NEJHORŠÍ FITKO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO  Úvodní stránka -> Ostatní -> NEJHORŠÍ FITKO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mišmaš

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mišmaš

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:08 pm, celkově upraveno 1 krát
greenmanDave

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:01 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Asi takhle, kdo to myslí s cvičením vážně a je seriozní, chápe, že je to životní styl, který ho bude stát většinu času a peněz, nebude řešit 10-20korun za pití, když chápe, že je v perfektně vybaveném fitku a má kolem sebe maximální komfort a podmínky k co nejlepšímu tréninku. Ti, kdo řeší takové kraviny a nevidí přínos v tom, co jim kvalitně vybavené fitko přináší za výhody a chtějí šetřit halíře na vodách, se stejně na to cvičení za chvilku vykašlou, protože se jim nebude chtít tomu obětovat víc než drobné za vstup a práce s takovými lidmi nemá perspektivu. Kdo to chce někam dotáhnout, chápe, že to bude stát určitě oběti.
CIZO

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:05 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

greenmanDave napsal:
Asi takhle, kdo to myslí s cvičením vážně a je seriozní, chápe, že je to životní styl, který ho bude stát většinu času a peněz, nebude řešit 10-20korun za pití, když chápe, že je v perfektně vybaveném fitku a má kolem sebe maximální komfort a podmínky k co nejlepšímu tréninku. Ti, kdo řeší takové kraviny a nevidí přínos v tom, co jim kvalitně vybavené fitko přináší za výhody a chtějí šetřit halíře na vodách, se stejně na to cvičení za chvilku vykašlou, protože se jim nebude chtít tomu obětovat víc než drobné za vstup a práce s takovými lidmi nemá perspektivu. Kdo to chce někam dotáhnout, chápe, že to bude stát určitě oběti.

Takhle bych to určitě negeneralizoval. Je to jen o úhlu pohledu, Odsoudit všechny, kterým nevyhovuje kupovat si v posilovně to, co je v nabídce, mi nepřijde fér.

Derek Poundstone
Spazik

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prostě Češi no :-) Znám spoustu lidí, co vydělávají relativně slušné peníze, ale stejně dokáží řešit každej halíř za kdejakou pičovinu

Peníze se musí točit a ne ležet v bance, jinak jde ekonomika do prdele.

Víte proč je Švýcarsko jedna z nejrozvinutějších zemí? Protože Švýcar si koupí Švýcarský hodinky za 50k i když tu stejnou práci by mu udělal čínskej fake za 200,- - Prostě dáš prachy sousedovi, on je pak dá tobě.

Ale je pravda, že když jsem byl student, taky jsem řešil desetikoruny :-)
Mišmaš

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:09 pm, celkově upraveno 1 krát
greenmanDave

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:11 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
greenmanDave napsal:

Takhle bych to určitě negeneralizoval. Je to jen o úhlu pohledu, Odsoudit všechny, kterým nevyhovuje kupovat si v posilovně to, co je v nabídce, mi nepřijde fér.

Je to individuální, ale v obecném měřítku to tak je. Ty priority jdou vidět, šetří na ionťáku, nedá si koktejl po tréninku, ale venku si cigáro zapálí a na facebook vlepí fotku, jak o víkendu chlastal někde v baru. Běžná praxe, samozřejmě jsou vyjímky, ale většinou právě ti víkendoví baroví povaleči po pár týdnech ve fitku končí jakmile zjistí, že to skloubit s nezodpovědnou životosprávou nejde.
greenmanDave

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Prostě Češi no :-) Znám spoustu lidí, co vydělávají relativně slušné peníze, ale stejně dokáží řešit každej halíř za kdejakou pičovinu

Peníze se musí točit a ne ležet v bance, jinak jde ekonomika do prdele.

Víte proč je Švýcarsko jedna z nejrozvinutějších zemí? Protože Švýcar si koupí Švýcarský hodinky za 50k i když tu stejnou práci by mu udělal čínskej fake za 200,- - Prostě dáš prachy sousedovi, on je pak dá tobě.

Ale je pravda, že když jsem byl student, taky jsem řešil desetikoruny :-)

Přesně tak, prachy se musí točit, jinak je to v prdeli. Nejhorší když jednolivec sedí na miliardách a vedle možnost obrovského byznysu, jen chybí kapitál.
PetkaB

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:13 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
greenmanDave napsal:

Souhlas.
Můžu poctivě makat, dosahovat výsledků, ale zároveň nemohu nebo nechci platit víc... ty řeči o tom, že někdo, kdo není ochoten platit tolik a tolik, je socka, mě fakt pobavily :-)
šetřím každou korunu už víc jak 10 let, přesto celou dobu cvičím a troufám si tvrdit, že znám dost lidí, co se na cvičení dávno vykašlali, přestože měli plnou hubu řečí a byli ochotni za cvičení a věci okolo dávat balík :-)

jen upřesňuju, že tohle není nic proti Renovi - ve svém fitku ať si to nastaví jak chce....
Mišmaš

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:16 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Korny

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:
Korny napsal:

Tak ještě jeden příspěvek: Je rozdíl mezi úsporou a zbytečným rozhazováním peněz :) Za těch 800 můžu mít 4-5kg hovězího zadního, levnější protein, 2 krabičky BCAA, pytel gaineru... :) A pokud se tam cpou nový "nekvalitní" zákazníci a ty tam nechcete, tak pořád vidím řešení ve zdražení permanentek. Tím uděláte z Mišmaše sice dražší fitko, ale s přístupem a vybavením odpovídajícím ceně a taky si tím ušetříte svoje nervy při nahánění nepoctivých zákazníků...tím, že sundáte ceny na minimum, ale nebudou moct pít svoje pití tam akorát naženete tyhle "nekvalitní" zákazníky, co Vám chodí ocucávat kohoutky a pro ty kvalitní, kteří by k Vám rádi chodili a připlatili si, z toho uděláte levný fitko s drahým pitím...

Jenomže to je pouze tvoje optika, kterou pokládáš za správnou a jedinou a chodíš mi na facebook vypisovat a na RW tvrdit, že jsem tupý, když to nedělám podle toho jak ty chceš!
Pro někoho kdo jezdí dvoulitrovým turbodieselem je naprosté rozhazování peněz vozit se ve dvanáctiválcovém Aston Martinu. Půjdeš manifestovat před autosalón, ať to slevní?

A ty tady zase srovnáváš něco, co srovnávat nejde. Ale dobře, zůstanu u tvýho příkladuu, já bych totiž v této situaci chtěl, aby Aston Martin byl za určitou cenu, která obsahuje vše, ne abych si koupil aston martin za cenu dvoulitru turbodieselu a pak byl nepříjmně překvapen, že nemá kola, že nemá volant, motor a musím do něj dál cpát...a je to jenom moje optika? Příspěvky tady i na fb dokazujou, že asi moc ne ;)

A nejde tu o peníze a nějaký šetření, jde tu o přístup a chování k zákazníkům...na kterých asi sám nejlíp vidíš, že povolením pití by jsi spoustě z nich vyhověl i kdyby ti měli připlatit za permice.
greenmanDave

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:24 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
CIZOPASNIK napsal:
greenmanDave napsal:

Souhlas.
Můžu poctivě makat, dosahovat výsledků, ale zároveň nemohu nebo nechci platit víc... ty řeči o tom, že někdo, kdo není ochoten platit tolik a tolik, je socka, mě fakt pobavily :-)
šetřím každou korunu už víc jak 10 let, přesto celou dobu cvičím a troufám si tvrdit, že znám dost lidí, co se na cvičení dávno vykašlali, přestože měli plnou hubu řečí a byli ochotni za cvičení a věci okolo dávat balík :-)

jen upřesňuju, že tohle není nic proti Renovi - ve svém fitku ať si to nastaví jak chce....

na tom dnes není nic špatného, když má někdo nedostatek peněz, to se dá pochopit...ale slyšet od blba, co hulí dvě krabky denně, že mu vadí o stovku zdražené fitko, kde má najednou dvakrát tolik strojů, nonstop otevíračku a trenérské služby plus analýzu postavy zadarmo v ceně, provozního nasere a opravdu tohle je nejčastější profil těch, kdo šetří výdaje na zdraví a nadávají na ceny ve fitku. Zdůrazňuji "NEJČASTĚJŠÍ", tzn. všude jsou vyjímky. Ti, kdo byli u mě seriozní a pochopili, co nabízím, na vyšší cenu neřekli ani slovo. Je to jen o prioritách, za co kdo je ochoten utrácet. Já vždy říkám, že jakákoliv útrata ve fitku je investice do zdraví. Do čeho jiného chcete nejvíc investovat???? Kolik peněz necháte v obchodech za krávoviny, které nepotřebujete, kolik člověk za měsíc ztratí peněz za věci, které nepotřebuje, kolik vrazí do auta, do kosmetiky, do vysedávání v barech a restauracích...tak proč šetřit zrovna na investici do zdraví? Iontový nápoj doplňuje nejen vodu, ale i minerály, výkon je pak lepší, správná rehydratace oddaluje únavu a katabolismus, navíc to dobře chutná a na výběr je mnoho příchutí, proto nechápu, co koho vede k tomu pít vodu a nedat pitomých 10kč za ionťák, byť třeba jednu odměrku rozředěnou do litru, ale ty minerály se doplnit prostě musí, to tělo to u tréninku potřebuje.
Mišmaš

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Mablung

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák napsal:
Mablung napsal:
Vidlák napsal:
...

Nepoužívej prosím analogie. 99 % uvedených analogií jsou píčoviny. Lidi je neumí používat a ty nejsi vyjímka (neber si to osobně)

Mablungu,
já si to osobně vezmu. A víš proč? Jsem velice rád, že se mě snažíš zdokonalit. Opravdu chci být lepším člověkem. Mám akorát menší problém s tím, že jaksi nerozumím tomu, o co se Tvůj názor opírá a kde přesně se vzalo těch 99%. Vlastně postrádám jakýkoli argument. Přesto ale věřím, že máš pravdu a ocením, když mi to objasníš. Ideální by bylo kdybys mi to vysvětlil na nějakém příkladu .
Jelikož jsem v Tobě rozpoznal člověka, který se nebojí pomoci druhým jsem pevně přesvědčen, že sám oceníš, když si dovolím doporučit Ti přečíst si knížku "Jak získávat přátele a působit na lidi" (autorem je Dale Carnegie). Dozvíš se tam, že forma, kterou jsi mi osvětlil můj omyl, by nepřesvědčila ani bezdomovce, aby si od Tebe vzal drobné. Snad mi odpustíš ten příklad .
Těším se na Tvou poučnou odpověď. Jelikož nejsem sám, kdo (navíc špatně) používá analogie, bude nejlepší, když odpovíš veřejně a ne přes PM, aby se to pokud možno neopakovalo. Věřím, že se nás najde více takových, kdo si jsou ochotni přiznat chybu a poučí se.
S poděkováním,

Zákaz konzumování vlastní stravy (pití řešené nebylo) ve vlaku se už řešil (link bohužel nemám). Co si pamatuji, dopravce měl tři možnosti. Povolit veškeré jídlo v normálních vagonech, zakázat veškeré jídlo v normálních vagonech a nebo ze všech udělat jídelní vozy a tím pádem by mohl určovat jaké jídlo/pití se bude konzumovat. Takže pokud jsi to chtěl uvést jako absurdní analogii, tak to absurdní analogie není.
Nicméně, musím přiznat (a omluvit se ti), že tvé analogie nejsou až tak pitomé a tohle jsi těžko mohl vědět. Jen ve mě vyvřel vztek na lidi co uvádějí analogie skutečně hodně hloupé (těch 99 % jsem samozřejmě plácnul, ale to číslo nebude daleko od pravdy. Analogii která sedne bez faktických či logických chyb vidím jen velmi zřídka)
kid

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:
kid napsal:
Téma zákazu donášení vlastního pití do fitu je spolehlivé - vždy dokáže nas.at.

Fór je v tom, že tenhle zákaz nic majiteli nepřinese, spolehlivě odrazuje a nejen socky.

Při dobrých cenách pití na pultě se valná většina stálých klientů stejně naučí konzumovat ve fitu prodávané a vlastní pití si pak donáší mizivé procento. Většinou to netrvá ani nijak extra dlouho - pár tréninků.

Tak to by ses divil, že ani ionťák za deset korun někoho nepřesvědčí o tom, aby takovou horentní sumu utratil. Zase někdo bude počítat, že je to třeba 150 korun za měsíc a to je moc.
A nejsou to zdaleka jen studenti a už vůbec ne ti, kteří na tom jsou špatně.

Nedivil, fit provozuji přes 20 let ale donášení pití mi opravdu žíly netrhá. Kdo šetří na pití si pak dá na závěr třeba proteiňák, nebo taky ne. Zákazem se víc uškodí než prospěje. Jak bylo zmíněno několikrát, každému nemusí vyhovovat má nabídka tréninkových nápojů, tak proč mu něco vnucovat.

Jó naštvat mně dokáže, když machři neumí ani hodit prázdnou flašku do koše, to mně teda dostává. To zas teda jo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: