|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po únor 11, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
jednoduchý recept na ráno:
Jablka na tenké plátky lehce sypnout skořicí.
Vyložit jimi teflonku a chvíli smažit. Poté zalít ovesnou kaší v tenké vrstvě.
Smažit a na konec máte docela chutnou palačinku.
Nebo úplně triviální z dob mých nácti. Puding a do něj vmíchat pár celých vajec. Chuťově lepší a za pár korun.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: st březen 06, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
Objevil jsem na netu tohle, zkuste to nekdo a dejte vedet
Nízkokalorické FIT palačinky
Pro přípravu potřebujeme
1dcl mléka
1,5dcl vody
4 bílky
50g psyllia
10g bramborové vlákniny
Smícháme vodu a mléko, poté přidáme k tomu psyllium a bramborovou vlákninu. Necháme všechno asi 10 minut nabobtnat. PŘipravená směs poté hodně zhoustne. Přidáme bílky a trošku pomalu vyšleháme. Na pánvi na sucho rozetřeme dvě palačinky. Dle fáze přípravy můžete pomazat marmeládoi nebo nasypat nastrouhanou proteinovou tyčinkou. Palačinky jsou objemné ale přitom energeticky velmi chudé.
Obsah živin na všechny palačinky:
Energie 857 kJ
Sacharidy 19 g
Tuky 3 g
Bílkoviny 27 g
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 7:38 am Předmět: |
|
|
Po dlouhe dobe jsem delal pernikovou buchtu.
Uplne jednuduche a vylozene ne kulturisticke jidlo )
Dvojita davka: 2 sacky pernikoveho prasku do peciva, 1kg polohrube mouky, 400g cukru, 4 vanilkove cukry, trochu kakaa, 4 vajicka, 0,2l oleje, 1l mleka.
Vse sypke dohromady a promichat, pak se tam naleje vse ostatni, take do predu promichano.
Nakonec celkove promichat nebo vyslehat.
Je na to potreba docela velka misa. Vysoky pecici plech vymazat treba olenjem a vysypat moukou, proste standart.
Pecese to asi 40 - 50 min na 150 - 160 C.
Da se to pak jist samotne, nebo s marmeladou, nebo este lip s arasidovkou
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 04, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
Po 100 letech jsem si udelal klasickou ryzovou kasi (z basmati ryze), poradne do mekka rozvarenou a po uvareni jsem do toho pridal 1,5 odmerky cokoladoveho Combatu....nic lepsiho jsem dlouho nemel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
Jednoduchý (!) recept, ale třeba to někoho nenapadlo, tak to může zkusit, mě to chutná moc a je to lehké jídlo, po kterém vám nebude těžko (téměř bez sachrů):
- maso na kousky
- mražená zelenina podle chuti
- cibulka/porek/žampiony
- koření (na gril. zeleninu, oregáno, něco na maso, sladká paprika)
- trochu kokos. mléka (4 lžíce?)
- 2 vejce
Udělám na pánvi maso, přidám žampiony/cibulku/porek (...) a zmraženou zeleninu, všechno koření. Když zelenina trochu změkně a maso je udělané, podliju horkou vodou a pánev přiklopím na pár minut. Hotovou směs hodím do zapékací mísy a přeliju rozšlehanýma vejcema společně s kokos. mlékem. Troubu nastavím na cca 200-250° (horkovzduška) a režim "grill". Nechám cca 5-8minut a je hotovo.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: so červenec 20, 2013 2:33 pm Předmět: |
|
|
Ty bramburky od Vinogradova z blogu jsou fajn. Doporucuju
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 9:51 pm Předmět: |
|
|
Nikdy jsem nebyl žádnej kuchař, ale to vedro už mě fakt sere a rozhodnul jsem se, že zkusím naslepo udělat zmrzlinu
Světe div se, ale v životě jsem si neudělal lepší věc
Suroviny:
3 banány
1 bílý jogurt 500g (já tam šoupnul holandii)
10 lžiček cukru
Nevím kolik mléka - měl jsem moc malou mísu
Postup: banány prostě rozmixujte nebo rozmačkejte a všechno to smíchejte dohromady a šoupněte do mrazáku a cca. za 5 hodin máte výbornou banánovou zmrzlinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so červenec 27, 2013 2:25 am Předmět: |
|
|
Přesně tak, navíc... zmrzlinu ale teď myslím "zmrzlinu" prodává u nás jen Ben Jerry a Hagen Dazs... všechno ostatní, včetně Carte dOr a dalších "dražších" jsou jen "mražené krémy" a je v podstatě fuk jestli je to Tesco Value "zmrzlina" za 30 nebo Carte dOr za 100, v té Carte to je to samý, jen tam třeba bývá víc těch ingrediencí náplně (ořechů apod.). Nutričně každopádně... já mam ale zmrzliny rád ale vodový mi nechutnaji, tak si kupuju občas buď sorbety a nebo ještě relativně dobře vychází klasickej míša.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|