potrebuju poradit nejakej cvik na zlepseni zapesti .. predlokti mam z lezeni porad semi-ultrasilne, nicmene me proste boli zapesti kdyz nejak intenzivnejc premistuju ..
jde o to, ze u predniho drepu mam ty lokty fakt nahore a cinku si uz pri prebirani ze stojanu nasteluju tak, jak ji z premisteni nahoru nedostanu (myslim pozici v rukach) ..
dokonce me zapesti boli i den po a mam trosku natekle prsty ..
zatim jedinej snad teoreticky napomocnej cvik co jsem zacal delat jsou kliky na pestech a prstech .. ale asi to nestaci ..
diky, ntz
hint: trosku se bojim, jestli ta zapesti nemam z lezeni nejaka *vykloktana, protoze kdyz mi kluci ukazujou techniku, tak ja ta zapesti mam o 33% vic protazena a **hybnejsi dozadu nez oni .. proti nim jak z gumy .. normalne me zapesti neboli ani neotravujou
ze se vubec ptam :D .. asi jedina (spravna, co zde muze prijit) rada je zatni zuby a premistuj .. se to srovna ;)
v moji treningove historii je zelezo a VC relativne kratce
napadli me dalsi cviky:
- zdimani hadru
- takove to posilovani zapesti kdy jsou predlokti pres franc bednu dlanema nahoru a v nich VC (to jsem nikdy nedelal)
- bicak (to jsem taky nikdy nedelal - seriously :D) .. tam se taky zapesti s VC ma jakoby zavirat k telu co to jde
dejte dalsi prosim
Naposledy upravil ntz dne út červen 25, 2013 1:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Ty to zápěstí nepotřebuješ posilovat, ale protahovat, zlepšit mobilitu.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Po premisteni cinka lezi na deltach. Pokud to drzis na zapesti tak to delas blbe.
ja vim .. ale proste to zapesti z toho boli a je to na nej zatez - ne ze ne .. ja to premisteni chodim v podtsate s lehkou vahou (proti ciste jen prednimu drepu) a kombinuju s drepem .. urcite nemam techniku 100%, ale nekolikrat jsem zadal chlapce na cvicisti i trenera at me kontrolujou a oni meli vzdy jen velice okrajove pripominky a o technice se vyjadrili vcelku pozitivne ..
mival sem stejny problém u premisteni....nevim jestli to pomuze tobe ale me stacilo když sem hodil cinku na delty zatlacit lokty dozadu ,lopatky k sobe pak sem mel zapesti skoro rovna a bolest byla pryc
Tak si chytni těžší činku (50kg+) klasickým vzpěračským úchopem, polož ji na přední delty (kvůli té váze činky by si to měl zvládnout) a zkus v téhle pozici setrvat a nechat svaly protáhnout, případně vždy jedním loktem nahoru a pak zase druhým. Takhle to před tréninkem dělám já a pomáhá mi to.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tak si chytni těžší činku (50kg+) klasickým vzpěračským úchopem, polož ji na přední delty (kvůli té váze činky by si to měl zvládnout) a zkus v téhle pozici setrvat a nechat svaly protáhnout, případně vždy jedním loktem nahoru a pak zase druhým. Takhle to před tréninkem dělám já a pomáhá mi to .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru