|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: út červen 11, 2013 9:52 am Předmět: |
|
|
Nedavnou jsem zhlidl 6. serii TBBT a super. Rozhodne se me vyplatilo si pockat az ji natoci celou a pak se na tech 24 dilu podivat v prubehu 3 dnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Davesix

|
Zaslal: út červen 11, 2013 9:53 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Nedavnou jsem zhlidl 6. serii TBBT a super. Rozhodne se me vyplatilo si pockat az ji natoci celou a pak se na tech 24 dilu podivat v prubehu 3 dnu. |
To bych nevydržel
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út červen 11, 2013 11:25 am Předmět: |
|
|
Díky chlapy. Já bych potřeboval i názvy těch sérií :-D - Jelikož je v tom zmatek
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červen 11, 2013 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | Díky chlapy. Já bych potřeboval i názvy těch sérií :-D - Jelikož je v tom zmatek |
Jakto ? sak normal, bezne, nazev dilu ma v sobe cislo serie a epizody, s02e03 s02e04 atd
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út červen 11, 2013 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Crewe napsal: | | Díky chlapy. Já bych potřeboval i názvy těch sérií :-D - Jelikož je v tom zmatek |
Jakto ? sak normal, bezne, nazev dilu ma v sobe cislo serie a epizody, s02e03 s02e04 atd |
No budu se na to dívat s dabingem, tak vlastně nevím jakou sérii hledat pod jakým jménem. - Každej to má právě očíslovaný jinak.
EDIT: Tak jsem si to už našel. A je to takhle:
1. Krev a písek
2. Bohové arény
3. Pomsta
4. Válka zatracených
|
|
| nahoru |
|
 |
amerdos

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 6:45 am Předmět: |
|
|
True Blood 6 _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 7:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 8:34 am Předmět: |
|
|
Futurama _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 8:53 am Předmět: |
|
|
Já teď začal koukat na Arrow (jsem u šestého dílu) a velmi mě to baví.
Jo a poprvé po letech jsem překoukal všech deset sérií Smallville. _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
ego
|
Zaslal: út červenec 02, 2013 5:51 pm Předmět: |
|
|
na Showtime začal novej seriál - Ray Donovan - rozhodně slibnej pilot.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|