|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ntz
|
Zaslal: po červen 24, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
vy jste horsi dietari nez moje koc .. vite koho mi pripominate .. Bejsovce* .. rikali jsme mu vyzivar pac si nosil notysek a vsechno co zezral do nej napsal ..
* bejsovec byl pred asi 15ti lety sparing honzy karese a tihle dva tady s vyzivou snad zacinali .. kdo zna jk a jeho sportovni karieru, tak si umi tuhle dvojku zive predstavit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Barthel

|
Zaslal: po červen 24, 2013 9:26 am Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | vy jste horsi dietari nez moje koc .. vite koho mi pripominate .. Bejsovce* .. rikali jsme mu vyzivar pac si nosil notysek a vsechno co zezral do nej napsal ..
* bejsovec byl pred asi 15ti lety sparing honzy karese a tihle dva tady s vyzivou snad zacinali .. kdo zna jk a jeho sportovni karieru, tak si umi tuhle dvojku zive predstavit |
Každej není profesionálni fyzioterapeut jako ty. Přišel jsem si sem pro radu a né pro debilní připomínky .
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po červen 24, 2013 9:44 am Předmět: |
|
|
jestli chces zvednout maximalky, tak zacni uplne jinak cvicit .. prestan delat serky po 8-12 opak, pridej vahy a zacni delat 3-5opak v serce ..
zradlo neresim, to mam z tebe fakt srandu .. na to jsou tady vetsi expoerti
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: po červen 24, 2013 9:52 am Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | jestli chces zvednout maximalky, tak zacni uplne jinak cvicit .. prestan delat serky po 8-12 opak, pridej vahy a zacni delat 3-5opak v serce ..
zradlo neresim, to mam z tebe fakt srandu .. na to jsou tady vetsi expoerti |
Tento týden začínám s HFFT. Podle mě mam jídelníček v pohodě co se týče bílkovin u sacharidů pořád experimentuju. Mít ze mě srandu můžeš ,ale to je tak všechno. Žádný učený z nebe nespadl ,ale jak tak koukám na tvoje komenty tak to vypadá že si notorický rejpač a mistr ve všem co se tu řeší ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po červen 24, 2013 9:59 am Předmět: |
|
|
| Barthel napsal: | | ntz napsal: | jestli chces zvednout maximalky, tak zacni uplne jinak cvicit .. prestan delat serky po 8-12 opak, pridej vahy a zacni delat 3-5opak v serce ..
Tento týden začínám s HFFT. Podle mě mam jídelníček v pohodě co se týče bílkovin u sacharidů pořád experimentuju. Mít ze mě srandu můžeš ,ale to je tak všechno. Žádný učený z nebe nespadl ,ale jak tak koukám na tvoje komenty tak to vypadá že si notorický rejpač a mistr ve všem co se tu řeší ;) |
ano, bohuzel jsem .. nevim jestli mistr, ale jako jj, mas pravdu .. jsem *kurva dobrej ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: po červen 24, 2013 10:03 am Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | Barthel napsal: | | ntz napsal: | jestli chces zvednout maximalky, tak zacni uplne jinak cvicit .. prestan delat serky po 8-12 opak, pridej vahy a zacni delat 3-5opak v serce ..
Tento týden začínám s HFFT. Podle mě mam jídelníček v pohodě co se týče bílkovin u sacharidů pořád experimentuju. Mít ze mě srandu můžeš ,ale to je tak všechno. Žádný učený z nebe nespadl ,ale jak tak koukám na tvoje komenty tak to vypadá že si notorický rejpač a mistr ve všem co se tu řeší ;) |
ano, bohuzel jsem .. nevim jestli mistr, ale jako jj, mas pravdu .. jsem *kurva dobrej ;) |
můj idol
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|