|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mates-daoc

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 12:48 pm Předmět: suplementy |
|
|
V blízke době chystám vám ukázat přesnou suplementaci ,
co vše tedka ( momentalně )užívam jake sní mám zkušenosti , jak příznivě jsem ji cítil .
Vyvětlení proč jsem se k nim obrátil a z jakeho duvodu .
Pište co vás vše zajíma jak ohledně treninku tak suplementace , regenerace atd ...
Taky vám nastíním co v budoucnu budu užívat ( suplementaci ) v jake množstvi a učinky .
Sami uvidíte že se to bude trošku měnit . ve všech směrech .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 12:52 pm Předmět: |
|
|
Matesi, suple sem-suple tam, na 130kilové chglapisko je jej tam habadej, ale tá strava, neviem, neviem, pevnéporidne komplexné jedla bieda. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Matesi, suple sem-suple tam, na 130kilové chglapisko je jej tam habadej, ale tá strava, neviem, neviem, pevnéporidne komplexné jedla bieda. |
ještě neni uplna dieta ,
mam ještě 3 měsíce , klidně napiš co se ti na tom nelibi, ( vločky , jogurt , ten zmizne ,syr )
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út červenec 02, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
Taky mi tam toho pevnyho jidla přijde nic moc.
300g masa, 180g rýže, nejaké vločky, jogurt a tvargle mi na chlapa tvých proporcí přijde dost málo. Nepřišlo by tě levněj přitlačit na jídle a ubrat na suplementaci?
Očividně ti to funguje tak to ber jen jako překvapující poznámku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
No přijde mi ten jídelníček trochu ujetý. Na co trávicí enzymy po každém jídle, když takové množství cca sním jako holka taky a bez problémů. Zbytečně velké množství proteinu, BCAA. Neber to špatně, jen můj názor  . Myslím, že i méně může být více
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
Dělá dobře s těma enzymyma,nezáleží na tom kolik toho sní,ale co stráví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
Vše vám vysvětlím. Je to tak lehký. Že ani tomu ani nebudete věřit. Jen nastinim. Poslouchám svoje tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
| Francoa napsal: | | Dělá dobře s těma enzymyma,nezáleží na tom kolik toho sní,ale co stráví. | Jasný, jen bych čekala enzymy při větším objemu potravy , ale chápu že s nimi to je snadnější, ale tělo by tohle množství snad zvládat mělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Vše vám vysvětlím. Je to tak lehký. Že ani tomu ani nebudete věřit. Jen nastinim. Poslouchám svoje tělo. |
Tak samozřejmě je hlavní, že ti to vyhovuje samozřejmě. Přeju hodně zdaru v přípravě
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 6:14 pm Předmět: |
|
|
Vše rád odpovím. Jak se dostanu z práce domů tak se rozepíšu. Na tabletu mi to nejde. Spíše to neumím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 8:07 pm Předmět: 2 utery |
|
|
utery 2.
Dnesni ukol na treninku bylo rozbit nohy. hehehe podarilo se
Rozcviceni a zahrati
Drepy v kleci
20/60/100/140 / 12-6 opak x 5 serii
Legpres
260 / 8 opak x 4 serie
Predkopy
60 / 10 opak x 4 serie
Zakopy
45 / 8 opak x 5 serie
Vypony
220 / 12 opak x 5 serie
Vypady
4 x fitko tam a zpet
Znicen a odplazil se do sprchy
Trenink super spokojen,
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | Francoa napsal: | | Dělá dobře s těma enzymyma,nezáleží na tom kolik toho sní,ale co stráví. | Jasný, jen bych čekala enzymy při větším objemu potravy , ale chápu že s nimi to je snadnější, ale tělo by tohle množství snad zvládat mělo. |
