docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1  Úvodní stránka -> Začátečníci -> docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

r@mbo napsal:
Frozz. napsal:
Radši bych ženský zaujal šarmem, mozkem a vnímavostí, než 75kg vysekanou kvalitou. To jen tak off-topic a pohled z druhý strany.

tak dejme tomu že nic z toho nemám a pořád je pro mě nejreálnější to maso

a tak tedy k tématu: přijde vám ta má proměna za 5 týdnů (bez nějaké změny v jídelníčku, zvýšení kcal..) objemu běžná a normální?

vypadá to, že bez aera se v objemu prostě neobejdu - ale kdy? po cvičení (to je super u rýsování) asi ne když do sebe ihned leji creatinový gainer CELL-t a pak odpočívám (což se pro objem doporučuje).. 3 dny regeneruju nohy po dřepech a aerem to nechci narušit... tak to máme 3 dny tréninkový, 3 dny regenerační po nohách.. tak to zbývá 1 den vhodný pro aero kdy ani necvičim a nohy jsou OK - tak uvidíme jestli to bude stačit nebo se v aktuálních formách za 2 měsíce objeví megavepř

Konečně mi došlo co je tvůj (můj) problém - hrozně řešíš jestli to je "dieta" - musím aerobku pořád, nesmím jíst, dietáááá hubnuuu (za chvíli svaly v hnoji z aerobky 2x denně 6x týdně), nebo "objem" ooo nesmím udělat ani krok navíc a měl bych jen ležet a jíst (všude autem, obří porce), hmm párek v rohlíku? Objem, to přeci nevadí...

Tenhle stupidní přístup !!!

Zkus nabírat čistě nebo u toho i hubnout a ne snažit se přepnout velké tlačítko mezi "dieta" "objem"

PS: Drapere vím že to je 2 roky starý topic
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@ rambo - ty ses jeste neobesil ? o.O dobry ... jsem puvodne myslel, ze neni jine reseni Tveho problemu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: