Trenink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trenink  Úvodní stránka -> Trénink -> Trenink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DeepCzech

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 6:28 pm    Předmět: Trenink Odpovědět s citátem

Ahoj mám dotaz je 19 let meřim 170 cm a važim 71kg a trenuju 1 rok.Chtěl bych jet objemový trenink už mám odjetý split,fullbody i korte a tedka bych se chtěl vrhnout na novej trenink přemýšlel bych že bych to mě rozepsaný takhle:

Po-Prsa a Biceps
Uterý-Záda,Trapez
Středa-Ramena,Triceps
Čtvrtek-Nohy
Pátek-Volno
Sobota-Fullbody
Neděle-Volno

Split bych chtěl jet kvuli tomu že bych se chtěl zaměřit na slabiny což jsou prsa,ramena a fullbody tam mám proto abych procvičil každou partii 2x.

Mím cílem je jet rok objem a co nejvíc nabrat aspon tech 10-15 kilo a apk se připravit na nějakou soutěž.Předem díky za odpovědi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Foresten

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, ze by to neslo, ale smysluplnejsi mi prijde push/pull/legs a ctvrty den fullbody.
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozdeleni partii se mi libi, take bych si to takhle rozdelil. Odobne bych tam necpal FB a jel cely cyklus odznova, ale i takhle to muzes mit, proc ne.
Jen jeste blize rozepis system treninku, pokud nejaky mas.
DeepCzech

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Rozdeleni partii se mi libi, take bych si to takhle rozdelil. Odobne bych tam necpal FB a jel cely cyklus odznova, ale i takhle to muzes mit, proc ne.
Jen jeste blize rozepis system treninku, pokud nejaky mas.

Tedka naposled jsem jel negativní opakování jinak ted bych chtěl jet schazovaný serie.Jinak na velký svalový partie bych jel 4 cviky a na malý 2x3 cviky jinak kdybch třeba měl ukazat trenink v jednom dnu tak by to blo třeba takhle:Prsa-Tlaky jednoruč. na šikmo 4 serie
-Benchpress rovně- 4 serie
-Rozpažky-3
-Stahovaní kladek (na prsa) 4 až 5 serii
Biceps-Velká činka- 4 serii
-Scottova lavice 3 serie
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkem jednoduchy a fungujici stary dobry klasicky pristup
STAKOCMA

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by třeba v pondělí cvičený biceps limitoval v úterý ty záda. Podobně u trapézu a ramen.
madball

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak píše Draper, asi bych taky radši zvolil variantu 4+1, než tam pak cpát fullbody, pokud to nepotřebuješ mít z nějakýho důvodu napasovný na týden. Třeba kvůli dalším zájmům apod. A možná bych asi prohodil nohy se zádama, ze stejných důvodů jako píše Stakocma.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Foresten

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekde jsem cetl, ze timhle splitem ze stare skoly dostavaji zabrat ramena, ale spoustu lidi tak cvici.
madball

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak určitě je tam větší frekvence pro ramena, triceps, spodní záda, biceps. Záleží na volbě cviků a chce se tomu potom trochu přizpůsobit.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
johny.26

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě příde docela záhul jet trénink 4 dny po sobě, jestli pojedeš hodně intenzivně tak se můžeš snadno přetrénovat (ale to musíš posoudit sám, podle toho jakou máš regeneraci a jak to zvládáš). Já bych jel spíš 2 dny trénink a jeden den volno, takže ten split odjedeš během 6 dní. A ten fullbody trénink bych samozřejmě taky vynechal.
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 23, 2013 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

STAKOCMA napsal:
Mě by třeba v pondělí cvičený biceps limitoval v úterý ty záda. Podobně u trapézu a ramen.

Ten biceps by te teoreticky moc omezovat nemel, pokud ty zada cvicis spravne :) Je ale pravda, jeho sekundarnimu zatizeni se asi nevyhnes.

Rychle na stránku:

Přejdi na: