|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YouKnowMe24
|
Zaslal: so červen 15, 2013 1:29 am Předmět: jidelnicek? |
|
|
cau, muj problem je, ze postavove sem dost stihlej ale mam trochu bricho (tuky), snazim se jist co nejvic, ale vse mi jde na bricho,potreboval bych mit širší pas, boky,hrudnik, a ne aby vzdy slo vse na bricho, postavove sem paratko, ale na brise tuk mam... muj jidelnicek vypada takto
14:00 rejze a maso (poradna porce)
17:00 chleba ze salamem
18:00 (cola nebo bramburky)
20:00 Rejza+maso zase velka porce
22:00 salam rohlik
23:00 michane vajicka (5vajec) + cacao + piskoty
takle z hruba vypada muj jidelnicek, vim ze to je nic moc... Poradte mi prosim co mam upravit, abych nevypadal furt jak paratko,a neslo mi vse na bricho (tuky), telo mam celkem zpevnene (uz dlouhou dobu delam kliky,sklapovacky, mozna tak 2 roky), chodim spat celkem dlouho, divam se jeste dicky na TV, takze chodim spat klidne okolo 4:00, samozrejme po 24:00 uz nejim,protoze nejak nemam chut,takze sem do 4 rana hladovej a pak jdu spat.
Hrudnik 85CM
Pas: 77CM
178cm 62kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: so červen 15, 2013 4:44 am Předmět: |
|
|
To má být vtip?
OK, tak zaprvé:
Pokud se nebudeš hebat nějak pořádně nebo cvičit, tak kam jinam si myslíš že to jídlo pujde...
Za druhé, ten jídelníček je doslova otřesný. Energeticky možná OK, ale v podstatě založený na všem co bych já zrovna do jídelníčku nedával - salám, kola, brambůrky..... a životospráva asi taky nic moc... začínat obědem atd...
Hlavní problém je ale samozřejmě v té aktivitě fyzické, pár kliků to nespraví
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so červen 15, 2013 7:04 am Předmět: |
|
|
To je zas nějakej Troll nebo co?
Cola, brambůrky, kakao a piškoty a k tomu už dva roky dělá kliky.
První (pokud tohle vážně není troll, což pochybuji) přečti si nějaké články o výživě a hlavně o základech cvičení, s tím začni , pak se dá až o něčem mluvit dále.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
|
| nahoru |
|
 |
Petra90

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so červen 15, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
| Petra90 napsal: | To bude asi chest day |
Monday is chest day :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petra90

|
Zaslal: so červen 15, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Petra90 napsal: | To bude asi chest day |
No to určitě cheat day asi viď? |
hehe, preskocil mi malicek na klavesnici
|
|
| nahoru |
|
 |
STAKOCMA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|