|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
caramelia
|
Zaslal: st červen 26, 2013 10:09 am Předmět: hledám/chci trenéra i neprofi.-Praha 10 |
|
|
Ahoj,
ráda bych zde našla trenéra, nemusí to být profi trenér, stačí člověk, který ví co a jak a byl by ochoten zaučit novou bytost, která chce pro sebe začít něco dělat (snížení váhy).
Mělo by to být fitness Vršovice/Praha 10
Děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st červen 26, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
posli fotku,urcite sa nejaky jinoch najde _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
caramelia
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st červen 26, 2013 11:58 am Předmět: |
|
|
| caramelia napsal: | to právě nemůžu , to by se Vás hlásilo stovky, by pak byl těžký výběr mezi Vámi. ale určitě žádná hrůza nejsem :D |
hehehe ,
malinká rada projdi se po pár fitek kolem sveho bydliště najdi si tu správnou posilovnu
( fitko ) myslím že tady se ti bude hlásít přes pm xxx . mladých pubíku ( sory hoši )
A v tom fitku ktere sis vybrala určitě najdeš dobrou duši , Co tak navštívit Fitness Ronnie.cz Praha tak určitě dobrá duše bude ?
Druha rada hodně info je v dnešni době na webech a není problem se učit a študovat tam .
Třetí rada nejlepší trener je tvoje tělo co ti říka ( nauč se ho poslouchat ) a praxe na tvojem
tělíčku jak strava tak cvičeni a regen , ne na každeho pusobí to co pusobí na něho ,
Každý člověk je jedinečný a jiný , najdi si svoji cestičku .
Nechci tě odrazovat od hledaní pomoci ale určitě se najde ta hodna dušíčka co ti ukáže
cestičku ,
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: st červen 26, 2013 1:21 pm Předmět: |
|
|
pekne to napsal Mates-daoc ..
nicmene dovolim si jeste jednu jedovatou poznamku .. nezanedbatelne % (vice nez 50) fitness treneru jsou born-to-lose lide, kteri delaji to co delaji jen kvuli tomu, ze vsechno jineho se *podelalo, tak se snazi alespon vyuzit toho, ze chodili roky pumpovat kozobiceps do fitka ..
mel jsem tady kratkou rozepri s barou na tohle tema, tak jen bych dodal, ze od te doby se me blizci lide zapletli se dvema novyma trenerama a v obou (tedy 2/2) pripadech fail .. kdyby ti dementi, co si za to berou bo vic prachy, napsali ten trening sem na foru at jim ho jako vyradite a *optimalizujete, tak by asi vetsina lidi tady rekla, ze to je **shit ..
fitness trener pro zacatecniky je zlo .. na nich prave parazitujou tihle experti .. pokud to nekdo se sportem mysli vazne a neco opravdu dela a toho trenera potrebuje, tak si trenera najde dobreho - o tom nepochybuju - ale zacatecnik se nema nejmensi sanci branit
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: st červen 26, 2013 2:01 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | pekne to napsal Mates-daoc ..
nicmene dovolim si jeste jednu jedovatou poznamku .. nezanedbatelne % (vice nez 50) fitness treneru jsou born-to-lose lide, kteri delaji to co delaji jen kvuli tomu, ze vsechno jineho se *podelalo, tak se snazi alespon vyuzit toho, ze chodili roky pumpovat kozobiceps do fitka ..
mel jsem tady kratkou rozepri s barou na tohle tema, tak jen bych dodal, ze od te doby se me blizci lide zapletli se dvema novyma trenerama a v obou (tedy 2/2) pripadech fail .. kdyby ti dementi, co si za to berou bo vic prachy, napsali ten trening sem na foru at jim ho jako vyradite a *optimalizujete, tak by asi vetsina lidi tady rekla, ze to je **shit ..
fitness trener pro zacatecniky je zlo .. na nich prave parazitujou tihle experti .. pokud to nekdo se sportem mysli vazne a neco opravdu dela a toho trenera potrebuje, tak si trenera najde dobreho - o tom nepochybuju - ale zacatecnik se nema nejmensi sanci branit |
Souhlasim minulej tejden si nechal kamos (zacatecnik) z prace napsat "trenink" od majitele/trenera posilovny a byla to uplna sracka ala muscle Arnolduv trenal bicaku
Takze bacha na to od koho si nechas radit.. A jeste jedna vec, jestli se do toho pustis sama tak hlavne nic od nikoho neodkoukavej z pravidla 90% lidi v posilovne maji spatnou techniku.. Takze treba se ti bude libit nakej cvik co si nekdo jede v posce tak si zjisti jak se odborne jmenuje a najdi si o tom info (tady,google,youtube..) nez se do neho pustis. _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: st červen 26, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
caramelia
|
Zaslal: st červen 26, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za názory/vzkazy. Já jsem nechtěla trenéra napořád, potřebovala jsem jen aby tam (samozřejmě do fitness Ronnie, to je jen zmínka jak tady jeden dotyčný narazil) aby tam semnou dvakrát, třikrát zašel a ukázal co a jak cvičit a pak bych ráda jela sama. Ale když říkáte, že mám raději studovat hodiny na netu jak se jeden cvik dělá, když o tom nemám ani páru (tak to nebude půl hodiny studování ale minimálně měsíc  ), tak teda jo no
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červen 26, 2013 2:53 pm Předmět: |
|
|
Pro začátečníka nedotčeného posilovnou je minimem 10, raději 20 tréninků s dobrým trenérem. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 26, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Pro začátečníka nedotčeného posilovnou je minimem 10, raději 20 tréninků s dobrým trenérem. |
Presne tak.
Take jsem dlouha leta zil v domneni, ze kdyz uz nekdo nejakou dobu cvici, nebude problem vect nove prichoziho cvicence, at uz ma cile jakekoliv. Ale opak je pravdou, zdaleka to neni tak jednoduche a bez alespon castecne znalosti anatomie a ruznych rehabilitacnich a kompenzacnich prvku,coz vetsina lidi nema, je tohle docela risk a ve vysledku to muze dotycnemu dost ublizit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: st červen 26, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Pro začátečníka nedotčeného posilovnou je minimem 10, raději 20 tréninků s dobrým trenérem. |
Presne tak.
Take jsem dlouha leta zil v domneni, ze kdyz uz nekdo nejakou dobu cvici, nebude problem vect nove prichoziho cvicence, at uz ma cile jakekoliv. Ale opak je pravdou, zdaleka to neni tak jednoduche a bez alespon castecne znalosti anatomie a ruznych rehabilitacnich a kompenzacnich prvku,coz vetsina lidi nema, je tohle docela risk a ve vysledku to muze dotycnemu dost ublizit. |
ano, takovehleho trenera naprosto schvaluju (je jich < 15%, tzn ~ 1:7), nicmene:
@draper & cizo: prosim nezapominejte, ze nemluvime o sportu ale o cviceni .. celej zivot se pohybuju mezi sportovci na te nejvyssi urovni a sam jsem vzdy kdyz jsem cvicil (a mam i ted) mival nejakou svoji treningovou skupinu .. za ty roky a po tom, co jsem videl, jsem bytostne presvedcen o tom, ze cvicit (to neni sport, to je cviceni !!!!) by mel zacit kazdej sam a **po nejake dobe resit trenara .. u dospelcu co zacinaji cvicit totiz zhusta (ve vice nez 50%) proste funguje ten jev, ze pokud jim nekdo zkraje zacne radit pohyby, kecat do jidla a planovat spotrebu jejich drahe zivotni energie, tak ono to nejakou dobu funguje, ale pak prijde demotivace a zkaza a vetsina lidi pak diky tomu od cviceni odpadne a uz to dale nedela ..
to ze chces cvicit (a porad to neni stejny co sportovat !!!) vychazi z tebe samotnyho a na tom zacatku proste nejakou dobu (treba 6-12 mesicu) musi ta zodpovednost byt na tobe samem a ne na trenerovi !!.. pokud se bude zodpovedne venovat teoreticke priprave (internet, treba zde na ronnie ji zitra chlapci vyradite skvelej trening aniz by jste ji videli - klido, nepochybuju) a nebude se zaroven v pripade pochybnosti bat na cvicisti zeptat, jestli dela danej cvik dobre, tak se nezrani a naopak svoji realnou motivaci a schopnosti proveri a zoceli do te miry, ze bude moct **celit trenerovi a hlavne bude mit predstavu co a jak ..
vase genericke vyroky jsou skodlive a dementni do te doby, nez ji sami jako mistni autority nenapisete pm a nedate ji kontakt na konkretniho cloveka, kterej to trenerske remeslo umi delat minimalne dvouslozkove - tedy psychosomaticky .. pribehu o tom, jak nekdo cvicil nekdy s trenerem je hodne, ale tech, kde trener nadchnul cvicence pro cviceni a ten v tom pokracuje je jako safranu !!
@carmelia: ^^ takze pokud Ti drejpr a nebo cizo doporuci trenera, tak bych ho povazoval jako duveryhodneho (1:2 :D - to uz je slusna sance, klukum do hlavy nevidim, ale verme si) .. k jinemu trenerovi (jakozto zatim string bez tvare) spis radsi nechod a **zodpovedne spis zacni takhle zkraje sama - k trenerovi si dojdes, neboj :D .. ale ne hned !! Cviky musis delat spravne - to je jasny, jakoby trenera na provedeni cviku potrebujes (staci kamoska co cvici), ale tedka zkraje bych dlouhodobejsi a komplexni plan od ciziho neprijal ..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červen 26, 2013 7:05 pm Předmět: |
|
|
Nevím sice jaký je rozdíl mezi sportem a cvičením, nicméně už jsem pár lidí trénoval a stojím si za tím, co říkám. Protože někoho, kdo začíná s tréninkem ve fitku, sám si nastuduje všechno potřebné a začne cvičit technicky správně jsem zatím ve svém životě neviděl a dost pochybuju o tom, že někoho takového někdy uvidím :) No a všichni víme, že cvičit špatně je často spíš ke škodě, než k užitku. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st červen 26, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
| caramelia napsal: | Děkuji za názory/vzkazy. Já jsem nechtěla trenéra napořád, potřebovala jsem jen aby tam (samozřejmě do fitness Ronnie, to je jen zmínka jak tady jeden dotyčný narazil) aby tam semnou dvakrát, třikrát zašel a ukázal co a jak cvičit a pak bych ráda jela sama. Ale když říkáte, že mám raději studovat hodiny na netu jak se jeden cvik dělá, když o tom nemám ani páru (tak to nebude půl hodiny studování ale minimálně měsíc ), tak teda jo no
Děkuji |
Trenéra si určitě najmi. Z internetu vyčteš dost, ale zdaleka ne vše potřebné. Jak už bylo psáno, na deset lekcí je ideální kompromis mezi cenou a ziskem. Nebudeme si nic nalhávat, není to až tak nic levného. Nicméně se vyplatí. Já si třeba teď díky špatné technice zadělával na hezký oštěpařský loket v badmintonu. Trenér celkem okamžitě viděl kde dělám chyby a mohl bych tisíckrát sledovat video a neviděl bych to.
Zkus se zeptat i na jiných forech. Tady to nemusí přečíst nikdo kdo v té části bydlí.
Další věcí je, že podle mě na deset lekcí můžeš cestovat po celé Praze a pak se usídlit tam kde ti to vyhovuje. Třeba já byl spokojený u jednoho trenéra, jenže ten byl v Holešovicích. Tj. druhá strana Prahy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|