|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
badevil

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
Presne tak, slusny tablety zacinaji od 7tis rekneme, ono rozdil je co je na papire a pak realny pracovani s tabletem.
Stejne jsou to hracky pro decka, mnohem lepsi je mit poradny notebook a dobrej mobil typu toho Galasy S4.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: ne červen 30, 2013 11:47 pm Předmět: |
|
|
SOuhlasim s tou čínou, ale slušný tablet se dá sehnat i pod 5 litrů, já teď kamarádovi kupoval za 4200 Samsung Galaxy Tab II 7.0 a je to už uplně o něčem jiném, kvalitní display, rychlý dvoujádro, 1GB RAM, wifi, gps, android 4.0 atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 8:19 am Předmět: když už to tu je... |
|
|
Když už to tu je, a když jsem si zrovna kupoval taky ten tablet...
Měl jsem na pár dní nexus 7, jako pěknej, rychlej, ale vyměnil jsem ho nakonec za asus phopad.
Na nexusu mě štvalo to že neměl port na kartu, a to že tak že jsem ho raděj vyměnil za ten fonepad. ( Samsung už mi domů nesmí )
Jako nenapadlo by mě, že v dnešní době nebude mít nějaké takové zařízení port na kartu. Byl to sice rychlejší tablet (tegra 4-jádro) ale já se ptam k čemu? Tablet mam na web, mail, navigaci a nějakou tu práci. Na patlání prstama při hře to fakt nepotřebuju. Když už bych měl čas hrát hry, tak určitě pohodlně na PC.
Takže já jsem s ním spokojen, zatím telefoní funkce tedy nevyužívám a asi nebudu, chtěl jsem to spíš kdybych se někdy rozhodl pro internetové připojení pomocí sim.
Když už se tu mihnul ten superchytrej telefon, ten jsem právě prodal (S2) a koupil uplně obyč nokii. Ono když jsem si to zhrnul, nabíjel jsem ho furt jak ocas každej den, navigaci jsem použil tak 4x do roka, na ten web se stejně raděj podívám na PC které mám jak doma tak v práci a díky tý velikosti to na tom telefonu furt neni takovej hit, tak jsem ten telefon stejně používal z 95% procent na telefonování a psaní SMS.
Tak jsem si řekl, k čemu to teda furt sebou tahat a nabíjet? Telefon mi teď vydrží pomalu 2 týdny, tablet vemu jen když ho budu potřebovat a jsem spokojen.
To je jen takovej můj názor, nikomu ho nenutím, ale přijde mi že né každá móda je výhra.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po červenec 01, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
ja ted koupil prifelkyni acer iconia za 4 tisice a myslim, ze nic lepsiho pomer cena vykon nekoupus. 4 jadro, 8 displey,1g ram, 5 mpixl kamera,hdmi,slot na pametovky, 8 g pamet, gps, proste super
|
|
| nahoru |
|
 |
dalok
|
Zaslal: st červenec 03, 2013 11:27 pm Předmět: |
|
|
Ja mám iPad a jsem s ním nejvíce spokojen.... Cena sice vyšší ale kvalitou uplne jinde než vše ostatní.... Přitelkyni jsem tet koupil galaxy tab 2 7.0 a ta je s tím spokojená ale uživatelsky docela složite..... Věci od apple jsou velmi jednoduche na ovladani....
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 5:57 am Předmět: Re: když už to tu je... |
|
|
| Pepa napsal: | Měl jsem na pár dní nexus 7, jako pěknej, rychlej, ale vyměnil jsem ho nakonec za asus phopad.