Asi tak, ono tie enzýmy tak už budú asi aj kvôli tomu množstvu suple, ono na jednej strane je pekné, že Mates uznáva prírodné a kvalitné produkty mäso atd.., ale suple je to prechemizované viac než dosť, holt môj názor, na súťaž sa nechystám, ale kedby som mal peniaze a šiel do toho, tak určite pôjdem skôr kvalitu pevných jedál ala Centopani a spol., tak by už aj enzýmy prišli vhod, inak organizmus žiadny zdravý by nemal mať problém stráviť a využiť aj dvakrát toľko koľko mal mates v daný deň v čistom jedle, a ako bolo aj tebou poukázané, duplom, ked je to také chlapisko. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 11:52 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Tsunami napsal: | | Francoa napsal: | | Dělá dobře s těma enzymyma,nezáleží na tom kolik toho sní,ale co stráví. | Jasný, jen bych čekala enzymy při větším objemu potravy , ale chápu že s nimi to je snadnější, ale tělo by tohle množství snad zvládat mělo. |
Asi tak, ono tie enzýmy tak už budú asi aj kvôli tomu množstvu suple, ono na jednej strane je pekné, že Mates uznáva prírodné a kvalitné produkty mäso atd.., ale suple je to prechemizované viac než dosť, holt môj názor, na súťaž sa nechystám, ale kedby som mal peniaze a šiel do toho, tak určite pôjdem skôr kvalitu pevných jedál ala Centopani a spol., tak by už aj enzýmy prišli vhod, inak organizmus žiadny zdravý by nemal mať problém stráviť a využiť aj dvakrát toľko koľko mal mates v daný deň v čistom jedle, a ako bolo aj tebou poukázané, duplom, ked je to také chlapisko. |
rád ti odpovím ,
ano tedka to ještě co bych mněl uplně jist v diete , jestli se ptaš jakto tak ti odpovím ,
Potřebuji svuj metabolismus více poznat teda , chci dat tělu jen to co fakticky potřebuje pokud mu budu davat vice tak se ptam naco , Ma svoji kapacitu a pokud ji překročím tak spíše naopak si ublížim jak s travenim a postupným vstřebavanim do tela, pokud do sebe budu cpat vice nez bych byl schopen třeba natravit tak se stane opak spomalim a hlavně nestrvim to mnořství a hnije a zbytečne jde ven do wc . tak proč dat min na začatek a hlavně kvalita jak to telo stejne dostane co potrebuje o to se nemusim bat , casem postupne budu zvedat a zjištovat jak to pracuje a co zvlada . Ptaš se jak to zjistim , znam trošku už svoje tělíčko a pokud budu mít nějake přiznaky, nadýmaní,bolesti ,časta stolice a další věci co tady nechci jmenovat protože to si každy z nas musi naučit, Kdo mi tady řekne že ví kolik jeho organizmus dokaže natravit a pak krasně využit tak mu moc nevěřím . protože telo je takova vec co se měni a vy ho musite poslouchat , Prave proto si myslím že tedka neni dobre telo přetezovat kvanty jidla , ale tedka kvalita a trosicku budu zvedat mnozstvi . Ano přibudou ve strave ryby a kvalitni veci atim taky pocitam , ale prvne chci rozjet metabolismus, i když si rikaš ten je rozjety ale neni ubral jsem mu rapidne tuk a cukr tak se měni a přispusobuje k jinemu režimu .
Dále pišete mi že mam hodně suplíku a proteinu , když si to spočitam tak to bez bcaa tak pokryje 50 % ( casem ne tedka ) Supliky nezkutecna vyuzitelnost surovin , oproti jidlu , telo se tolik netrapi něco nastepit a podobne spise naopak snazim se mu ulehcit procesy , ano bude zaklad pevna strava ale neverim nikomu co mi rekne ze bez supliku to jde taky , V dnešni dobe asi ne .
Osobně budu stahovat jeste tuky a s cukry si budu hrat a hlavne zaklad pro mne je poslouchat reakci tela na cokoliv trenink, regen, jidlo atd ...
Je toho vice co bych chtěl napsat ale tedka fakt musim jit spat , zitra bohužel brzo stavam změnil se mi režim . Ale určitě se ještě o tomto tematu budem bavit .
pro mně je tedka prvni kvalita a pak kvantita , s postupnym pridavanim ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 6:35 am Předmět: |
|
|
jasan Matesi, ako som písal vyššie, máš roky skúseností za sebou a poznáš, čo ti vyhovuje, čo nie, už len to, že si vybudoval 130kíl svalov, na tom niečo bude, nadalej sledujem a fandím _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 8:15 am Předmět: |
|
|
No tak radši flák masa, než odměrku proteinu. Mám z 90% jídelníček z masa a naprosto mě to vyhovuje. Pořád je to v přirozené formě, aspoň teda pro mě. Po tréninku se samozřejmě potréninkovému nápoj sei nebráním.
Je třeba zkoušet co komu sedne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|