Změna k lepšímu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Změna k lepšímu?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Změna k lepšímu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Buffy ty se šíleně pleteš. Si myslíš, že lidi tady vypadají tak jak vypadají zadarmo? Leda prd. Hodně lidi tady dokonce prošlo i tvou fází a o to víc je jim k smíchu někdo tak naivní jako ty. Hrnec výmluv proč to nejde a jak to nejde.

Tvůj originální příspěvek na mě působil stejně jako ny Grimleyho. Arogantně.

Buďto do toho půjdeš naplno, nebo se na to vybodni.

Jo a jestli si myslíš že tě nějaká hodina 2x týdně na elipticalu spasí.. tak to asi ne

No nemyslím si, že Ti lidé vypadají takhle zadarmo. Nevím z čeho usuzuješ. Ale nejsem tu proto, abych tady vyvracela Vaše doměnky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Pro pochopení běž na nějaké forum pro baculky, tam budou chápat. Tady, kde jsou lidi zvyklí se na to dívat trochu jinak pochopení nejspíš nenajdeš.

Já nepotřebuju pochopení od člověka, že cítí s mou hmotou a bude mě snad litovat a chápat, protože byl taky takový, nebo je.. Já chtěla pochopení ze strany cvičení. Že rozhodně neudělám 100 kliků při první hodině.. o toto pochopení šlo.
Humanic145

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil Humanic145 dne čt červen 13, 2013 10:17 pm, celkově upraveno 1 krát
badevil

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je prdel

takze jidelnicek od havlicka, doma eliptical, doktory obejity....mozna jen konecne zacit nemyslis?
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
BuffyyCZ napsal:
badevil napsal:
Nereste cokoladu, ona ma podobne ucinky jako sex pro ty obezni zeny...to jim nemuzete vzit :)

Jak rikam ja a vsichni ostatni, tady jsi pro radu uplne mimo a popravde je jen malo treneru kteri s tebou budou chtit pracovat (uprimne s tebou delat, ne jen ze si je zaplatis na par treninku).

v pohodě, nečekám, že mě tady někdo spasí.. Třeba se ale najde někdo, kdo mě pochopí, oč mi jde..

Vzdyt to ani ty sama nevis o co ti jde...

Jde mi o to zredukovat hmotnost.. Nemyslim si totiž, že bych jedla až tak špatně..
Chci dát tomu člověku mé měsíční směny a ráda bych cvičební plán v celém týdnu s ohledem na ty dané směny..
Chci cvičební plán tak abych se cítila ještě lépe.. chci mu dát jídelníček od Havlíčka at mi poradí co změnit.. chci změřit bodystat a chci být jednou za tři měsíce přeměřována jestli se v tom těle vůbec něco děje. Chci ukázat jak cvičit správně.. při čem spálím nejvíce tuků. zda-li mám cvičit nalačno atd.. je toho hodně..
Gohan

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:
Gohan napsal:
Pro pochopení běž na nějaké forum pro baculky, tam budou chápat. Tady, kde jsou lidi zvyklí se na to dívat trochu jinak pochopení nejspíš nenajdeš.

Já nepotřebuju pochopení od člověka, že cítí s mou hmotou a bude mě snad litovat a chápat, protože byl taky takový, nebo je.. Já chtěla pochopení ze strany cvičení. Že rozhodně neudělám 100 kliků při první hodině.. o toto pochopení šlo.

Ja ani nevim kde ti tohle kdo vyvrací, takže bych navrhl, aby jsi budto dodala dukazy ze tady lidi netahas za fusekli a myslis to vazne, nebo sla nekam jinam. protoze toto forum o trolly nema nouzi v posledni dobe.
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
BuffyyCZ napsal:
Gohan napsal:

Ja ani nevim kde ti tohle kdo vyvrací, takže bych navrhl, aby jsi budto dodala dukazy ze tady lidi netahas za fusekli a myslis to vazne, nebo sla nekam jinam. protoze toto forum o trolly nema nouzi v posledni dobe.

promin, nechápu co myslíš tím trolem.. přišla jsem sem prostě čistě sama za sebe. Pokud vás to pohoršuje, můžem si psát vzkazy :) Ale já tady nebudu rozesílat fotky jen abych Vás přesvědčovala.. Kdo chce pomoc, tak prostě pomůže.. nebude kecat milion důvodů proč to nepůjde.. Až mi někdo ukáže jak na to, tak jsem psala že do toho jdu..
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
to je prdel

takze jidelnicek od havlicka, doma eliptical, doktory obejity....mozna jen konecne zacit nemyslis?

No tak asi je něco špatně když se nedaří ne?.. A jak mám asi vědět co?:)) Jsi vtipnej..
Gohan

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:
Gohan napsal:
BuffyyCZ napsal:
Gohan napsal:

promin, nechápu co myslíš tím trolem.. přišla jsem sem prostě čistě sama za sebe. Pokud vás to pohoršuje, můžem si psát vzkazy :) Ale já tady nebudu rozesílat fotky jen abych Vás přesvědčovala.. Kdo chce pomoc, tak prostě pomůže.. nebude kecat milion důvodů proč to nepůjde.. Až mi někdo ukáže jak na to, tak jsem psala že do toho jdu..

Podle toho co píšeš tak ti už asi milion lidi ukazalo jak na to. Problem je v tobe.

A fotky nemusis, vsak jsi psala ze jsi byla merena na bodystatu ne? Tak sem hod skeny a bude to.
Michal Orel

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No po přečtení topicu....podívej....já sice ještě necvičím,ale nemám k tomu daleko.
Všemu času.
Je mi 31 let.Kouřím od 16 let.
Teda kouřil jsem ...30-40 denně...teď můžou cigarety vykouřit maximálně mě!
Je tomu 14 dnů..vše jen a jen kvůli cvičení.Do dnešního dne jsem si ani nepotáhl.
Nedokážeš si představit,co jsem si prožíval.Od závratí,přes bolesti hlavy,plic,nemluvě o tom jak se mi o cigaretách zdálo (a zdá).
A to je to o čem tady všichni píšou.Nemluvit a jednat...prostě musíš chtít...jde to.
Dneska stojím před zrcadlem,dívám se jak kynu ( 2kila nahoře) a plácám se po rameni
Jakmile bude finanční situace lepší a bude nejen na pořádný jídelníček,jdu do toho
Protože CHCI a CHCI a CHCI a CHCI.......
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michal Orel napsal:
No po přečtení topicu....podívej....já sice ještě necvičím,ale nemám k tomu daleko.
Všemu času.
Je mi 31 let.Kouřím od 16 let.
Teda kouřil jsem ...30-40 denně...teď můžou cigarety vykouřit maximálně mě!
Je tomu 14 dnů..vše jen a jen kvůli cvičení.Do dnešního dne jsem si ani nepotáhl.
Nedokážeš si představit,co jsem si prožíval.Od závratí,přes bolesti hlavy,plic,nemluvě o tom jak se mi o cigaretách zdálo (a zdá).
A to je to o čem tady všichni píšou.Nemluvit a jednat...prostě musíš chtít...jde to.
Dneska stojím před zrcadlem,dívám se jak kynu ( 2kila nahoře) a plácám se po rameni
Jakmile bude finanční situace lepší a bude nejen na pořádný jídelníček,jdu do toho
Protože CHCI a CHCI a CHCI a CHCI.......

Promin, ale penize jsous nad stejna vymluva jako ze to nejde.. alespon dle reakci na me..
badevil

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BuffyyCZ napsal:
badevil napsal:
BuffyyCZ napsal:
badevil napsal:
Nereste cokoladu, ona ma podobne ucinky jako sex pro ty obezni zeny...to jim nemuzete vzit :)

Jak rikam ja a vsichni ostatni, tady jsi pro radu uplne mimo a popravde je jen malo treneru kteri s tebou budou chtit pracovat (uprimne s tebou delat, ne jen ze si je zaplatis na par treninku).

v pohodě, nečekám, že mě tady někdo spasí.. Třeba se ale najde někdo, kdo mě pochopí, oč mi jde..

Jde mi o to zredukovat hmotnost.. Nemyslim si totiž, že bych jedla až tak špatně..
Chci dát tomu člověku mé měsíční směny a ráda bych cvičební plán v celém týdnu s ohledem na ty dané směny..
Chci cvičební plán tak abych se cítila ještě lépe.. chci mu dát jídelníček od Havlíčka at mi poradí co změnit.. chci změřit bodystat a chci být jednou za tři měsíce přeměřována jestli se v tom těle vůbec něco děje. Chci ukázat jak cvičit správně.. při čem spálím nejvíce tuků. zda-li mám cvičit nalačno atd.. je toho hodně..

Jinymi slovy hledas nejaky tajemstvi proc ti to zatim nejde zadny neni

jidelnicek mas od odbornika, chce to ho jen dodrzovat naprosto presne! pohyb v tvym pripade bohuzel rozmanity nebude, takze chuze, eliptical, mozna schody plus tech 100 kliku denne jak zminovalas a parkour.. Pozdeji crossfit.
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Badevil uz predtim nakousl jednu podstatnu vec, s tim jak jsi zmenila jidelnicek a zacala s pohybem se ti zacala menit i skladba tela a hlavne metabolismus, z tvyho popisu to vypada, ze jsi na tyhle zmeny nereagovala a zustala u stale stejneho jidelnicku a pohybu, jaky ti byl predepsan na zacatku. Tyhle veci jsou ale promenne vic nez si myslis a v tom bude asi problem, proc stale stejny jidelnicek nemuze fungovat.
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
BuffyyCZ napsal:
Gohan napsal:
BuffyyCZ napsal:
Gohan napsal:

Podle toho co píšeš tak ti už asi milion lidi ukazalo jak na to. Problem je v tobe.

A fotky nemusis, vsak jsi psala ze jsi byla merena na bodystatu ne? Tak sem hod skeny a bude to.

BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
BuffyyCZ napsal:
badevil napsal:
BuffyyCZ napsal:
badevil napsal:

Jinymi slovy hledas nejaky tajemstvi proc ti to zatim nejde zadny neni

jidelnicek mas od odbornika, chce to ho jen dodrzovat naprosto presne! pohyb v tvym pripade bohuzel rozmanity nebude, takze chuze, eliptical, mozna schody plus tech 100 kliku denne jak zminovalas a parkour.. Pozdeji crossfit.

to víš že jo...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Změna k lepšímu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: