|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
Dne 13.6.2013
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě večer jsem si byl zaběhat.  Dal jsem si 11kol (11x900 =9,9km) Čas 51,30 to jest nějakých 4,41 na jedno kolo.Čas pro mě není duležitý ale zpusob běhu a vzdálenost.Chtěl jsem se po 14dnech vrátit na okruh ve velkém stylu, sluníčko svítilo a na okruhu byla spousta bežcu, bylo mi tam dobře.  Nechtěl jsem ale bežet stereotip ten člověku vetšinou nic nedá  . Vrátil jsem se k puvodnímu harmonogramu rozděleného do tři bežeckých treningu. Dneska šlo o vytrvalostní běh to jest 10kol a více  a to stylem: 3/4kola jsem bežel vyloženě pijánko (to je usek zhruba po rovince a mírně s kopce) a 1/4 useku do kopce jsem bežel rychle, hlídal jsem si na hodinkách čas abych se vždy vlezl do 85sekund. Je fakt že to bylo dneska hodně naročné díky tomu co jsem během dvou dnu všechno absolvoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
buvolii

|
Zaslal: so červen 15, 2013 12:26 pm Předmět: |
|
|
Dne 15.6.2013
Bench 3x1x85kg
Přítahy v předklonu 5x8x25kg (jednoručky)
1 Shyb +11 kliku 10x (začátek každou minutu)
Ez tyč 3x8x27,5kg (celková vaha i s osou)
Tlaky za hlavou 3x6x25kg (jednoručka)
Břicho 3x6x22,5kg uklony do stran a 3x6 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 65min
Dnes poprvé rozcvička po novému, jenom 3x8 burpess je to trochu snesitelnejší. (Nedělají se mi mžitky před očima  ) S benche jsem měl opravdu radost na první pracovní serku jsem si moc neveřil a tak jsem požádal kolegu ve fitku o pomoc. Ten mě po prvním pokusu, kdy ho nebylo eveidentně vubec třeba, skoro seřval at si s něho nedělám legraci  Ziskal jsem potřebný klid a další pokusy už byly jenom rutina. Zato přítahy v předklonu jsem odjel na hranici svých sil a to se potom projevilo u shybu kdy jsem vždy to jedno opakování měl hodně škaredé (poloviční)  Dotlakování rukou v superserii bylo perfektní a i superserii na břicho jsem nějak přežil
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
Dne 16.6.2013
Dřep 3x1x120kg
Tlaky v sedě 2x8 3x6x20kg (jednoručky)
PC+PP 10x3x45kg (Začátek každou minutu)
Rozpažky v předklonu 3x15x6kg
Rozpažky ve stoje 3x15x6kg
Lýtka ve stoje 3x10x65kg
Břicho 3x8 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 70min
Dneska slušnej trening.  Po rozcvičce dřepy, potešila mě váha a to že jsem nepotřeboval žádnou záchranu (ještě je to pořád vaha s kterou jsem schopný si poradit.) Bohužel na tlaky v sedě jsem od minula vubec nic nepřidal  a měl jsem velký problém celkově dokončit.  Dobrý pocit jsem měl s pc+pp, hodně náročné potil jsem se jako vepř  Pak v superseriich rozpažky a břicho s lýtkama. Odcházel jsem do šatny vyčerpaný a propocený.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
Dne 16.6.2013
Ještě večer jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 2kola na prudko (2x900 =1,8km) Čas 7,31 to jest nějakých 3,45 na jedno kolo. Přidal jsem k tomu 17vyběhu do kopce zhruba 80-100metru a zpátky se vždy vrátit pekně pomalím,pomaloučkým výklusem. S běhu jsem hodně spokojený , neudělal jsem žadný extra čas ani rekord (to se po dnešním treningu nedalo)  Myslím si že dvakrát propotit triko za den stačí.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út červen 18, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
Dne 18.6.2013
Dl 2x1x175 ( Mělo být ale nekonalo se)
Uzký bench 3x8 2x6x57,5kg
Swingy 10x8x27,5kg (začátek každou minutu)
Biceps, jednoručky v sedě 4x12x10kg (kladivový zpusob)
Triceps kladka 4x10x27,5kg
Břicho 3x6x20kg uklony do stran a 3x6 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 90min
Dneska to bude dlouhý příběh a nebudu šetřit sebekritikou.  Včera první šichta po týdnu dovolené. Bud jsem zapoměl jaká je v práci dřina nebo jsem zlenivěl, tak jako tak jsem se dneska probudil ve špatném stavu. Boleli mě nohy a koleno. Obrovský strach už od rána s toho co mě tam vlastně dneska čeká na Dl. Na šatně jsem se nervozně převlékal snad 10minut. Rozcvička respektivě burpess 3x8 byla více než příšerná , první serie trvala 45sekund,poslední 1minutu. Zahřívaní Dl ušlo, ikdyž jsem nebyl uplně ve své kuži. Od 142,5kg použity trhačky, měl jsem spocené ruce (v téhle chvili jsem byl už slušne spocený celkově  ) 155kg už i v opasku. V tu chvili už me čekala jen poslední zahřívací serka 165kg, kterou jsem ze značnýma obtížema dal. Naložil si 175kg a šel se na to vydýchat motivovat nebo něco takového. Nedokázal jsem se na to nahecovat, strach byl mnohem vetší a proto to i tak dopadlo, ani jsem s tím nehnul. ( 26.8.2012 jsem poprvé zvedl 170kg, 13.5.2013 8x1x170kg , mám za sebou desítky, stovky opakování se 170kg ale težší váhu proste ne a ne zvednout) Čemu bych se divil když jsem posraný strachy s každýho kila na čince navíc. Neprohrál jsem to dneska při pokusu ve fitku  já jsem to prohrál už doma  . Zbytek treningu ušel, ikdyž radost a dobrý pocit nepřišel. Na konci treningu bolest v koleni a ve stehně. Shrnuto: Příšerná mrtvola , zbytek treningu ušel , velké šrámy na těle, ještě vetší na duši.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
Dne 20.6.2013
Puss press 2x1x60kg
Dřepy 5x10x50kg
Wood from hell 10x8x6kg (začátek každou minutu)
Rozpažky ve stoje 3x10x8kg
Rozpažky v předklonu 3x10x6kg
Lýtka v sedě 3x15x18kg
Celkový čas 75min
Dnešní trening po dlouhé noční a v hrozném hicu.  Chvilku jsem zvažoval že tam nepujdu ale vzhledem k tomu že se tam ted 3dny nedostanu jsem hold musel, stuj co stuj. (Nelituji)  Solidní rozcvička , výborný puss press. Goblet dřepy nebo čelní dřepy zrušeny, nahrazeny normálníma. (duvod už tak jsem přetežoval rameno (začínající problémy v ramenou) , na tenhle cvik mě neužije)) Wood from hell vyložene trapné a ostudné, ubráno s 10kg jednoruček na 6kg jednoručky a i přes to jsem to sjel nadoraz, neměl jsem po noční energii. Zbytek byl velice dobrý. I přes to že jsem trening upravil v dřepech, ubral na wood from hell, i tak jsem byl dneska náramně spokojený že jsem se zase pořádně propotil a celí trening se mě líbil.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
Dne 23.6.2013
Dneska jsem se vrátil s pracovního víkendu a vzhledem k tomu že počasí vybízelo k pohybu, nezaváhal jsem  a šel jsem si zaběhat. Dal jsem si 6kol (6x900=5,4km) čas 26,58 to jest nějakých 4,30 na jedno kolo. Dneska jsem od toho běhu nic neočekával. (pravda člověk muže vždy překvapit  ) Ale dneska nejspíš ne, za poslední tři dny: jsem strávil v autobuse 15hodin (jenom dneska 6hodin  ), strava byla nedostatečná , regenerace a spánek to samé.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po červen 24, 2013 11:48 am Předmět: |
|
|
Dne 24.6.2013
Bench 2x1x90kg
Přítahy v předklonu 5x6x27,5kg (jednoručky)
1 Shyb +11 kliku 10x (začátek každou minutu)
Ez tyč 3x8x27,5kg (celková vaha i s osou)
Celkový čas 80min
Po rozcvičce jsem přešel na bench,první serii s 90kg jsem dal sám a dá se říct docela v klidu, proto mě šokovalo ža při druhém pokusu to nevyšlo a musel mi sparing pomoct.  Přítahy v předklonu byly hodně dobré a brutální. Cvik shyb+klik opět velice laksní, kdy jsem nedodržoval předepsané pauzy,  jelikož se nás tam pár střídalo. Dotlakování rukou bylo vinikající, samozřejmě superserie na ruky a břicho. Celkový čas byl dneska docela dlouhý, nebyl jsem moc rychlí.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st červen 26, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
Dne 26.6.2013
Dřep 2x1x125kg
Tlaky v sedě 3x8 2x6x20kg (jednoručky)
PC+PP 10x3x47,5kg (Začátek každou minutu)
Rozpažky v předklonu 3x15x6kg
Rozpažky ve stoje 3x15x7kg
Lýtka ve stoje 3x10x70kg
Celkový čas 75min
Dneska byl výborný trening, ani veřit se mi nechce.  Kolem poledne jsem vylezl s postele, (jsem po dvou dlouhých nočních) a vyrazil směr fitko. (nohy s olova , bolavé koleno)  Po pomalejší rozcvičce jsem začal dřepovat a byl hodně zvědavý, zda to všechno zvládnu. 12x osa , 6x50 , 5x70 3x90 2x100 1x110 1x115 a byly předemnou pracovní serie ( prázdné fitko, dopomoc žádná). Ale i přes to že jsem po noční jsem chtěl dřít, vrátil jsem se o víkendu s Nymburku a vyděl tam moc zajimavé sportovní celebrity a exempláře. (motivace dneska byla) Takže jsem i bez jištění odřepoval obě pracvoní serie a byl spokojený. Na tlakách v sedě jsem přidal další 8mičkovou serii.  Pc+PP bylo pro mě brutální, fnukal jsem tam jako holka ale zvládl jsem to celé. Pak už jen v superseriich ramena, břicho s lýtkama a šlo se do sprchy. Dnešní trening byl výborný.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so červen 29, 2013 12:31 pm Předmět: |
|
|
Dne 29.6.2013
Dl 2x1x175 ( Mělo být ale bylo 1x1x175)
Uzký bench 4x8 1x6x57,5kg
Swingy 10x9x27,5kg (začátek každou minutu)
Biceps, jednoručky v sedě 4x12x10kg (kladivový zpusob)
Triceps kladka 4x10x30kg
Břicho 3x6x20kg uklony do stran a 3x6 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 90min
Dneska byl výborný trening. Na vinikající chyběl pouze ten jeden mrtvý tah navíc,  ale i tak jsem moc rád za to co se povedlo. Pojdme pekně od začátku, po rozcvičce jsem začal Dl, byl jsem od minula pořádně naštvaný a chtěl jsem to dneska potáhnout. Myšlenky ve stylu že je to na mých 81kg příliž težká vaha jsem prostě nepustil do hlavy. Od 150kg jsem použil trhačky šetřil jsem sílu uchopu (stejně bych to bez nich asi nezvedl  ), od 160kg použitý i opasek. Ještě 167,5kg jsem zvedl celkem v pohodě tak jsem byl spokojený a motivoval se co to šlo k mému dosud nejlepšímu výkonu. 175kg jsem zvedal jak to jen šlo, odlepil jsem to od země a sunul to pomalu nahoru.  Bylo to tam a já byl maximálně spokojený konečně težší vaha než 170kg ale chtěl jsem ještě jeden přidat. Druhé opakování se nepovedlo, sice jsem to dostal asi na 5cm od země ale nebyla žádná síla v tom zvednout to, první pokus mě hodně vyštavil. Ale byl jsem spokojený, konečně jsem to potáhl a i druhý pokus jsem přecejenom dostal od země.  Byl jsem v dobré naladě a to mi vydrželo celí trening. Swingy byly vinikající , a dotlakovaní rukou skvělé. Samozřejmě superserie na ruky a břicho.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so červen 29, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
Dne 29.6.2013
Ještě večer jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 13kol (13x900 =11,7km) Čas 59,12 to jest nějakých 4,33 na jedno kolo. Dnes byl na programu vytrvalostní běh 10kol a nebránil jsem se myšlence že když to pujde, klidně přidám.Dneska jsem to rozběhl uplně normálně, žádné šaškárny s rychlím běhěm do kopce (po raním treningu bych na takové opičárny neměl  ). Takže jsem to rozběhl, chytil určitou frekvenci, hlídal si časy na jednotlivých kolech. Je fakt že jsem se od prvního kolečka docela trápil ale opět se ukázalo že je to jenom v hlavě.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 2:23 pm Předmět: |
|
|
Dne 30.6.2013
Dnes ráno pouze plavecký trening (i to se počítá).Pouze lehkých 2200metru (Dobrá zas tak lehký to nebylo, hrozná dřina  ) Plavecký styl prsa (jiný neumím )Ke konci slabé pokusy o kraula (25metru kraul -75metru prsa) Celkovy čas na 2200metru =85min Po včerejším dnu to bylo moc pěkné protáhnutí,navíc jde o plavání v kuse bez zastavení.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 10:04 am Předmět: |
|
|
Dne 1.7.2013
Push press 1x1x65kg
Dřepy 5x10x55kg
Wood from hell 10x9x6kg (začátek každou minutu)
Rozpažky ve stoje 3x10x8kg
Rozpažky v předklonu 3x10x7kg
Lýtka v sedě 3x15x22kg
Celkový čas 70min
Dneska jsem vyrazil do fitka v rozlamaném stavu. Nohy mě boleli jako čert. V rozcviče dneska pouze 3x6 burpess horzně unavený , bolest nohou a levého ramene. Velmi mě proto potešil puss press, že se mi podařilo to rozhýbat a zvednout (konekoncu je to zhruba nejvíc co jsem měl zatím nad hlavou  ) Dřepy byly dneska vinikající v tom jak mě boleli nohy a ještě k tomu dřepovat  Wood from hell jsem stejně jako minule skoro odflák, nemužu přetežovat ramena do nekonečna. Za to rozpažky jsem odjel pořádně v superserii a potom v superserii i lýtka a břicho, s dnešním treningem jsem spokojený.
Naposledy upravil buvolii dne pá červenec 12, 2013 8:58 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 9:14 am Předmět: |
|
|
Dne 2.7.2013
Dnes pouze regenerace, jsem po včerejšku uplně hotový.  Proč zde ale píšu , dostal jsem osobní digitální vahu, takže odedneška zařazuji nový informační prvek. Na začátku každého měsíce zde napíšu svoji aktuální vahu. Mojim cílem bude nabrat každý měsíc 1-2kg , protože jsem přecejenom dost hubenej. Nebude to snadné při mém tělesném typu, spalování a při mém výdaji (jako třeba tento víkend  ) Takže si shrneme ještě jednou fakta:
Věk: 28let
Výška:187cm
Váha: 81,5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 10:19 am Předmět: |
|
|
Dne 3.7.2013
Bench 1x1x95kg (mělo být ale nekonalo se)
Přítahy v předklonu 3x8 2x6 x27,5kg (jednoručky)
1 Shyb +11 kliku 10x (začátek každou minutu) (pouze 7serií víc jsem nezvládl)
Ez tyč 3x10x27,5kg (celková vaha i s osou)
Celkový čas 75min
Dnešní trening byl katastrofa, výkonostně jdu stále dolu  . V rozcvičce už jen 3x6 burpess zřejmě nastálo, je to pro mě hrozná dřina párkát se zvednou ze země.  U benche jsem se nedostal ani na ten pokus 95kg (jednak prázdný fitko a stejně bych na to neměl) Poslední pokus na bench bylo 87,5kg což jsem potáhl s vypětím všech sil.  (problém leveho ramene přetrvává) Přítahy v předklonu nebyly nejhorší, aspon tady jsem se snažil ale díky pořádnému cvičení přitahu v předklonu jsem težce vyhořel na shyb+klik. Od páté serie trápení v 7serii jsem vzdal.  Zbytek odjetý normálně. Bída hruza a děs.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|