Bolest v předloktí

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest v předloktí  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Bolest v předloktí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slabynadsenec

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 6:49 pm    Předmět: Bolest v předloktí Odpovědět s citátem

Právě jsem narazil na bolest v předloktí při bicepsovém zdvihu, je to na levé ruce, když bych natáhl ruce před sebe dlaní vzhůru, tak ta vnější strana a je to bolest jen při tom zdvihu, není to že bych bláznil s vahou, běžně jsem se stejnou už cvičil a dobrý a teď najednou takové pálení podél kosti, položím činku a do 3 vteřin v podstatě žádnou bolest necítím, ale při horní poloze zdvihu to pálí docela dost

setkal se s tím někdo už? jak se tomu vyhnout? zkusil jsem ubrat 5 kg na závaží a pálí to stejně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mnemo

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem to podobně, bolela mě obě předloktí, když jsem zvedal Z osu, popř. rovnou osu. Pár týdnů jsem pak jel jen s jednoručkama a bolest odezněla, teď střídám jednoručky se Z osou ob trénink a problémy se vyrtatily . Zřejmě jsem nějakej sval v předloktí přemáhal až měl dost. Chyba začátečníka no... Zkus taky změnit cviky.
blazen

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud tě píchá na vnitřní straně předloktí, zkus kompenzačně cvičit klopení zápěstím nadhmatem (stačí klidně s 3kg činkou)... za pár tréninků by to mělo odeznít, pokud to byl tento nezávažný případ
JrElda

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 5:43 am    Předmět: Re: Bolest v předloktí Odpovědět s citátem

Slabynadsenec napsal:
Právě jsem narazil na bolest v předloktí při bicepsovém zdvihu, je to na levé ruce, když bych natáhl ruce před sebe dlaní vzhůru, tak ta vnější strana a je to bolest jen při tom zdvihu, není to že bych bláznil s vahou, běžně jsem se stejnou už cvičil a dobrý a teď najednou takové pálení podél kosti, položím činku a do 3 vteřin v podstatě žádnou bolest necítím, ale při horní poloze zdvihu to pálí docela dost

setkal se s tím někdo už? jak se tomu vyhnout? zkusil jsem ubrat 5 kg na závaží a pálí to stejně

To jsem mel i ja. zvedal jsem bicepsovy zdvih jednorucku 20kg a neskutecna bolest a paleni. Zjistil jsem ze je to tenisovy loket a ze pri urcitem uhlu,jak tahnu jednorucku tak nejaky slachovy upon tlaci na loketni kost a vznika bolest a vystrelovalo me to az do ramena. Tak jsem nosil loketni bandaze pri posilovani i mimo trenink. Bandaze a v nich je plech ,ktery tlaci ma ten loket coz pomaha nenamahat tu slachu o loket. navic ten plech v bandazi slouzi jako magnetoterapie. A uz jsem ok par let. Davaji to zadara ortopedove a nemusis hrat tenis,aby jsi mel tenisovy loket,tak pozor na to. nikomu tohle nepreju. Tak snad to mas jen namoženy ten sval. Zkus biceps netrenovat v jeden den kompletne ale rozlozit si to nadvakrat v tydnu at si odpocine, zregeneruji poskozene svalove vlakna popripade slachy odpocinou.

Rychle na stránku:

Přejdi na: