|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:38 pm Předmět: |
|
|
23 let? To snad nemyslis vazne. Podle me nam tu vsem mazes med kolem huby. Sorry
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BuffyyCZ
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | 23 let? To snad nemyslis vazne. Podle me nam tu vsem mazes med kolem huby. Sorry |
nechápu? Řikala jsem, že je to rok staré.. Bylo to měřeno v září před narozkama, to mi bylo 23.. Letos mi bude v září 25
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:44 pm Předmět: |
|
|
Myslím si, že Michal Orel přesně vystihl co trápí tebe a že prostě musíš jednat. Kdyby každej trenér vymyslel program pro každýho, kdo se ho zeptá jak na to, a vymyslel mu to podle jeho představ, a fungovalo to, tak je každej šťastnej, jenže to nejde. Každý tělo je něčím jedinečný a nenajdeš člověka se stejným metabolismem. Musíš mít nějaký základy co jsou to bílkoviny, sacharidy, tuky, kolik toho příjmat, z čeho stavět a pak si to udělat podle sebe.
Prostě mít chvilku čas a přečíst si o tom pár článku
http://www.freimen.cz/clanky/vyziva/pohadka-o-vyzive---cast-1_.html
http://www.freimen.cz/clanky/vyziva/pohadka-o-vyzive---cast-2_.html
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:44 pm Předmět: |
|
|
ty vole takovej krasnej jidelnicek mas... Havlicek pokud tim ti to napise na par mesicu dopredu takze to bude fungovat dlouho, navic pri takove hmotnosti bude stezejni pridavat pohyb zaroven s tim jak ti poroste kondice a zaroven podporovat kondici aby dal rostla.
Mimochodem ve 25 letech....co kluci? co diskoteky, zabava? obleceni? je to tvuj zivot, tvoje telo, tvoje minulost a taky jen a jen tva budoucnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
BuffyyCZ
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:46 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | ty vole takovej krasnej jidelnicek mas... Havlicek pokud tim ti to napise na par mesicu dopredu takze to bude fungovat dlouho, navic pri takove hmotnosti bude stezejni pridavat pohyb zaroven s tim jak ti poroste kondice a zaroven podporovat kondici aby dal rostla.
Mimochodem ve 25 letech....co kluci? co diskoteky, zabava? obleceni? je to tvuj zivot, tvoje telo, tvoje minulost a taky jen a jen tva budoucnost. |
Asi nečteš co píšu.. však já to mám.. je to sice rok staré, ale pořád podle toho jedu
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:48 pm Předmět: |
|
|
| BuffyyCZ napsal: | | badevil napsal: | ty vole takovej krasnej jidelnicek mas... Havlicek pokud tim ti to napise na par mesicu dopredu takze to bude fungovat dlouho, navic pri takove hmotnosti bude stezejni pridavat pohyb zaroven s tim jak ti poroste kondice a zaroven podporovat kondici aby dal rostla.
Mimochodem ve 25 letech....co kluci? co diskoteky, zabava? obleceni? je to tvuj zivot, tvoje telo, tvoje minulost a taky jen a jen tva budoucnost. |
Asi nečteš co píšu.. však já to mám.. je to sice rok staré, ale pořád podle toho jedu |
Rok stare, porad podle toho jedu a porad hovno sice se nehybu a sezeru x veci mimo jidelnicek, ale nevim kde ta zahada muze byt..
|
|
| nahoru |
|
 |
BuffyyCZ
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:49 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | ty vole takovej krasnej jidelnicek mas... Havlicek pokud tim ti to napise na par mesicu dopredu takze to bude fungovat dlouho, navic pri takove hmotnosti bude stezejni pridavat pohyb zaroven s tim jak ti poroste kondice a zaroven podporovat kondici aby dal rostla.
Jinak život je fajn.. chlapa mám doma, takže ostatní mě nezajímaj.. Na diskotéky chodím s holkama když se sejdeme.. Oblečení? Shání se někdy obtížně stejně jako velké boty pro sportovce ;) ale zas taová trága to teda není jako si asi představuješ..
|
|
| nahoru |
|
 |
BuffyyCZ
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:54 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | BuffyyCZ napsal: | | badevil napsal: | ty vole takovej krasnej jidelnicek mas... Havlicek pokud tim ti to napise na par mesicu dopredu takze to bude fungovat dlouho, navic pri takove hmotnosti bude stezejni pridavat pohyb zaroven s tim jak ti poroste kondice a zaroven podporovat kondici aby dal rostla.
Asi nečteš co píšu.. však já to mám.. je to sice rok staré, ale pořád podle toho jedu |
Rok stare, porad podle toho jedu a porad hovno sice se nehybu a sezeru x veci mimo jidelnicek, ale nevim kde ta zahada muze byt.. |
Hele.. jedu podle toho.. někdy vynechám některé jídlo, protože na něj v práci není čas.. Pokud zhřeším, tak je to vyjmečně a jedná se bud o čokoládu, nebo řízek... Hřeším jeden den v týdnu, kdy si ale dám třeba oblíbené jídlo např.řízek..ovšem to je dle jeho plánu dovolené..
Hele... si fakt moc milej jak do se snažíš do mě šít.. ale nejsem gramofonová deska abych Ti tu psala furts tejné věci dokola..
Už místo těch řečí okolo sis měl říct o mé služby, nadhodit ceník na cvičební plán a bylo by vymalováno.. Ale na to na mě působíš asi jen jako kecálek..
Tak jako najde se někdo kdo mi sestaví v kolik ráno vstát, čím začít..jak se rozhýbat..kolikrát co opakovat.. atd.. jako nemám čas a asi ani chuť dokola vysvětlovat to, co tady píšu pořád dokola a jen tomu prostě nevěříte
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
A cvičit za tebe by taky mohl..to by byla paráda co. Sama jsi řekla že nemáš motivaci a že si vyhovuješ, tak jaké sraní, vybodni se na to a máš klid.
|
|
| nahoru |
|
 |
BuffyyCZ
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
Pořád dokola jenom ty samé řeči..
Přitom kolik z Vás fakt maká s lidma a dělá jim treninkové plány na míru? Je fakt naivní myslet si, že každý bude cvičit každý den, když přijde servaný z práce.. To si nemyslel ani Havlíček a to je sportovec.. bylo pro něj daleko podstatnější abych správně jedla a pokud přijdu utahaná z práce tak necvičila..
Tak už se konečně vymáčkněte a neplkejte tady furt jenom o tom že nechci..
|
|
| nahoru |
|
 |
BuffyyCZ
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:03 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | A cvičit za tebe by taky mohl..to by byla paráda co. Sama jsi řekla že nemáš motivaci a že si vyhovuješ, tak jaké sraní, vybodni se na to a máš klid. |
No hele, nehodlám být ve stresu jenom proto, že nemám vel.38.. Co potom dělají Ti lidé co se narodí s velkým nosem? Nebo s odstátýma ušima?.. Nebo lidi z chudých rodin co na plastiku nemaj?.. Taky se musej nějak přijmout aby si nehodili mašli.. a pak.. já nejsem pesimista, jinak bych se na to všechno vykašlala.. Pořád věřím, že to půjde.. A motivací je pro mě hlavně ta redukce.. nebudu tady psát že chci nosit menší trička, nebo jít do krámu a odejít vždycky s pěkným hadříkem.. tak to je snad úplně jasný. .. ale to by věděl každej, kdo zná nějakýho obézního člověka. Vzhledem k jeho postavě se dá vydedukovat spoustu věcí proč..
Jednoduše se chci cítit líp.. Ale nepodělám se z Vašich řečí jasné? A nebudu se tu neustále obhajovat.. jasně, stručně jsem napsala.. Pokud máte jen laické rady typu musíš chtít, děkuju.... já vím že chci hlavně chci také normálně fungovat a né umřít na přetížené srdce jako fotbalista jenom pro to, že mám nálepku obézní, nebo prasnice...
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
BuffyyCZ
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:04 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | A cvičit za tebe by taky mohl..to by byla paráda co. Sama jsi řekla že nemáš motivaci a že si vyhovuješ, tak jaké sraní, vybodni se na to a máš klid. |
A nevyvolávej zbytečné rýpání... Taky nepátrám proč tak honíš svaly a před kým se naparuješ..
|
|
| nahoru |
|
 |
BuffyyCZ
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:05 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | ja se fakt furt opakuju, to mas pravdu. Ja velkou cast tvyho problemu chapu a rozumim tomu. Stejne tak ty pochop to, ze se ptas na nepodstatny malickosti v cele siri tvyho megaproblemu jmenem morbidni obezita.. |
strašně vtipné:))) ty jsi taky tak morbidní..
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:07 pm Předmět: |
|
|
Tak chceš nebo nechceš? Nejdřív píšeš že nemáš motivaci a ted píšeš že ji máš.
Podle mě akorát meleš na hubě, mažeš nám tu med kolem huby, na jídelníček od havlíčka z vysoka sereš, nějaké dodržování skončí jakmile máš na něco chut a eliptical používáš jako věšak a sbírač prachu, protože s tím co ty nám tady tvrdíš není možné aby si člověk jako ty udržel 150 kg.
Sorry, ale nemyslím si že najdeš někoho, kdo ti bude dělat šaška jak se ti zamane.
Ke shození ze 150kg nepotřebuješ ani havlíčka ani trenera, to ze nejsi schopna udelat ten prvni krok ani s jidelnickem a doktorama a podobnyma vecma jasne ukazuje kde je problem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|