal s člověkem co za Tebou přijde, že chce pomoct. Otočil by se na podpatku, protože nadávat si může nechat kdekoliv a ještě zadarmo:)

Kdyz za mnou nekdo prijde a potrebuje poradit, poradim mu, pripadne doporucim zdroje kde si dohleda dalsi info .... ale ty jsi sem neprisla pro rady vid?:) ty jsi sem prisla jen ukazat jak je ten svet strasne nespravedlivej, protoze ty mas dokonalej jidelnicek, zkousis sportovat, ale proste nemuzes shodit a jakykoliv rady jsou lichy .... prestan se zabejvat tim, kdo se k tobe jak chova, za zivot jeste poznas spousty lidi, co se k tobe budou chovat jak hulvati... zejtra ma bejt zrovna pekne, sbal si do batuzku vodu a nejaky jabko a vyraz se na dve hodky projit ...za prvy nebudes mit chut na cokoladu..resp nebudes k ji mit pristup.... projdes se... spalis energii a vyplavis endorfiny..... howgh tecka amen domluvil jsem a hodne stesti ;)

Děkuji a měj se krásně..
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co takhle, v ramci relativni anonymity, popsat tvuj vyvoj na 150kg, cvicebni snahy, jidelnicek, denni rezim apod? Uvedom si, ze tady jsi na diskuznim foru o cviceni, ne na srazu treneru, kteri hledaji klienty. Takze rozepsat se podrobne o svym problemu by predeslo tady tem 4 strankam o nicem a treba prineslo i reakce od lidi ( a neni jich tu malo), kteri by ti s tvym problemem pomohli. Tvuj prvni prispevek je ale tak obecny, navic psany takovym stylem, ze prinesl jen reakce, ktere si zaslouzis...
A Grimley ma pravdu, dokud si nesahnes se svym problemem na to pomyslny dno a problem resis tim, ze si na nej radsi zvykas, tak tahle mentalita je mi krajne nesympaticka a nemuze te nikam privist ani v jinych oblastech zivota, ale tohle uz neni nase vec.
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gimley, asi to myslis dobre, ale ja si myslim, ze ty jsi proste jeste moc mlady a podcenujes faktor realneho zivota. Chybi ti nadhled a zkusenosti. Znam to. Vetsina mych kamaradu byli kolem 20-25ti hrozny machove, cvicili, vypadali fantasticky. Meli na to cas, zivili je rodice. Ja sedel za pocitacem a makal hlavou. Byl jsem hrbatej hubenej typek s prezdivkou kilobajt, pozdeji hrbatej tlustej zevl, co mu rikali terabajt.

Jenze... Uplynulo nejakych 15 let a z tehle byvalych superman klonu jsou dnes upracovany trosky, zatizeny hypotekama, exekucema, detma, rodinama, rozvodama, starosti, nervy, dluhy, stach apod a jedina jejich uleva je chlast a televize, pripadne kotel gulase a z tech super figur zbylo neco otresneho. Ty bys rekl prasnice, ja vidim zlomeneho cloveka.

A co s napravou?

Problem je v tom, ze zatim co kdyz se kousne mladej kluk, tak tech 20-30kilo navic shodi jako prd a jeste na tom nazene formu, protoze mlade telo ve vyvinu funguje jako fantasticky stroj, tak stary chlap bude muset makat 10x tolik co by musel mladas a bude mit 10x horsi vysledky. Tak to proste je. Proto tvoje srovnani, kdyz ja tak ty taky, proste nemuze fungovat.

Nehlede na to, ze nejvetsi nepritel je hlava. Plny starosti a stresu proste neodcvicis na !00%.

Ze stylu psani myslim, ze tazatelka uz taky nepatri do kategorie "lolita" a tim spis pak zenske telo funguje jako zamek hruzy (hormony apod), proto opravdu rady kousnout se a makat, cist si na netu (kde se defakto docte jen tohle) apod jsou mimo. Ja bych dotycne poradil to co vsichni kolem - psychologa, nekoho s kym si popovida o tom co ji trapi a pak se uvidi co dal.

Imho zacit u psychologa radi i Dr. Fort, kapacita v oboru vyzivy...
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stahni si par dilu serialu " Extrémne Premeny " zkoukni je a pak pochopis o cem ti tady vsichni pisou..

http://uloz.to/hledej?q=Extr%C3%A9mne+Premeny
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lado ses rozumnej chlap ... ja se teda nepovazuju za nejakyho pubertaka, je mi 23 (ja vim mlady kure) ...ale uz taky resim dost problemu ....vim jak to myslis, pokud se nekdy podivas do myho logu, zjistis, ze nemam zadnou idealni beach boyovskou formu....cviceni neni smyslem myho zivota...respektive cviceni pro krasny telo .... vim, ze s pribyvajim vekem ten metabolismus je cim dal linejsi a je to vsechno tezsi ......jen se mi nelibil pristup, ktery buffy ma a rozhodl jsem se ji trochu kontroverzne nakopnout .... bohuzel me prijde, ze kazdej tu ma svou pravdu (buffy x lidi z fora) ....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Změna k lepšímu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: