|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
duke.dukem
|
Zaslal: po červen 17, 2013 3:06 pm Předmět: |
|
|
Ja kupuji nixe kousky ve vl. stave, ale mam pocit, ze od te doby co zmizel z pultu ten drceny, tak ty kousky stale vice pripominaji drt nez kousky (resp. par vetsich kousku doplnene drti)... ale treba je to jen muj osobni dojem...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
007.tom
|
Zaslal: po červen 17, 2013 3:09 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | Ja kupuji nixe kousky ve vl. stave, ale mam pocit, ze od te doby co zmizel z pultu ten drceny, tak ty kousky stale vice pripominaji drt nez kousky (resp. par vetsich kousku doplnene drti)... ale treba je to jen muj osobni dojem... |
Tak to je smutné když kousky připomínají drcený,protože cena ho moc nepřipomíná :)
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: po červen 17, 2013 3:12 pm Předmět: |
|
|
Tak je to jen muj pocit. Smutne je, ze i pres tohle drtive vetsine tunaku pri srovnani natrhne plechovku (a to i o dost drazsim tunakum v konzerve)...
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: út červen 18, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
Dnes můžete mrknout na recenzi cca deset druhů tuňáků z našich marketů na TN.CZ
Viděl jsem, zhnusilo se mi to a ted nevím co kupovat  Doteď jsem žral drceného tuňáka z kauflandu za 19,9kč ,ale měl bych asi přejít na lepší, ale na co? Já nehodlám platit za tuňáka kousky 45kč a více za nějakých 140gramů pevného podílu. Máme kauf ,albert,hypku,penny a lidl a nikde nic sakra :-/ a z té drti už je mi taky šoufla, když si představím že do toho namelou kosti a kdoví co ještě :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomasko
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 18, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
asi tak, nejak nemam potrebu se ladovat nechutnou Gianou a spol. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út červen 18, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
Jen si vemte kolik v restauraci stoji steak z tunaka a kolik stoji ty levne konzervy....co v tom asi bude???
Jak se citite po kvalitnim poradnym steaku a jak po plechovce tunaka za 20kc? Ja si radsi mene casto dopreju ten steak a zbytek bilkovin nahradim jinymi zdroji nez tam cpat x plechovek tunaka...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červen 18, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Jen si vemte kolik v restauraci stoji steak z tunaka a kolik stoji ty levne konzervy....co v tom asi bude???
Jak se citite po kvalitnim poradnym steaku a jak po plechovce tunaka za 20kc? Ja si radsi mene casto dopreju ten steak a zbytek bilkovin nahradim jinymi zdroji nez tam cpat x plechovek tunaka... |
Nevím, proč porovnáváš steak z restaurace s plechovkou z obchodu, to jsou trošku odlišný produkty, nemyslíš? To je podobný, jako bys srovnával prosciutto s doma udělanou kýtou. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út červen 18, 2013 10:06 pm Předmět: |
|
|
Hm nemyslim si. Furt je to tunak-maso z tunaka. Tedy melo by byt :)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červen 18, 2013 10:10 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | Hm nemyslim si. Furt je to tunak-maso z tunaka. Tedy melo by byt :) |
Já spíš naržel na cenu práce a služeb, která se v hospodě musí do výsledné ceny promítnout výrazněji. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út červen 18, 2013 10:16 pm Předmět: |
|
|
aha, no jasne. ale i tak to maso je pomerne dost drahy i v obchode.
Ja chtel jen rict to, ze ty levne tunakove plechovky bych proste nejedl, stejne jak salamy apod. Lepsi plechovky a lepsi sunky proc ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 11:24 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | Ja kupuji nixe kousky ve vl. stave, ale mam pocit, ze od te doby co zmizel z pultu ten drceny, tak ty kousky stale vice pripominaji drt nez kousky (resp. par vetsich kousku doplnene drti)... ale treba je to jen muj osobni dojem... |
Je to bida. Tunaka mam rad a bral jsem to jako zpusob, kdy si usnadnit pripravu jidla. Proste otevrete plechovku a jde se.
Proto ho uz skoro nekupuji, ale obcas jsou v akci kvalitnejsi kdy maji slevu treba z 50 na 30 kc a to se pak vyplati ho koupit ve vetsim mnozstvi.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Ivory napsal: | | duke.dukem napsal: | | Ja kupuji nixe kousky ve vl. stave, ale mam pocit, ze od te doby co zmizel z pultu ten drceny, tak ty kousky stale vice pripominaji drt nez kousky (resp. par vetsich kousku doplnene drti)... ale treba je to jen muj osobni dojem... |
Je to bida. Tunaka mam rad a bral jsem to jako zpusob, kdy si usnadnit pripravu jidla. Proste otevrete plechovku a jde se.
Proto ho uz skoro nekupuji, ale obcas jsou v akci kvalitnejsi kdy maji slevu treba z 50 na 30 kc a to se pak vyplati ho koupit ve vetsim mnozstvi. |
Ted je jakýsi tunák v akci v kaufu z 30něco na 21.9kč, tak jsem zkusil a vcelku dobrý. Otevřu, vyleju slunečnicový olej a dám si tam trochu oleje olivového a sežeru..jsou to vcelku kousky , takže super. Koupil jsem jich 20kousků
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 12:58 pm Předmět: |
|
|
Neni to ten Vitae oro ci tak nejak? Ten mi moc nesmakoval. Krome toho s tim meli nedavno aferu, kdy se tam namerilo vetsi mnozstvi nejake latky, a tak to stahovali.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|