PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 442, 443, 444 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Insano41

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ani nevíš, jakou mi to udělalo radost ..
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zklamalo me opěvované wpc 80 od extrifitu (coko-kokos) mel sem par malych balicku a 2 jsem jeste daroval...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Davesix

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to nechápu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky ne...byl sem moc rozmlsaný z gaineru od aminostar kterej mi fakt jel
JrElda

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
zklamalo me opěvované wpc 80 od extrifitu (coko-kokos) mel sem par malych balicku a 2 jsem jeste daroval...

Já už dlouhou dobu užívám WPC80 od Extrifitu a jsem spokojen s borůvkou...jen mě odrazuje chuť čoko-kokos...tak jestli to nebude jen ta příchuť..ostatní příchutě se mi zdají v poho.
JrElda

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 6:27 pm    Předmět: Re: Essential Pure CFM 80 od Prom-In Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Dnes mi došly slíbené, nedávno zmiňované testovací dávky, v 5ti příchutích nového proteinu firmy Prom-In Essential Pure CFM 80 od Martina Jebase.
Během víkendu, až testnu všechny příchutě, tak dám recenzi,ale můžu napovědět, že po první dávce banánu jsem spokojen jak s použitím, tak chutností.

Tak teda vyzkoušeny všechny příchutě proteinu CFM80 od Prom-In.

Čokoláda super, banán a vanilka dobrá chuť ,ale už mě nebaví tyhle chutě, jsou to takové ty základní chutě všech proteinů, jsou pro mě moc obyčejné a radši využiju novodobých přichutí co se vynálezají. Jahoda superní a brusinka mě připadala taková uměla chuť..nepřirozená chuť brusinky. Všechny jsem mixoval s 200ml vody, protože mám rád sladčí šejky a musím říct že jsou vcelku dosti dobré..kdo nemá rád, ať si dá tak 300-350ml vody. Stravitelnost pro mě v pohodě, ikdyž nemám problém se žádým proteinem, takže nemůžu 100% říct. A někdo tady psal ,že pěnivost je otřesná....můžu osobně říct, že pěnivost je minimální, už jen když je to instantní..protřepal jsem to pořádně a pěna hned spadla a to jí tam bylo minimum..prášek je jemný...nepráší se..je jak mouka. Do diety se hodí dle hodnot 5,8g sacharidů na 100g.

Mě osobně protein chutnal, ale zůstávám stejně u Extrifit WPC80,60,Long, protože Prom-In nenasadil laťku, je to takový zlatý střed, jako x dalších proteinů.

[/img]
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
micus6 napsal:

Já už dlouhou dobu užívám WPC80 od Extrifitu a jsem spokojen s borůvkou...jen mě odrazuje chuť čoko-kokos...tak jestli to nebude jen ta příchuť..ostatní příchutě se mi zdají v poho.

zkusim sehnat par balicku ruznych chuti a uvidim :-)
JrElda

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
JrElda napsal:
micus6 napsal:

zkusim sehnat par balicku ruznych chuti a uvidim :-)

Pak dej vědět :-)
Insano41

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takže, abych se vyjádřil k Essential CFM 80.
nakonec byl můj balíček celý víkend na poště, na kterou sem se vydal takticky už v 8 ráno s myšlenkou, že budu první a všechno půjde jak po másle.
ALE!! Když jsem tam došel, tak stejnou myšlenku mělo asi 300 cikánů, čekajících na podporu, takže se to trošku protáhlo.
Zatím jsem otestoval příchuť vanilka a banán. Na oboje jsem dal 300ml vody a 4 kostky ledu. Zřejmě kvůli ledu protein v šejkru neskutečně napěnil, ale pěna rychle klesla. Takže pohodys.
Vanilková příchuť byla fajn, slaďučká, lehučká. Ale nějak extra mě neoslovila. Zato ten banán je vážně fantastický, opravdu chutná parádně i s vodou. Navíc nádherně voní.
Ještě mě tu čekají tři příchutě, ale myslím, že ten banán nebude mít konkurenci, ikdyž, kdo ví. Brusinka taky vypadá slibně. Každopádně Prom-in docela příjemně překvapil. Pokračování zítra.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem si byl také na poště pro ty vzorky a dám vědět, až je všechny ozkouším.
smik

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zatím z vašich reakcí jsem natěšenej.
Vzorky budou až zítra, zatím musí stačit Combat. Jsem zvědavej jak si to bude stát v porovnání s ním. Ještě mám Extrifit vanilku tak porovnám všechny tři.
vejdy

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A já otevřel 100 % Whey Protein od Scitecu příchuť čokoláda a dle mého názoru je toto chuťově ta nej čokoláda!
JrElda

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 5:50 pm    Předmět: Long80 Odpovědět s citátem

Extrifit má akci Long80 za 1048kč, takže konec mixování WPC80 z tvarohem před spaním
DevillHP

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska ráno jsem si vyzvedl vzorky Essential CFM 80 a zatím mam dvě příchutě vyzkoušené.
Brusinka, jahoda: téměř identické chutě, i při 350ml byly na mně dost sladké. Abych vyzkoušel jak jsou instantní, tak jsem je nasypal do shakeru, zalil vodou a zamíchal, na vrchu se utvořila takové pěnka s hrudkami, které se ani po půl hodině nerozpustili a po opětovném zamíchání jsem se všech také nezbavil.
Chuťově mě nepřijdou nic moc, asi proto nemám rád ovocné proteiny, ale přišlo mi to hrozně umělé, jako žvýkačky HubaBuba (nebo jak se jmenují).
Zítra dám do vloček čokoládu a uvidím no, snad to bude lepší než doposud.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen v reakci na příspěvek výše - správnější postup je do šejkru voda a potom protein, nikoli prvně protein a potom voda. Výsledek bude lepší:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 442, 443, 444 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: