|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nox159
|
Zaslal: ne červen 23, 2013 3:13 pm Předmět: Pseudo kruhovy trenink? |
|
|
Zdravim,
rad bych se zeptal na jednu takovou vec, celkem me to zajima...
( jeste upresnim jsem zacatecnik a nemam zadne velke ambice... )
Do posilovny jsem už chodil pred nejakym tim rokem, pak tezky uraz a tedka se zase vracim... Ale co se tak divam kolem sebe tak se nejak zmenil styl cvičení mistnich "borcu", hlavně teda posilovani tech "150kg co tam rvou velke vahy na benchi ale na hrazde se nepritahnou a maji tak cca 30-40% tuku v tele". Prijde mi že se snaži o nejaky pseudokruhovy trenink tzn. jedou na 3-4 ruznych strojich najednou, pritom mezi tim kecaji a dost to tam zdrzujou....
Proto by me zajimalo jestli se zmenila nejak metodika cviceni, protoze tohle tam zacina praktikovat vice lidi, nebo je to ciste jejich blbost...
Samozrejme, kazdy at si cvici jak chce a jak mu to vyhovuje, jen jsem se chtel zeptat tady lidi kteri tomu rozumi jestli je to normalni soucast nejakeho planu lidi podobne telesne stavby, nebo je to jen jejich výmysl...
nechci si o nich myslet neco špatneho, jen proto ze nemam dostatecne znalosti o typu tohohle treninku tak bych nerad nekomu krivdil tak se rad necham poucit
diky za odpovedi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ntz
|
Zaslal: ne červen 23, 2013 4:16 pm Předmět: |
|
|
:D docela utocnej dotaz vskutku ...
zalezi kam prijdes .. vrana k vrane seda .. ja kdyz jdu jednou za cas do nejakeho verejneho fitka tak mam dojmy dost podobne .. zase verim, ze jsou jina sportoviste, kam chodi parta od natury jina a tam zase vetsina lidi cvici kvalitne ..
jinak za zminku take stoji, ze si schvalne az tam budes zahraj na blbyho a zeptej se, jestli tam nemaj nejakeho trenera .. to teprve zaplaces :P
|
|
| nahoru |
|
 |
nox159
|
Zaslal: ne červen 23, 2013 4:25 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | :D docela utocnej dotaz vskutku ...
zalezi kam prijdes .. vrana k vrane seda .. ja kdyz jdu jednou za cas do nejakeho verejneho fitka tak mam dojmy dost podobne .. zase verim, ze jsou jina sportoviste, kam chodi parta od natury jina a tam zase vetsina lidi cvici kvalitne ..
jinak za zminku take stoji, ze si schvalne az tam budes zahraj na blbyho a zeptej se, jestli tam nemaj nejakeho trenera .. to teprve zaplaces :P |
proč utocny ? slusne se ptam :)
jinak je to stare fitko, stare vybaveni... mam to ale 5min od baraku a kdyz mam permici tak me vyjde vstup na 25,- coz je paradni cena a celkem se mi tam libi chodil jsem tam i pred tema rokama a v pohode, trener tam neni o tom vim...
me jen zajimalo jestli se tak ted cvici " jestli je to jako ze moderni" nebo tak neco.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: ne červen 23, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
| nox159 napsal: | | ntz napsal: | :D docela utocnej dotaz vskutku ...
jinak za zminku take stoji, ze si schvalne az tam budes zahraj na blbyho a zeptej se, jestli tam nemaj nejakeho trenera .. to teprve zaplaces :P |
proč utocny ? slusne se ptam :)
jinak je to stare fitko, stare vybaveni... mam to ale 5min od baraku a kdyz mam permici tak me vyjde vstup na 25,- coz je paradni cena a celkem se mi tam libi chodil jsem tam i pred tema rokama a v pohode, trener tam neni o tom vim...
me jen zajimalo jestli se tak ted cvici " jestli je to jako ze moderni" nebo tak neco.. :) |
podle me neni moderni stravit 33-50% sveho celeho treningoveho casu benchem a rozpazkama a nebyt schopen se dotknout rukama kolem (s natazenyma nohama) a neudelat 5 shybu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červen 23, 2013 6:04 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: |
podle me neni moderni stravit 33-50% sveho celeho treningoveho casu benchem a rozpazkama a nebyt schopen se dotknout rukama kolem (s natazenyma nohama) a neudelat 5 shybu |
Módu bych do toho netahal. Do posiloven prostě chodí dost lidí kteří chtějí žrát, nemají vůli držet diety, ale baví je posilování. Takže jsou tlustý, neudělají shyb, ale mají celkem páru. Lepší než aby seděli před televizí a jen tloustli.
Co se autorova dotazu týče, pár lidí posiluje na pár strojích najednou. Co jsem ale viděl, není jich moc. Možná to je místní záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|