|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: út červen 25, 2013 10:26 am Předmět: |
|
|
Diana: jasne, mazani sem taky mel hlavne na mysli _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: út červen 25, 2013 10:29 am Předmět: |
|
|
m1ro: nejake tipy jak lehce a nejlepe levne dosahnout lepsiho pomeru omega6:3? teda krome grass fed masa, ryb a suplementace rybiho oleje
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 25, 2013 10:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: út červen 25, 2013 10:36 am Předmět: |
|
|
Já si dělám sardinkovou pomazánku, akorát si jí nikam nemažu, ale jím lžící  Vezmeš sardinky, rozmačkáš do nich 1-2 vejce, tavený sýr, plátkový sýr, popřípadě olej, sůl a pepř. Jednoduché, dobré, zdravé. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: út červen 25, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
Seva98: jak jsem psal, nejlip asi ten lneny olej, cenove to vyjde asi nejlip. Ja se teda spis snazim doplnovat omega z ruznych zdroju, ale tim lnenym olejem to lze srovnat moc dobre. Pohledej na netu lneny olej od Agro-el, v nabidce maj 5l za necelych 900Kc. Vyhoda je, ze by mel byt uplne cerstve lisovany a neskladovany, delaji uzaverku objednavek, pak ho nalisuji a posilaj hromadne. Staci to dat do mrazaku a muzes to pak treba lzickou vydloubnout, jak pise Luster, nikdy uplne nezmrzne. Uplne spatne na tom neni ani konopny olej s pomerem omega 3 a 6.
Jen tak pro zajimavost - zkuste si dohledat na netu tzv. sirnou patlaninu podle Dr. Budwig (lneny olej s tvarohem). Da se takhle skvele doplnit omega 3 ve fakt velkych davkach bez nejakych nezadoucich vedlejsich efektu. Chutna to moc dobre :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út červen 25, 2013 12:09 pm Předmět: |
|
|
V Praze 2 na Bělehradské ulici existuje prodejna VomFass, kde mají nejen různé likéry,destiláty, octy, vína ale i ořechové, semínkové či olivové oleje všeho druhu. Snad to není nic proti ničemu, když sem napíši odkaz. http://vomfass.cz/produkty.html _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Najkl
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út červen 25, 2013 1:17 pm Předmět: |
|
|
ty tabulky sou zajmavy _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út červen 25, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: út červen 25, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
Najkl: u me opravdu mizi to akne, to predevsim. Ta pokozka je proste takova jina. Az v posledni dobe jsem si take vsimnul, ze mi to taky mirne snizilo tepovou frekvenci asi o 4 pulsy, coz je pri mem klidovem tepu 56 celkem dost :) A taky si vsimam toho, ze uz nemivam zanety slach, delalo se mi to hrozne casto hlavne na predlokti z tezkych bicepsovych zdvihu velke cinky, nebo taky bolesti v zapesti. Nebo bolest kolene, ktera se mi z nejakeho duvodu stavala z pushpressu, ale fakt vzdy jen z tohoto cviku  Nevim, je dost mozny, ze na tohle vse bude mit vliv x dalsich faktoru, ale fakt to pozoruju, az jak dodavam tu omegu 3. Vsak to zkus sam a treba to bude mit na tebe podobny ucinek, rekl bych, ze neuskodis si urcite :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út únor 04, 2014 9:20 pm Předmět: |
|
|
Malej mrazák Lustře?  někde jsem četl, že v mrazáku klidně vydrží rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|