|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bara

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 11:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
Je az neuveritelny, jak muze na trhu fungovat tolik firem s uplne totoznym produktem...myslim tim ty proteiny :)
Jinak Matrix mne prisel takovy nej na bezny uzivani a po treninku je prece hydro. Osobne hydro nebo nic a radsi se pak dobre najim..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
Ono proteiny z celkového "koláče" prodeje všech suplementů tvoří tak obrovské procento, že ta obří nabídka tomu pak úměrně odpovídá.
Btw. ale zase je pravda, že z toho prodeje všech proteinů pak největší procento zabírá jen několik málo výrobků a velká (velká) část ostatních paběrkuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 2:14 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Je az neuveritelny, jak muze na trhu fungovat tolik firem s uplne totoznym produktem...myslim tim ty proteiny :)
Jinak Matrix mne prisel takovy nej na bezny uzivani a po treninku je prece hydro. Osobne hydro nebo nic a radsi se pak dobre najim.. |
Matrix sedne nejvíce lidem jak chuťově,tak využitím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 2:22 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Tak mi pošli PMkem adresu, já Ti nechám zítra poslat vzorky a ochutnáš a uvidíš sám... |
A mohu poprosit i já o nějaké vzorky? Nemusí to být tyto, po roce zase uvažuji o koupi proteinu a nevím po čem šáhnout. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Ronnie napsal: | | Tak mi pošli PMkem adresu, já Ti nechám zítra poslat vzorky a ochutnáš a uvidíš sám... |
A mohu poprosit i já o nějaké vzorky? Nemusí to být tyto, po roce zase uvažuji o koupi proteinu a nevím po čem šáhnout. :) |
Napíšu PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 4:12 pm Předmět: |
|
|
Cellucor Cor-Performance Whey - mám teď příchuť vanilka. Chutově je trochu méně sladší, než třeba nedávno zkoušený Essential Pure CFM 80 taky v příchuti vanilka. Rozpustnost je tady vynikající a krémovitost tak silná, že vyžaduje trochu větší ředění, teda aspoň v mém případě. To, co píšu, se váže k přípravě ve vodě. Večer zkusím do mléka, jen tak na zkoušku, jaký umí být v maximální verzi  mám totiž plnotučné. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
V maximální verzi se to míchá se 33% smetanou. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
Dobře, tedy vyzkoušeno v submaximální verzi  .
Jestli někdo znáte chuť rozpuštěnýho polárkovýho vanilkovýho dortu, tak stejně chutná Cor-Performance Whey vanilka do plnotučnýho mléka. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: út červenec 02, 2013 11:11 am Předmět: |
|
|
Zdravim iron mani , chci si objednat Whey Core 100 od Nutrendu ...nejaky rady ohledne prichuti ? zaujala me pistacie ma nekdo zkusenost ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
| prime napsal: | | Zdravim iron mani , chci si objednat Whey Core 100 od Nutrendu ...nejaky rady ohledne prichuti ? zaujala me pistacie ma nekdo zkusenost ? |
Ta je na trhu dost chvilku, tak moc lidí tady z fóra asi zkušenost mít nebude. Pošli mi PM adresu, pošlu Ti na ochutnání vzorky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | pokud budou navíc vzorky taky otestuji a udělam recenzi , |
Martine tak až budeš večer posílat mejl, připiš mi to tam prosím.
Je, ale pistácie, čoko-višen a biscuit podle mě jen několik týdnů nebo malých jednotek měsíců.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ragu

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
Ty vzorky se asi nedají koupit samostatně, že? Nutrend teda zrovna nepatří ke značkám, které bych vyhledával, Whey Core jsem měl vzorek tuším v malinové příchuti a chutnal mizerně, nicméně ty nové příchutě mě trochu zajímají.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|