Na nexusu mě štvalo to že neměl port na kartu, a to že tak že jsem ho raděj vyměnil za ten fonepad. ( Samsung už mi domů nesmí ) | Pro info, ten tvůj první Nexus výrabí stejná firma, jako ten tvůj druhý phonepad. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po září 16, 2013 7:13 am Předmět: |
|
|
Trochu bych oživil tohle téma, protože téma tabletu je pro mě stále aktuálnější....
potřeboval bych poradit. sháním nějakej manažerskej plánovač a iPad (případně tablet na obdobný úrovni) mi přijde zatím jako nejpřehlednější. Potřebuju si nastavovat upomínky, aby mi vyskakovaly, mám už moc věci k řešení a asi i protože jsem takovej technomil, tak mi papírovej plánovač nevyhovuje (a to mám ADK plánovač  )...¨
Takže moje potřeby:
Dokonalej plánovač s upomínkama
Čtení mailů
Lehká práce s textovejma dokumentama
Sledování filmů
Případně pořizování fotek (ale na tom mám svůj Note II a ten fotí zatím bezkonkurenčně)
Surfování po netu
(asi bych pak zrušil net v mobilu)
Pokoukávám po iPadu s Retinou Cellular (abych nebyl odkázanej jen na wifinu) s pamětí 128 GB
http://www.alza.cz/asus-padfone-2-64gb-bily-d379627.htm#popis
Případně Padfone, ale to nevím, jestli už je vychytaný a funguje jak má :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po září 16, 2013 12:36 pm Předmět: |
|
|
Tak ještě vstupuje do hry jeden tablet, Samsung Galaxy Note 10.1 s 3G
Mám tu souboj dvou tabletů
iPad s retinou 64 GB (cena 18500) (případně myslíte,že by stačilo 32GB?)
x
Samsung Galaxy Note 16GB (možnost rozšířit kartama, cena 14500)
u iPadu se mi víc líbí rozlišení displeje a rychlost systému
u Notu se mi víc líbí S pen a teoretická možnost propojení účtů na mobilu (mám Galaxy Note II), nevím, jestli u iPadu fungují aplikace využívající google účty... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: po září 16, 2013 12:58 pm Předmět: |
|
|
Mrkněte na tablety Ainol , jeden vlastním a nedá se to srovnat se šmejdem jako je samsung...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
neis
|
Zaslal: po září 16, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
Jednoznačně Nexus. Výkon, okamžitá podpora a vzhledem k masovému rozšíření i luxusní optimalizace. Sám mám nexus 7 1 verzi a přítelkyně dvojku a ten je ještě vychytanější.. Je to fakt parádní hw a že jsem hodně náročný. Pokud jsi casual uživatel, tak bych sel do Ipadu, vše šlape ještě lépe, ale spousta věcí na něm nejde a fakt není pro hračičky. Jen prosím tě neber nějaky Samsung jen kvůli čtečce paměťovek, tento problém vyřešíš otg kabelem za kilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 16, 2013 3:30 pm Předmět: |
|
|
Jde o to, co to jsou textové dokumenty. Pokud dokumenty vytvořené v MS office, koukal bych po Surface tabletech. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po září 16, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
No tak jsem po dnešku moudřejší, navštívil jsem electroworld :D
Samsung galaxy note 10.1 - designově pěknej, displej je vážně průser
iPad mini - velikost bych řekl akorát, jen ten displej je průměrnej, to bch kupoval už asi něco jinýho radši
iPad Retina 9.7" - zamiloval jsem se na první pohled... tenhle "must have" pocit jsem dlouho neměl... bohužel aby to mělo smysl, vzal bych minimálně 64GB verzi a na tu musím chvíli pošetřit....
Nexus 10 - zamiloval jsem se na druhej pohled, bohužel nemožnost připojit se do globální datový sítě mě dost zklamala u takovýho vymazlenýho zařízení
Jinak koukal jsem, že jsou office už i pro iOS :)) to je další plus pro iPada.... ten displej je vážě vymazlenej .. jen ta cena no, na to je zase lepší Nexus, bohužel pro mě je konektivita na net dost podstatná a wifina není všude bohužel _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út září 17, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
Tak nakonec vyhrál iPad s Retinou 64 GB :)) jen vymyslet kdy ho koupit _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|