PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 451, 452, 453 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červenec 02, 2013 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že jsou neprodejné. Stejně jako ostatní, pošli mi PMkem adresu. Já se k řešení těch předchozích z tohoto týdne ještě nedostal: ( a předávat k odeslání to budu ráno, tak Tě tam rád přidám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JrElda

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 5:43 pm    Předmět: Hydrolyzát Odpovědět s citátem

Zdravím...potřebuju doporučit pár tipů na nejlepší hydrolyzáty za rozumnou cenu. Výběr je široký ale kvalita nevím no...ted jsem našel tři a to Amix Anabolic monster beef protein ,Extrifit Hydro Instant , FA Diamond Hydrolysed Whey protein...
Kdyžtak prosím i o jiné tipy. Jde mi o cenu a kvalitu, nikoliv chuť.

Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PHP IsoGrow....cena super, o kvalitě ti těžko něco povim, protože narozdíl od všech ostatních tomu asi nerozumim Nicméně s trávením jsem problémy neměl (při 40-50g). Chuťově jsem měl lepší, ale dá se vypít v pohodě
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já piju po tréninku Hydro Instant a to je i to, co doporučuji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Kadd

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaký je prosím tě stupeň hydrolýzy a poměr krátkých peptidů u tohoto hydra ?

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je-li otázka na mě, tak tohle aktuální má stupeň hydrolýzy 12. U toho zmiňovaného o topic výše nevím.
Kadd

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na tebe a děkuji

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Johnbear

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzal bych Smartlabs Traditional, ten má nejvyšší stupeň hydrolýzy (jestli teda nevadí, že tu propaguju značku, která se neprodává na ronnie )
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 8:33 am    Předmět: Re: Hydrolyzát Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
....nejlepší hydrolyzáty ... Jde mi o cenu a kvalitu, nikoliv chuť.
....

Ja se osobne domnivam, ze jestli ti jde o nejvyssi (a na obalu jasne deklarovanou) kvalitu, tak ti asi nezbyva nic jineho nez Smartlabs Hydro Traditional (napr. 2x2000g/2144 Kc). Pokud ti jde o cokoliv jineho, tak je tu celkem siroky vyber, napr. Extrifit Hydro Instant (zvlaste pokud je u ronnieho v nejake pekne akci), PHP IsoGrow (2268g/1099 Kc), hydro od FA atp. ...
Davesix

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už mám asi 4x za sebou IsoGrow a nemohu si ho vynachválit. Sedí mi úplně ve všem.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky pouzivam IsoGrow, cena je dost dobra a tu chut cokolady naprosto zboznuju (zadny preslazeny cumlaky, ani horky - proste super). Jedine co me stve je to, ze nemuzu nikde zjistit ten jejich stupen hydrolyzy... proto uvazuju, ze si priste radsi priplatim a pujdu do toho Traditional Hydra, ktere pry sice chutna a voni jak zradlo pro psy, ale clovek vi, za co ty penize dava...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taková nehezká aktualita - ceny některých proteinových produktů výrazně porostou. Příkladem je třeba Pharma Blend, který má pro nové dodávky do ČR absolutně nesmyslné nákupní ceny. :-/

(Btw. naštěstí se to ale nejprodávanějších proteinů netýká.)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martine, je znám důvod a nějaká předpověď ve středním horizontu? Je třeba dělat zásoby?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tam ještě připsal poznámku, že nejprodávanějších produktů se to netýká, protože čeští producenti mají surovinu v dobrých cenách v dostatečných zásobách. Jinak výhled nevím, jen jsem teď řešil právě ten Pharma Blend a kolega z nákupu mi na to říkal, že ho v prodejních cenách vidí po nejbližším doplnění zásob tak na 1.290 Kč. Tak jsem to za tepla předal sem... :)

...btw. "vtipné" na tom bude, že si toho 90 % internetových prodejců všimne až ve chvíli, kdy se jim po tom jejich nabízeném stále o pár stovek levněji mírně zvedne poptávka, oni to až v tu chvíli objednají a teprv zjistí, že prodávají hluboko pod nákupem...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě už napadlo, že sem přijde zase nějaký dopad vyšších cen mléka a pod. jako před asi 3 roky.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 451, 452, 453 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: