NEJHORŠÍ FITKO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO  Úvodní stránka -> Ostatní -> NEJHORŠÍ FITKO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja cvicim biceps z 90% v drepovacim stojanu, kdyz chce nekdo jit drepovat, samozrejme ho pustim. Minuly tyden tam nejakej pavouk pumpoval bicepsy s nejakyma 25kg (to je ale nepodstatne kolik tam mel samozrejme) a nekdo, kdo uz tam par let cvici, tam chtel jit cvicit drepy, a tak se ho zeptal, jak dlouho tam jeste ten bicak pojede, borec rekl 3-4 serky, drepar rekl ok, ze pocka. Cekal jsem, ze to pavouka trkne, ze by se treba mohl posunout a stojan uvolnit, ale nic. To se mne moc nelibilo (+ jsem zrovna nemel nej naladu ) , tak jsem nahlas rekl, ze stojan primarne neslouzi k cviceni bicepsu ale k jinym cvikum. Mozna jsem to rekl zbytecne hnusne, ale to uz mu doslo a ze stojanu vyfrcel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak. Pokud tam nebyl nekdo, kdo chtel nutne jet benchpress, absolutne nevidim zadny problem v tom ze tam jeli bicepsy.
JoeC

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No pro srovnání.. kdybych jel biceps jen s tyčí, tak si fakt tu velkou osu brát nebudu.. bylo to 50kg celkem,takže asi tak.
Ale! Tenhle topic není o tom, jestli jet bicák s tyčí na bench či ne, je o tom, že i v dnešní době, kdy každej bojuje o zákazníky, existuje hulvát, který místo toho honí ego..
Vše se dá vyřešit v klidu a s rozumem, jenže u někoho to nejde.
Pěkný večer.
Mišmaš

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

toto není reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Mišmaš

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

toto není reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechno je to založený na tom, že kde je poptávka, je i nabídka :) Asi některejm lidem nevadí kupovat si za drahý prachy obyčejnou vodu :) .... já během tréninku vypiju tři litry a radši prachy který bych v mišmaši utratil za vodu vrazím do jídla :) ... to, že cvičím v míň komfortnější posilce je pro mě vedlejší, protože kvalitní trénink odjedu i tam :) ... někdo má třeba peněz dost a tak si dovolí kupovat vodu ve fitku vyšší úrovně :) .... je pravda ale, že facebookové komentáře o možnosti vlastního pítí mě mišmaš dost rozladily, ale to už je dávno, když jsem přemýšlel, do jakýho fitka budu v Brně chodit místo Velkýho Průvanu :) Zas aspoň do mišmaše asi nechoděj upocení studenti, co maj jedno tričko na měsíc a nesmrděj na půl posilky :) .... všechno je to otázkou volby :))

EDIT: v BG dám za vstup 70-80 korun, 25 za proteinák a 10 za banán :) tzn. mě vyjde návštěva na 100-110 korun ... nevím kolik vyjde v mišmaši vstup.... :)
Michal Orel

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:

p.s. pravděpodobně budu zabanován, takže už ti na tvůj příspěvek nebudu moct odpovědět.

Tady Tě nikdo banovat nebude,tady jsou fajn lidi
jnerez

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:
jnerez napsal:
Korny napsal:
Já myslím, že tu už bylo a je plno zbytečnějších topiků...náhodou tohle je docela fajn. Mě třeba hodně zklamal přístup v Mišmaši, když jsem na jejich stránkách na FB četl jak tam majitel nebo někdo lidem napsal ohledně vlastního pití nebo vody zdarma k permici asi tohle: Pravidla jsou jasně stanovena, není zde prostor pro diskuzi, pokud nechcete dávat 20kč za vodu, choďte jinam. A ještě jim tam dokonce zakazuje pít vodu z kohoutku na hajzlech a říká jim, že když tohle chcou dělat ať už tam nikdy nechodí. Natvrdo tam i k jiným argumentům napsal: Tak k nám nechoďte. A úplnej vrchol zabedněnosti je, že když mu tam někdo argumentoval ať klidně o 200 zdraží permice, ale dá k nim vodu zdarma, tak napsal něco ve smyslu, že zdražovat nechce, že právě chce zachovat nízký ceny permic a proto si mají lidi radši zaplatit pití...si asi myslí, že si každej nespočítá, že ho to vyjde pořád dráž víc než kdyby podražil permice...teda smozřejmě pokud nechodí 2x týdně. Holt tady ten skrytej způsob vydělávání už je profláklej

A když jsem mu tam napsal, že místo toho, aby si z toho feedbacku od nich něco vzal a zkusil něco změnit nebo to udělat podobně jako spousta dalších dobrejch a navštěvovanejch fitek v Brně, tak tam všechny posílá někam, tak mi ten komentář smazal Holt pravda někdy bolí...

Tohle sem na FB taky četl tu diskuzi a byla to jedna z věcí, kvůli které už tam nechodím. Ten přístup je opravdu zarážející. Někdy mám pocit, že časy se u nás změnily, že neplatí náš zákazník náš pán jako kdysi, ale že my nakupující či poptávající děláme nabízejícím služby nebo zboží snad nějakou milost.

Omlouvám se za svůj postoj, ale pro mně je zákazník, který trvale porušuje pravidla fitness zákazník, o kterého nestojím. I když ve Vašem případě nechápu, proč je důvod ke stižnostem, protože jsem měl za to, že jste u nás byl vždycky spokojen. A chodil jste k nám jestli se nepletu aspoň půl roku.

Já na vás žádné stížnosti nemám, vše bylo vždy ok Jen sem mluvil o té diskuzi na FB, kterou ste vedl podle mě dosti nešťastně. Nic víc. Mně se u vás líbí a i vaše chodání ke mně bylo vždy ok. Hlavní důvod, proč k vám už nechodím je dojíždění. Večer bych to prostě vše nestíhal po práci.
Mišmaš

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nebyla tu reklama?

jnerez

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:
Já opravdu neznám lepší důvod, jak někomu sdělit, že je potřeba dodržovat pravidla.
Nevyhovují ti? Běž jinam.
Otázka: Můžu si k vám nosit vlastní pití?
Odpověď: Máme ionťák za deset korun. Chápu, že je to šílená cena, a proto přihmouřím
oko nad tím, že si v ručníku propašujete svlje vlastní pití. A za ušetřený peníz můžete
s kámošema večer na pivo. A ani se nepřezouvejte! Venku je sucho a tyhle žabky jsou na cvičení úplně ok. A že si chcete s kámošem přehazovat jednu permanentku tak, aby jeden chodil ráno a druhý odpoledne? Už jenom za tu nápaditost si zasloužíte vyznamenání

Ten ionťák ste slevnil až potom . Ale je fakt, že to byl dobrý krok.
Za ty žabky bych taky zabíjel a na boso, když někdo jde tak jdou na mě mrákoty . Já ve fitku taky dělal, tak tohle mi taky dost vadilo. S těma permanenetkama, to je teda dobrý počin .
JoeC

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rád že se můj topik rozjel ale hlavně se nehádat.
Jinak dneska jedu na otočku do Brna a nad tím Mišmašem přemýšlím, takže reklama ti funguje dobře:-)
Mišmaš

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pozor reklama!

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Mišmaš

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:
Grimley napsal:
Všechno je to založený na tom, že kde je poptávka, je i nabídka :) Asi některejm lidem nevadí kupovat si za drahý prachy obyčejnou vodu :) .... já během tréninku vypiju tři litry a radši prachy který bych v mišmaši utratil za vodu vrazím do jídla :) ... to, že cvičím v míň komfortnější posilce je pro mě vedlejší, protože kvalitní trénink odjedu i tam :) ... někdo má třeba peněz dost a tak si dovolí kupovat vodu ve fitku vyšší úrovně :) .... je pravda ale, že facebookové komentáře o možnosti vlastního pítí mě mišmaš dost rozladily, ale to už je dávno, když jsem přemýšlel, do jakýho fitka budu v Brně chodit místo Velkýho Průvanu :) Zas aspoň do mišmaše asi nechoděj upocení studenti, co maj jedno tričko na měsíc a nesmrděj na půl posilky :) .... všechno je to otázkou volby :))

EDIT: v BG dám za vstup 70-80 korun, 25 za proteinák a 10 za banán :) tzn. mě vyjde návštěva na 100-110 korun ... nevím kolik vyjde v mišmaši vstup.... :)

Rozhodně jsem nedělal fitko pro snoby a měl jsem za to, že mám ceny příznivé, jako alternativu ke Golds, kde se za podobné /i když samozřejmě rozsáhlejší/ vybavení platí o cca 40-50% víc. Že na ceny Blue Gymu nedosáhnu je nasnadě.

Však já nevyčítám ceny vstupů, asi jsem to napsal dost nešťastně :) mě vadí zákaz vlastního pití, na prachy zas tak nekoukám, pokud jsou za věc, za kterou jsem ochoten je platit (nepoměrná kvalita u vás x Blue gym), ale zároveň zas nejsem takovej boháč, abych si kupoval vodu, kterou si můžu přinýst svou (obzvlášť, když piju jak studna).... ale to není žádnej flame vůči Mišmaši, jen jsem napsal, že mi tato skutečnost vadí a tudíž tam nechodím a využívám jiný nabídky, který jsou pro mě přijatelnější ... a o tom je trh :))
m4l

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvicim pres 10 let, byl jsem v hodne posilovnach v par jsem byl jen jednou protoze mi z nejakeho duvodu nesedely ale nestalo se mi ze by me nekdo vyrazil z fitka... neverim zakladateli tohodle topicu ze to bylo tak jak rekl.... proc by proboha majitel fitka mel nekoho vyrazet??? zakaznik = penize, kdo provozuje fitko provozuje ho z duvodu dosazeni zisku, to ze pan majitel nekoho vyhodi z fitka verim ze velmi dobre si rozmysli pro a proti nez to udela a pokud tak udela/udelal tak mel velmi dobry duvod.
ze ma nekdo drahou vodu atd? proboha tak tam nechodte?? a cvicte si treba doma nebo u kamarada v garazi.....nesnasim tyhle kecy..... a hlavne pochopte ze provoz / zarizeni fitka neco stoji .. uklid neco stoji.. obsluha neco stoji.. energie neco stoji.. atd. vlastne majitel fitka je strasna kurva kdyz fitko neprovozuje zadarmo, aby si tam nejaka uzovka mohla honit bicaky........ vsichni by chteli vsechno v co nejvetsi kvalite ale idealne zadarmo.....
ty co nadavaj, otevrte si vlastni fitko a uvidite jak strasne jako majitele budete rejzovat na drahe vode a jedina vase starost bude jake sportovni auto si koupit:DDD

Naposledy upravil m4l dne út červen 18, 2013 11:59 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: