|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BuffyyCZ
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Tak chceš nebo nechceš? Nejdřív píšeš že nemáš motivaci a ted píšeš že ji máš.
Podle mě akorát meleš na hubě, mažeš nám tu med kolem huby, na jídelníček od havlíčka z vysoka sereš, nějaké dodržování skončí jakmile máš na něco chut a eliptical používáš jako věšak a sbírač prachu, protože s tím co ty nám tady tvrdíš není možné aby si člověk jako ty udržel 150 kg. |
rozhodně...
Jako že chci zhubnout je asi snad jasný ne? To je podle Vás tak velká motivace? Co by jako asi tak chtel obezni clovek od trenera nebo vyzivoveho poradce? Jahody? :D Me fakt picne..
Jako promin, ale je v tý hlavě to co tam má být, nebo tam je jeden velkej sval...
Když si myslíš, že mažu med kolem pusy proč sem tedy píšeš? Proč se vůbec zaobýráš něčím, čemu prostě nechceš a nevěříš? Ztráta času nemyslíš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:17 pm Předmět: |
|
|
Celé jsem si to přečetl a...
Buffy, veškerá tvoje aktivita je 2x týdně eliptical? To je dobré tak pro seniora se zdravotním omezením, aby se udržel v kondici, ale očekávat, že se tím zbavíš velké nadváhy je opravdu hodně naivní. Ty hledáš nějaké tajemství, které ovšem neexistuje. Může být nějaký problém v hormonech, nebo v celkovém metabolismu, ale ten hlavní problém je ten, že chceš velký výsledek a investuješ neadekvátně malé, spíše minimální množství energie. A tahle rovnice nikdy fungovat nebude, ani když ti jídelníček sestaví v NASA a trénovat tě bude nejlepší trenér na světě. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
BuffyyCZ
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:20 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Celé jsem si to přečetl a...
Buffy, veškerá tvoje aktivita je 2x týdně eliptical? To je dobré tak pro seniora se zdravotním omezením, aby se udržel v kondici, ale očekávat, že se tím zbavíš velké nadváhy je opravdu hodně naivní. Ty hledáš nějaké tajemství, které ovšem neexistuje. Může být nějaký problém v hormonech, nebo v celkovém metabolismu, ale ten hlavní problém je ten, že chceš velký výsledek a investuješ neadekvátně malé, spíše minimální množství energie. A tahle rovnice nikdy fungovat nebude, ani když ti jídelníček sestaví v NASA a trénovat tě bude nejlepší trenér na světě. |
Takže nejlépe cvičit každý den a pak padnout na hubu:) Ani ty štíhlý holky v práci necvičej každý den a jsou jak lunt... Trošku nepoměr hm..
Já s jistotou vím, že každý den to nedám. Abych přišla večer po 12tce domů a skotačila tady, to prostě vím, že fyzicky nedám.. Ale jinak v každý jiný den ano.
Tak tedy. Mám vstát, na lačno skočit na eliptical, být tam hodinu, ujet 15 kiláků a pak si zaposilovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:27 pm Předmět: |
|
|
| BuffyyCZ napsal: |
Takže nejlépe cvičit každý den a pak padnout na hubu:) Ani ty štíhlý holky v práci necvičej každý den a jsou jak lunt... Trošku nepoměr hm..
|
Přemožitelko upírů .-):
Několik lidí ti tu poradilo, co dělat a proč vypadáš tak, jak vypadáš.
Ty oponuješ a vymlouváš se.
Nesrovnávej se se štíhlýma holkama z práce, je to zbytečný, ty jsi jiná a pokud se nezměníš, nikdy nebudeš vypadat jako ony. Ony ten problém nemají, ty ano a ty ho musíš začít řešit.
PS: Jak se cítíš po hodině na elipticalu? Kolik toho denně nachodíš? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt červen 13, 2013 11:28 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BuffyyCZ
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:28 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | BuffyyCZ napsal: |
|
Přemožitelko upírů .-):
Několik lidí ti tu poradilo, co dělat a proč vypadáš tak, jak vypadáš.
Ty oponuješ a vymlouváš se.
Nesrovnávej se se štíhlýma holkama z práce, je to zbytečný, ty jsi jiná a pokud se nezměníš, nikdy nebudeš vypadat jako ony. Ony ten problém nemají, ty ano a ty ho musíš začít řešit. |
;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:31 pm Předmět: |
|
|
Při 12tkách v práci, po kterých padáš na hubu jak říkáš a jídelníčku od havlíčka není možné udržovat si 150 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:32 pm Předmět: |
|
|
Buffy, podívej, existují lidé, co mají dvě práce a do toho trénují a ne jen tak nějaké kondiční cvičeníčko (což se bude týkat tebe), ale třeba se intenzivně připravují na závody.
Nevkládej mi do úst něco co jsem neřekl (viz tvé ironické poznámky o tom, jestli máš na lačno uběhnout 15 kilometrů a pak si zaposilovat). Začni třeba tím, že si dáš každý den před snídaní těch 30 minut. No a jestli se chceš srovnávat s těma štíhlýma holkama, tak to jsi měla v době, kdy jsi jim ještě váhově neutekla o 100 kilo. Dobře víme, že taková věc se nestane přes noc, tak se nestarej o ostaní, po kterých ti nic není a zaměř se na sebe. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
BuffyyCZ
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:35 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Buffy, podívej, existují lidé, co mají dvě práce a do toho trénují a ne jen tak nějaké kondiční cvičeníčko (což se bude týkat tebe), ale třeba se intenzivně připravují na závody.
Nevkládej mi do úst něco co jsem neřekl (viz tvé ironické poznámky o tom, jestli máš na lačno uběhnout 15 kilometrů a pak si zaposilovat). Začni třeba tím, že si dáš každý den před snídaní těch 30 minut. No a jestli se chceš srovnávat s těma štíhlýma holkama, tak to jsi měla v době, kdy jsi jim ještě váhově neutekla o 100 kilo. Dobře víme, že taková věc se nestane přes noc, tak se nestarej o ostaní, po kterých ti nic není a zaměř se na sebe. |
Do úst jsem Ti nic nevložila, to si vyprošuji ;) Byla to pouze otázka...
OK...každé ráno 30min před snídaní na elipticalu..
|
|
| nahoru |
|
 |
BuffyyCZ
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:38 pm Předmět: |
|
|
PS: Jak se cítíš po hodině na elipticalu? Kolik toho denně nachodíš?[/quote]
Když slezu tak dost bolestivě-hlavně teda nohy.. rozchodím to a pak se cítím uvolněně.. Ale i tak pak druhý den cítím hlavně nohy, ruce i záda.. každopádně spocená jako prase..
Kolik nachodím? To opravdu nevím..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:41 pm Předmět: |
|
|
| BuffyyCZ napsal: |
Kolik nachodím? To opravdu nevím.. |
Spíš jsem mířil na to, že místo jěždění v autě by si třeba mohla více chodit, rychlochůzí a brát to jako lehké cvičení. To samé nepoužívat výtah, eskalátory apod. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 1:36 am Předmět: |
|
|
a čo takto na začiatok nejesť sachre po štvrtej - nikdy, jesť 5 krát denne jedlo bohaté na bielkoviny a nedávať si voľný cheat day najmenej mesiac + aerobka 6x do týždňa ráno pred prácou po zobudení a večer, neexistuje, že to z teba nebude padať _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 9:34 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | BuffyyCZ napsal: | každopádně spocená jako prase..
|
Tohle přece s ničím nesouvisí, i nadmíru trénovaní jedinci se potí jako prasata. Máme tu dokonce jednoho mimozemšťana, který při tréninku vymění tuším tři trička a pod rotoped si dává igelit nebo co, aby nepromáčel podlahu A to je jeho fyzička a kondice na úrovni, jaké tu dosáhne tak 1% lidí. Takže potu se určitě neboj ;). |
Ty woe...
Máte tu i jedince, který se nepotí. Nazývá se to kongenitální anhidrotická dysplasie. Je to těžkej poděl v životě, hlavně nyní v létě. Mám také tendence k obezitě a jediné co funguje je zatnout zuby, zvednout prdel a jít makat. Ať to bolí, ať to nejde, prostě makat. A ono to jde. Fakt žeru takový starosti ufňukanejch lidí. _________________ Show must go on.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
| Martin Pedain napsal: | | Lunreal napsal: | | BuffyyCZ napsal: | každopádně spocená jako prase..
|
Tohle přece s ničím nesouvisí, i nadmíru trénovaní jedinci se potí jako prasata. Máme tu dokonce jednoho mimozemšťana, který při tréninku vymění tuším tři trička a pod rotoped si dává igelit nebo co, aby nepromáčel podlahu A to je jeho fyzička a kondice na úrovni, jaké tu dosáhne tak 1% lidí. Takže potu se určitě neboj ;). |
Ty woe...
Máte tu i jedince, který se nepotí. Nazývá se to kongenitální anhidrotická dysplasie. Je to těžkej poděl v životě, hlavně nyní v létě. Mám také tendence k obezitě a jediné co funguje je zatnout zuby, zvednout prdel a jít makat. Ať to bolí, ať to nejde, prostě makat. A ono to jde. Fakt žeru takový starosti ufňukanejch lidí. |
tu dysplasii ma asi do urcite miry otec, po hodine squashe jsem splavenej a on na nema ani kapku potu na čele :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: |
tu dysplasii ma asi do urcite miry otec, po hodine squashe jsem splavenej a on na nema ani kapku potu na čele :) |
Jak se cítí?
Já musím tyhle věci řešit mokrým trikem a mokrýma kraťasama opkud je víc než 22°C (vypadá to bizarně, jen není jiná možnost). Když to přeženu, tak odchazí koncentrace, motorika. Začnu být podrážděný..prostě tělo je v šoku a snaží se zachránit. _________________ Show must go on.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|