| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michalllll
|
Zaslal: út červen 25, 2013 1:21 pm Předmět: Co místo tatarky? |
|
|
Ahojte. Nějaký recept na něco místo tatarky? Suché mě to moc nechutná, ač to teď tak jím, nebo si dávám bílí jogurt a smíchám do něho citrón+sůl+pepř+paprika, ale není to úplně ono. Nemáte nějaký ověřený recept? Kdyby tu už takové vlákno bylo, hoďte mi sem prosím link. Děkuji moc všem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Marki

|
Zaslal: út červen 25, 2013 1:36 pm Předmět: |
|
|
Není to sice jako tatarka, ale rajskej protlak, takovej v tý krabičce 500g, jmenuje se to pasírovaná rajčata.Prodává kauland, Lidl, Albert, všude. Přidej jen bylinky, já dávám pro chuť sojovku ABC, na oslazení, pepř, nebo sladidlo a máš vynikající "Light kečup". k rýži, k masu, k zelenině:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út červen 25, 2013 1:37 pm Předmět: |
|
|
V cem je lzicka tatarky tak hrozne spatna?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
addaro
|
Zaslal: út červen 25, 2013 3:10 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | V cem je lzicka tatarky tak hrozne spatna? |
že to nikdy neskončí u jedné lžičky/že člověk jí těch jídel třeba 3-5 denně = již vcelku dost tatarky i při jedné lžičce ke každému jídlu
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 25, 2013 3:27 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | V ryzi je taky dobra... |
Je _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Michalllll
|
Zaslal: út červen 25, 2013 3:39 pm Předmět: |
|
|
Ne k hranolkam ne :D:D Myslím třeba k bramborám s masem aby to nebylo tka suché, když třeba vepřové maso dáš zapéct, tka je docela suché a bez tatarky jsme to nikdy nejedl. Až do teď.
Kdyby měl někdo nějaký recept, tak ho tu postněte, dík :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út červen 25, 2013 3:41 pm Předmět: |
|
|
Otázka by taky mohla spíš znít v čem je tatarka dobrá ... už jen pár lžiček je kalorická atomovka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 25, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
Tak urcite existuje nejaka light ne? a tu light si muzes jeste naredit jogurtem a hned to energeticky klesne a pritom to jeste bude relativne chutnat jako tatarka. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út červen 25, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | Otázka by taky mohla spíš znít v čem je tatarka dobrá ... už jen pár lžiček je kalorická atomovka. |
Jaj ja zpomnel ze je to tu samej kulturista co se chysta na prkna a nemuze si dovolit nic takovyho jako je jedna lzicka tatarky
Ne, tak kdyz si udela nakou po domacku jak psal draper, tak to prece nemuze vadit..
|
|
| nahoru |
|
 |
Michalllll
|
Zaslal: út červen 25, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
Já jsem se rozhodl cvičit teprve nedávno. Ale rozhodl jsem se, že budu dodržovat pořádně stravu, tak takové sračky jíst nebudu :X
|
|
| nahoru |
|
 |
| |