|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RoboBee

|
Zaslal: so červen 22, 2013 1:34 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte třeba na Spektrum?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so červen 22, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
| RoboBee napsal: | | Co říkáte třeba na Spektrum? |
Kvalita, ale trochu priplatek za znacku. Myslim, ze MedPharma ucel splni stejne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: so červen 22, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | RoboBee napsal: | | Co říkáte třeba na Spektrum? |
Kvalita, ale trochu priplatek za znacku. Myslim, ze MedPharma ucel splni stejne. |
Cvičím už totiž dost dlouho a nikdy jsem žádné vitamíny nebral, myslím, že je na čase to změnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: so červen 22, 2013 10:35 pm Předmět: |
|
|
Kupuju z DMka sumivej multivitamin a multimineral piju dvakrat denne a zatim vpohode :) tak a ted jsem zvedavej kolik lidi se za to do me pusti
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 3:41 am Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | | Kupuju z DMka sumivej multivitamin a multimineral piju dvakrat denne a zatim vpohode :) tak a ted jsem zvedavej kolik lidi se za to do me pusti |
nejspíš spousta lidí...mě ylo řečeno že jsou tam ty latky obsažené v nekvalitní oxidové formě kterou tělo neumi moc využit takže toho většinu vyčůráš...ale taky je piju a je mi po nich lip
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 6:19 am Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | | Kupuju z DMka sumivej multivitamin a multimineral piju dvakrat denne a zatim vpohode :) tak a ted jsem zvedavej kolik lidi se za to do me pusti |
Tak ono na tom asi neco bude. Ten sumivy z DMka stoji 15kc, podobne vypadajici sumivy v lekarne stoji 100 i vice kc...
Obcas si to ale take koupim jen na chut, ted v tom horku to hodim do vychlazene vody a krasne to osvezi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 9:53 am Předmět: |
|
|
Používáte vitamin C jako čistou kyselinu askorbovou v prášku?
|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.TM
|
Zaslal: ne červen 23, 2013 10:38 am Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | | Používáte vitamin C jako čistou kyselinu askorbovou v prášku? |
Vytlač polku citrona do pohára s vodou a vypi, lepšie ako piť kyselinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mira_kl
|
Zaslal: ne červen 23, 2013 12:58 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | | Používáte vitamin C jako čistou kyselinu askorbovou v prášku? | Ano. Když dáš rozumné množství do vody, tak to chutná jak voda s citronem.
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 5:46 pm Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | haha tak jsem to zakriknul, uspesne jsem onemocnel a po temer konskych davkach "vitaminu" z DMka poradite mi neco kvalitniho tady z ronnieshopu nebo z lekarny? ale zas nemusim mit extra tridu za kterou dam miliony |
To v DM nejsou zadne vitaminy :)
V lekarne treba od MedPharmy dostatecna kvalita za rozumnou cenu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Čus, koupil jsem si zinek od Scitecu, jelikož se chci zbavit toho, co mi roste na xichtu .. Jedna tableta má 25mg, stačí dávkovat 1tbl denně, tedy 25mg za den, nebo bych měl raději dát 50mg, aby to mělo nějakej účinek? Beru už to asi týden a akné pořád nemizí... Já jen, jestli mi těch 50mg/den nemůže nějak ublížit? |
Beru 2 tablety (cca 2 týdny) a s akné to zatím nehlo. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 6:36 pm Předmět: |
|
|
Hm hm... tak od zítřka to zkusím taky na ty dvě tablety (50mg) a uvidím..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|