|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pitkin

|
Zaslal: st červen 26, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
Ono se to řekne najmi si trenéra ,ale jak poznám že ten trenér je dobrej a akorát mě nedokurví ?? _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: st červen 26, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | Ono se to řekne najmi si trenéra ,ale jak poznám že ten trenér je dobrej a akorát mě nedokurví ?? |
Buď doporučení a nebo sledovat provoz v posilovně. Tam člověk může docela slušně poznat co to je za trenéra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: st červen 26, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
Když to vezmu z pohledu absolutního začátečníka ,tak pokud trenér není uplnej ignorant tak to prostě nemůže poznat začátečník když o tom moc neví . Reference jsou fajn ,znáš teda nějakého kvalitního trenéra z Prahy ? _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červen 27, 2013 6:33 am Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | Když to vezmu z pohledu absolutního začátečníka ,tak pokud trenér není uplnej ignorant tak to prostě nemůže poznat začátečník když o tom moc neví . Reference jsou fajn ,znáš teda nějakého kvalitního trenéra z Prahy ? |
Já osobně jsem byl spokojený u Andriy Petruk. Neříkám že je nejlepší v Praze (určitě by se našli lepší kteří mají třeba fyzioterapeutické vzdělání), ale chybu s ním neuděláš.
http://www.energym.cz/index.php?page=treneri-a-instruktori&subpage=posilovna
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|