Změna k lepšímu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Změna k lepšímu?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Změna k lepšímu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
badevil

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Havlicek je sympatak ale obycejnej vyzivar jakych sou mraky...ma to moc pekne udelany nicmene ty jidelnicky a tabulky. dobre zabaleny obycejny produkt.

Divej co ty vsecko resis, jen duvody proc to nejde a proc to nepujde
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:

A jsme opět u toho.. to je přece nemožné aby měla svaly a tuk dolů nešel.. to určitě:)
Hele.. to je jak u blbečků na dvorečku. Byl jsi tam semnou? Dělal si mi bodystat před a 3 měsíce po?
Jsou fakt úžasné ty vaše soudy...

Fitka jsou plná tlustých lidí se svaly. Sice ne brutálně vypasených že by se mohli stěží hýbat, ale jsou to lidé kteří si myslí že musí žrát aby to rostlo. Připadně že k tomu tuky patří.
Co se Grimleyho týče, pokud přijdeš do nějaké komunity, musíš očekávat že má určitý jazyk a zvyky. Grimleyho výrazy nějak nevybočují (i když by ten výraz použít nemusel). Mohou tě urazit, ale měla bys to akceptovat jako zvyky jiné společnosti.
V Hard core fitness jsem viděl trenéra co cvičil s hodně tlustou ženskou, viděl jsem tam trenéra který cvičil se slepou. Nicméně silně pochybuji, že budeš mít trenéra který tě bude k tréninku motivovat v tvém osobním životě. To co ti kluci píší je pravda. Motivace musí vycházet od tebe či od tvých přátel. Ne od trenéra. To by bylo naivní očekávat. Možná by pro motivaci nebylo špatné sehnat podobně postiženou kamarádku. Cvičení s přítelkyní/přítelem je mnohem zábavnější a je menší šance vynechání pohybu či úplného ukončení snahy.
Podle mých zkušeností trenéři nedělají problémy s jakkoliv postiženými lidmi. Ale ti lidé musí v rámci možností spolupracovat a poslouchat. Jinak to nebaví ani trenéra, ani cvičence. Nevidí pokrok. Můžeš se tu zeptat na trenéry (normálně, ne rýmovaně). Určitě nějaké doporučení dostaneš. Každopádně platí, že pokud chceš zhubnout, musíš změnit životní styl. Bez toho to jde těžko
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dismembered napsal:
A proč si Havlíčka neposlechla? Ten člověk moc dobře ví co dělá a je v tom vážně dobrej.

Jak neposlechla?.. Já se do dneška stravuju podle jeho plánu.. a cvičím dvakrát týdně hodinu na elipticalu jako mi napsal.. Nejsem si vědoma, že bych psala, že ho neposlouchám..
badevil

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A vysledky mas jaky BUFFY??? Kolik vlastne meris a vazis? Procento tuku?
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
A vysledky mas jaky BUFFY??? Kolik vlastne meris a vazis? Procento tuku?

První měsíc jsem nabírala, a během třech měsíců poctivého cvičení a jídla od něj jsem zhubla 5 kilo.. Pak jsem pokračovala dál a zhubla dalších pět. Pak se váha už nehla a Ted jde akorát nahoru..

185cm/150kg v roce 2012 podíl tuku 70,7 kg a ATH 74,3, bazální metabolismus byl 1590 kcal a celkem 2232kcal
Humanic145

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:
Dismembered napsal:
A proč si Havlíčka neposlechla? Ten člověk moc dobře ví co dělá a je v tom vážně dobrej.

Jak neposlechla?.. Já se do dneška stravuju podle jeho plánu.. a cvičím dvakrát týdně hodinu na elipticalu jako mi napsal.. Nejsem si vědoma, že bych psala, že ho neposlouchám..

Jaký rady od nás chceš, když se tu pořád oháníš tím,že to vlastně děláš správně? Co ta čokoláda? Tu tam pan Havlíček napsal taky do plánu? Asi ne,ale ty ses ji podle všeho nevzdala,chápu-li to dobře a asi to nebude jediná neřest. Začni prostě pravidelně jíst a hýbat se a věř mi, že je tu spousta lidí,kteří by ti dokázali pomoct, ale ne v případě, že si zachováš takový přístup.
Dismembered

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:
Dismembered napsal:

Tak pak už musí být problém jedině v tom, že ten jídelníček potřebuje adekvátní úpravu podle toho, co se na tobě změnilo. Pokud nabíráš svaly, zrychluje se ti metabolismus a jídlo se musí úměrně tomu upravit. Kdy jsi u něj byla? Není třeba čas na další konzultaci? Pokud se i přes jeho rady nezměnilo nic (ani zpočátku), pak je něco špatně.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžeš sem napsat všechny neřesti, který si dopřáváš? A upřímně +kolikrát a jaké porce.
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Humanic145 napsal:
BuffyyCZ napsal:
Dismembered napsal:

Jaký rady od nás chceš, když se tu pořád oháníš tím,že to vlastně děláš správně? Co ta čokoláda? Tu tam pan Havlíček napsal taky do plánu? Asi ne,ale ty ses ji podle všeho nevzdala,chápu-li to dobře a asi to nebude jediná neřest. Začni prostě pravidelně jíst a hýbat se a věř mi, že je tu spousta lidí,kteří by ti dokázali pomoct, ale ne v případě, že si zachováš takový přístup.

Jednou za týden bylo dovoleno udělat si radost tím co má člověk rád;) Je fakt zbytečné se zaměřovat na kousek čokolády :)
badevil

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nereste cokoladu, ona ma podobne ucinky jako sex pro ty obezni zeny...to jim nemuzete vzit :)

Jak rikam ja a vsichni ostatni, tady jsi pro radu uplne mimo a popravde je jen malo treneru kteri s tebou budou chtit pracovat (uprimne s tebou delat, ne jen ze si je zaplatis na par treninku).
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dismembered napsal:
BuffyyCZ napsal:
Dismembered napsal:

Tak pak už musí být problém jedině v tom, že ten jídelníček potřebuje adekvátní úpravu podle toho, co se na tobě změnilo. Pokud nabíráš svaly, zrychluje se ti metabolismus a jídlo se musí úměrně tomu upravit. Kdy jsi u něj byla? Není třeba čas na další konzultaci? Pokud se i přes jeho rady nezměnilo nic (ani zpočátku), pak je něco špatně.

Nebyla jsem u něj rok a taky k němu už nepůjdu ;) mé nadšení z něj rozhodně není takové jako Vaše... proto hledám někoho kdo se mi bude věnovat i po téhle stránce. tak snad trenéři i poradci bazální metabolismus měří a dělají i bodystaty ne?..
Gohan

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Buffy ty se šíleně pleteš. Si myslíš, že lidi tady vypadají tak jak vypadají zadarmo? Leda prd. Hodně lidi tady dokonce prošlo i tvou fází a o to víc je jim k smíchu někdo tak naivní jako ty. Hrnec výmluv proč to nejde a jak to nejde.

Tvůj originální příspěvek na mě působil stejně jako ny Grimleyho. Arogantně.

Buďto do toho půjdeš naplno, nebo se na to vybodni.

Jo a jestli si myslíš že tě nějaká hodina 2x týdně na elipticalu spasí.. tak to asi ne
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Nereste cokoladu, ona ma podobne ucinky jako sex pro ty obezni zeny...to jim nemuzete vzit :)

Jak rikam ja a vsichni ostatni, tady jsi pro radu uplne mimo a popravde je jen malo treneru kteri s tebou budou chtit pracovat (uprimne s tebou delat, ne jen ze si je zaplatis na par treninku).

v pohodě, nečekám, že mě tady někdo spasí.. Třeba se ale najde někdo, kdo mě pochopí, oč mi jde..
badevil

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:
badevil napsal:

v pohodě, nečekám, že mě tady někdo spasí.. Třeba se ale najde někdo, kdo mě pochopí, oč mi jde..

Vzdyt to ani ty sama nevis o co ti jde...
Gohan

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro pochopení běž na nějaké forum pro baculky, tam budou chápat. Tady, kde jsou lidi zvyklí se na to dívat trochu jinak pochopení nejspíš nenajdeš.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Změna k lepšímu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: