|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Spam

|
Zaslal: st červen 26, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
Normálně mě by bylo líto tohle prochlastat...  Když to vidím takhle pohromadě.
Většinou si jedu na 1-2 proteinech a to je hranice, ale tohle _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: st červen 26, 2013 7:39 pm Předmět: Extrifit |
|
|
Spam: To byly nákupy ať mám něco dopředu a pak budu jen doplňovat suplementy dle akcí, ať mám zásobu
Davesix: Tak tohle jsem kupoval po částech 14dní podle akcí. Např WPC60 1+1 zdarma z ronnie, dnes mi došel WPC80 z Extrifitu zdarma za věrnost za nákupy, Hell Gel si nechávám zdarma posílat v každé objednávce, ale tak celkem to dělalo asi 8000kč..možná víc  Nemluvě co furt dostávám ty trika Extrifit...asi si otevřu shop
Se musím pochválit...jsem našel v Řecku hotel s fitness centrem zdarma , takže to pro mě byla jasná volba kam na dovolenou  Půlka zavazadel do letadla s limitem bude jen protein, BCAA, vitamíny  Moje bude u moře a já ve fitku
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt červen 27, 2013 11:25 am Předmět: |
|
|
Tak dnes jsem ochutnal Essential Pure CFM 80 příchuť banán.Jedním slovem se dá napsat - vynikající- co se týče všeho - obrovská spokojenost a oči vyvalené,opravdu jsem to od Esseentialu nečekal !!!
Chtěl bych moc poděkovat Martinovi Jebasovi za poslané vzorky,ještě jednou moc díky Martine!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 12:11 pm Předmět: |
|
|
Měl někdo Matrix - Milk chocolate/Perfect chocolate? A rozdíl? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 28, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Měl někdo Matrix - Milk chocolate/Perfect chocolate? A rozdíl? |
Milk choco je sladsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 4:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: pá červen 28, 2013 5:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 6:15 pm Předmět: |
|
|
Jaký je momentálně podle Vás nejkvalitnější protein na trhu,který by byl dobrý dávat hned po skončení tréninku? Dívám se po Xtreme H.P. od FA a na Hydro od Smartlaps,nebo něco od vychvalovaného reflexu? Hádám, že se to tu určitě řešilo, ale nenašel jsem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem vyzkoušel znovu Cellucor a příchuť cookies & cream , 1 a půl odměrky do 200ml vody a je to opravdu velice chutné a velmi se to podobá Combatu c&c. Ostatní parametry jsou taktéž v pořádku, to je u Cellucoru standart.
Za mě rozhodně doporučuju. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Jaký je momentálně podle Vás nejkvalitnější protein na trhu,který by byl dobrý dávat hned po skončení tréninku? Dívám se po Xtreme H.P. od FA a na Hydro od Smartlaps,nebo něco od vychvalovaného reflexu? Hádám, že se to tu určitě řešilo, ale nenašel jsem :) |
Pokud nemáš nějaké soutěžní ambice,nebál byhc se toho novýho essentialu 80 cfm od Prom-inu ,chuť je naprosto super a složení taky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Jaký je momentálně podle Vás nejkvalitnější protein na trhu,který by byl dobrý dávat hned po skončení tréninku? Dívám se po Xtreme H.P. od FA a na Hydro od Smartlaps,nebo něco od vychvalovaného reflexu? Hádám, že se to tu určitě řešilo, ale nenašel jsem :) |
Fa dávaš dobre, nie je čo meniť, ťažko od toho nájsť niečo lepšie. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Humanic145 napsal: | | Jaký je momentálně podle Vás nejkvalitnější protein na trhu,který by byl dobrý dávat hned po skončení tréninku? Dívám se po Xtreme H.P. od FA a na Hydro od Smartlaps,nebo něco od vychvalovaného reflexu? Hádám, že se to tu určitě řešilo, ale nenašel jsem :) |
Pokud nemáš nějaké soutěžní ambice,nebál byhc se toho novýho essentialu 80 cfm od Prom-inu ,chuť je naprosto super a složení taky. |
Na soutěž zatím ne-e, jen bych rád vyzkoušel něco opravdu top. Prostě bych chtěl dát tomu tělíčku prakticky to nejlepší, když mu dávám tak pohulit :). Momentálně mám doma Cellucor - skořice a 100% Whey isolate od Scitecu,takže až Cellucor dojde, rád bych ho nahradil něčím kvalitním.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | patrikdundych napsal: | | Humanic145 napsal: | | Jaký je momentálně podle Vás nejkvalitnější protein na trhu,který by byl dobrý dávat hned po skončení tréninku? Dívám se po Xtreme H.P. od FA a na Hydro od Smartlaps,nebo něco od vychvalovaného reflexu? Hádám, že se to tu určitě řešilo, ale nenašel jsem :) |
Pokud nemáš nějaké soutěžní ambice,nebál byhc se toho novýho essentialu 80 cfm od Prom-inu ,chuť je naprosto super a složení taky. |
Na soutěž zatím ne-e, jen bych rád vyzkoušel něco opravdu top. Prostě bych chtěl dát tomu tělíčku prakticky to nejlepší, když mu dávám tak pohulit :). Momentálně mám doma Cellucor - skořice a 100% Whey isolate od Scitecu,takže až Cellucor dojde, rád bych ho nahradil něčím kvalitním. |
Tak pokud chceš to nej tak jdi do toho co jsi napsal. Myslím že takový micro whey nebo native whey od reflexu je top ...a ten hp protein od Fa je složením taky super. Nakonec si myslím že ani to hydro od smartlabs by nebylo špatný ..co já vvím tak třeba guruhonza na něj nedá dopustit tak mu zkus napsat třeba ti napíše nějaký postřehy ohledně toho. Ale když už do něj pudeš tak do verze traditional.. má vyšší stupeň hydrolýzy než ta druhá verze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Humanic145 napsal: | | patrikdundych napsal: | | Humanic145 napsal: | | Jaký je momentálně podle Vás nejkvalitnější protein na trhu,který by byl dobrý dávat hned po skončení tréninku? Dívám se po Xtreme H.P. od FA a na Hydro od Smartlaps,nebo něco od vychvalovaného reflexu? Hádám, že se to tu určitě řešilo, ale nenašel jsem :) |
Na soutěž zatím ne-e, jen bych rád vyzkoušel něco opravdu top. Prostě bych chtěl dát tomu tělíčku prakticky to nejlepší, když mu dávám tak pohulit :). Momentálně mám doma Cellucor - skořice a 100% Whey isolate od Scitecu,takže až Cellucor dojde, rád bych ho nahradil něčím kvalitním. |
Tak pokud chceš to nej tak jdi do toho co jsi napsal. Myslím že takový micro whey nebo native whey od reflexu je top ...a ten hp protein od Fa je složením taky super. Nakonec si myslím že ani to hydro od smartlabs by nebylo špatný ..co já vvím tak třeba guruhonza na něj nedá dopustit tak mu zkus napsat třeba ti napíše nějaký postřehy ohledně toho. Ale když už do něj pudeš tak do verze traditional.. má vyšší stupeň hydrolýzy než ta druhá verze. |
Děkuji Ti mnohokrát,tak jeden z nich zkusím a později napíšu dojmy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|