PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 450, 451, 452 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Bara

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2013 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo Matrix
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
badevil

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2013 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je az neuveritelny, jak muze na trhu fungovat tolik firem s uplne totoznym produktem...myslim tim ty proteiny :)

Jinak Matrix mne prisel takovy nej na bezny uzivani a po treninku je prece hydro. Osobne hydro nebo nic a radsi se pak dobre najim..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2013 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono proteiny z celkového "koláče" prodeje všech suplementů tvoří tak obrovské procento, že ta obří nabídka tomu pak úměrně odpovídá.

Btw. ale zase je pravda, že z toho prodeje všech proteinů pak největší procento zabírá jen několik málo výrobků a velká (velká) část ostatních paběrkuje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2013 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Je az neuveritelny, jak muze na trhu fungovat tolik firem s uplne totoznym produktem...myslim tim ty proteiny :)

Jinak Matrix mne prisel takovy nej na bezny uzivani a po treninku je prece hydro. Osobne hydro nebo nic a radsi se pak dobre najim..

Matrix sedne nejvíce lidem jak chuťově,tak využitím.
MAST3R

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2013 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Tak mi pošli PMkem adresu, já Ti nechám zítra poslat vzorky a ochutnáš a uvidíš sám...

A mohu poprosit i já o nějaké vzorky? Nemusí to být tyto, po roce zase uvažuji o koupi proteinu a nevím po čem šáhnout. :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2013 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Ronnie napsal:
Tak mi pošli PMkem adresu, já Ti nechám zítra poslat vzorky a ochutnáš a uvidíš sám...

A mohu poprosit i já o nějaké vzorky? Nemusí to být tyto, po roce zase uvažuji o koupi proteinu a nevím po čem šáhnout. :)

Napíšu PM.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2013 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cellucor Cor-Performance Whey - mám teď příchuť vanilka. Chutově je trochu méně sladší, než třeba nedávno zkoušený Essential Pure CFM 80 taky v příchuti vanilka. Rozpustnost je tady vynikající a krémovitost tak silná, že vyžaduje trochu větší ředění, teda aspoň v mém případě. To, co píšu, se váže k přípravě ve vodě. Večer zkusím do mléka, jen tak na zkoušku, jaký umí být v maximální verzi mám totiž plnotučné.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2013 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V maximální verzi se to míchá se 33% smetanou.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2013 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře, tedy vyzkoušeno v submaximální verzi .

Jestli někdo znáte chuť rozpuštěnýho polárkovýho vanilkovýho dortu, tak stejně chutná Cor-Performance Whey vanilka do plnotučnýho mléka.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
prime

PříspěvekZaslal: út červenec 02, 2013 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim iron mani , chci si objednat Whey Core 100 od Nutrendu ...nejaky rady ohledne prichuti ? zaujala me pistacie ma nekdo zkusenost ?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červenec 02, 2013 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prime napsal:
Zdravim iron mani , chci si objednat Whey Core 100 od Nutrendu ...nejaky rady ohledne prichuti ? zaujala me pistacie ma nekdo zkusenost ?

Ta je na trhu dost chvilku, tak moc lidí tady z fóra asi zkušenost mít nebude. Pošli mi PM adresu, pošlu Ti na ochutnání vzorky.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: út červenec 02, 2013 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud budou navíc vzorky taky otestuji a udělam recenzi ,
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červenec 02, 2013 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako tohle? https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html. To je na trhu už dlouho ne?! Jinak čokoláda co jsem měl bylo v pohodě.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červenec 02, 2013 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
pokud budou navíc vzorky taky otestuji a udělam recenzi ,

Martine tak až budeš večer posílat mejl, připiš mi to tam prosím.

CZEBLADE napsal:
Jako tohle? https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html. To je na trhu už dlouho ne?! Jinak čokoláda co jsem měl bylo v pohodě.

Je, ale pistácie, čoko-višen a biscuit podle mě jen několik týdnů nebo malých jednotek měsíců.
Ragu

PříspěvekZaslal: út červenec 02, 2013 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vzorky se asi nedají koupit samostatně, že? Nutrend teda zrovna nepatří ke značkám, které bych vyhledával, Whey Core jsem měl vzorek tuším v malinové příchuti a chutnal mizerně, nicméně ty nové příchutě mě trochu zajímají.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 450, 451, 452 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: